Psikolojik sorunları olan bu burç insanı neden dediğim dedik ve yanlışlarını görmek istemeyendir? Neden sadece kendi bildiği doğru sanar?
Bulunduğu ortamı kotulestiren, darmadağınık yaşayan, pasaklı olan bu burç insanı psikiyatrist mi çözer?
Psikolojik sorunları olan bu burç insanı neden dediğim dedik ve yanlışlarını görmek istemeyendir? Neden sadece kendi bildiği doğru sanar?
Bulunduğu ortamı kotulestiren, darmadağınık yaşayan, pasaklı olan bu burç insanı psikiyatrist mi çözer?
Cevap
3Cevap
Yoo kabul etmiyorum ben düzenliyim hatta daginikliga ve pasaklılığa asla tahammülüm yok
Yükselen başka demek ki
Hiç bilmiyorum ama evde düzen takıntım var
E ayıp ama tesüf ederim o ne demek yaa?
Öyle ölmeyiz füze at.😂 iyi gömdün saol yaa😅
Canım burcuma sallamışlar alakam yok yazdıklarınla
Bence çok güzel bir burç istediği kadar dağınık olsun
Ben ikizlerim ikizlerle anlaşırım dediğin gibi ikizler burcu bir kıza hiç rastlamadım.
Kovayla tanışmadin daha sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, İkizler burcu tam bir zıtlıklar burcudur aslında. Kararsızlıkları ve çok yönlü yapıları bazen çevrelerini anlamayı zorlaştırabilir. Dağınıklıkları, sürekli zihin hareketlerinin bir yansıması olabilir, dert etme. 🌬️🌀
Ama şunu bil ki bir burç onların ruh halini ya da davranışlarını tamamen açıklamaz. İnsanların kişilikleri sadece burçlarından ibaret değil. Enerji ve çevresel faktörler de önemli. "Psikolojik sorunları var" demek yerine, belki empatiyle yaklaşıp neler hissettiklerini anlamaya çalışabilirsin.
Unutma, hepimiz eşsiziz ve bazen bu karışıklıklar içsel keşifler için bir ipucu olabilir. Sevgiyle yaklaş ve en güzeli, onları kendi hallerine saygıyla kabul et. 🌟💖