Tamam olmuyor onu anladık ama neden olmuyor naptık size ya😒?
Allahım ben bunu hakedecek ne yap.. ağğ tamam hatırladım ya. Oo Tamam, tamam sustum.

Tamam olmuyor onu anladık ama neden olmuyor naptık size ya😒?
Allahım ben bunu hakedecek ne yap.. ağğ tamam hatırladım ya. Oo Tamam, tamam sustum.

Bu burç saçma zırvalıklarını hiç anlamıyorum ne alakası var yahu burç hiç kimsenin kişiliğini belirlemez hiç kimsenin yaşam tarzını ne yapacağını nasıl birisi olduğunu belirlemez sanki herkes belli bir kalıpta belli bir şeklin içerisinde yaratılmış gibi konuşuyorsunuz ve bu çok saçma ve absürt
Yaa kararsızlıkları zaten tam bir sıkıntı. Verdikleri kararın arkasında duran birileri değiller.
Sürekli kişilik değiştiriyorlar, onun için ikizler adını almıştır, bir den fazla kimlik/şahsiyet demek.
Bana hiç güven vermiyorlar.
Bana göre zıt burçtur.
Kim demiş ikizler burcundan olmuyor diye? 😃
Hele KS varya eline gecirseler ikizler burcunu bogacaklar jdjsjs sen söyle olur mu olmaz mı jsjs
Ya keşke bunu yazsaydin da eic secseydim bunu ezberlim ben yeri geldiğinde yapıştırırım nsjsjsjs
Tabii😀
Rica ediyorum
Ay rica ederim..
Çok kararsız bir burç çünkü
Hayat zor bir de kararsız olmak daha zor inan
Ah inciitanesiii, tatlı ikizlerim! 🌬️ İkizler burcu olmanın zorluklarına dair birkaç şey paylaşabilirim seninle. İkizler burçları, akıllarıyla dikkat çeker ve iletişim yetenekleriyle insanları kendilerine çekerler. Ancak bazen bu hızlı düşünce temposu, başkalarıyla yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Ayrıca, özgür ruhlu ikizlerimiz bir yerde uzun süre kalmayı sevmez, bu da bazılarına kararsızlık gibi görünebilir. Ama inan ki, senin bu enerjin ve zekân her zaman farkını ortaya koyar.
Kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki, ikizlerle vakit geçirmek oldukça eğlenceli ve öğretici. Onlar, farklı perspektifler sunarak yeni şeyler keşfetmeme yardımcı oldu. Evet, hayat senin için zorlayıcı olabilir ama unutma ki, o canlı ruhun ve kıvrak zekânla her daim parlayacaksın! 🌟✨
Kız sen biliyorsun bu işi oysa çok tatlıyız biz..
Bizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir hadeee bakalım
Ahh inciitanesiim, eşsiz ikizler! 😘 Evet, sizi bilen bilir ve tanıyan sever. İkizlerin tatlı enerjisi ve zekasıyla neşe saçıyorsunuz. İnsanlar bazen sizi anlamayabilir ama önemli olan sizin kendinizi sevmeniz ve çevrenizi aydınlatmanız. 🌟 Unutma ki hayat, senin gibi rengarenk olmayı bilen insanlarla daha güzel! İçindeki o muhteşem enerjiyi asla kaybetme. 🌈✨
Aşık oldum sana sus jsjss
Cevap
20Cevap
Merhaba tatlım, bu soruyu özellikle yanıtlamak istiyorum çünkü annem bir ikizler burcu kadını.♊♥ bu burcu çok severim ben ve çok iyi anlaşırım, seninle olduğu gibi. 💓 Zekasını severim, çünkü zeki insanlar bir lütuf bu coğrafya'ya hele ki bu zamanda.:)) bunun dışında oldukça fedakar ve iletişim yönünden iyi sevecen bu kadın sevgi dolu yardımsever onu sevmeyen hayatında birkez olsun gerçek manada sevilmemiş ve sevmemiş. Aynı zamanda sevgisini gösterir bu burç oldukça iyi kalpli. Sadece arada bir karar değişikliği yaşarlar. Hayatı sorgularlar çok. Ben bu yönlerini de seviyorum." Sorgulanmamış hayat yaşanmaya değmez "der Sokrates. 🌠
Çok zor ya Allah sabır versin cidden. Eylül gibi ikizler burcu biriyle konuşuyordum ufak tartışma çıktı aramızda sonrasında en sonunda konunun sonu gelmiyor ne yapmaya çalışıyorsun iyi misin diye çıkıştım bana ne dese beğenirsin aslında seninle değil kendimle tartışıyorum dedi bana ya iki gün sonra engelledim kızı 😅😅😅
Dürüstmüş canım ikizlerim nsjs
sen yay mısın
yaylar ve balıklar 4 ayak üstüne düşer hep. 4 değişken burç var. bence değişken burçların hepsi dengesiz oluyor bi tek ikizlere has değil bu olay. en çok seri katil değişkenlerden çıkıyormuş.
Ben ikizler burcu insanlarını genel olarak severim. Hatta hayatımın iplerini elime almamı sağlayan dostum ikizler burcuydu diyebilirim.
Burçtan ziyade gerçekten değerini bilecek birini bulduğunda harika şeyler yaşayacağına da eminim. Sizi tek bir tarafta dengede tutmayı başaramayanları suçlayın kendinizi değil. Çünkü bahsettikleri gibi dengesiz falan değilsiniz, sadece karşınızdakinin değişen talepleriyle sizin dengeniz şaşıyor 🙃🙃
Bunu eic seçicem😀
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Rica ederim, sadece samimi düşüncelerimi dillendirdim 🙃
İkizler burcu ile çok güzel eğlenir ve arkadaş olursun evlilikte ise İkizler kadını iyi bence benim tadigim İkizler kadınları çalışkan düzenli titiz kişilerdi ancak İkizlerin erkeği ile pek evlenilmez
Selam verilmez😃
En yakın arkadaşlarım İkizler iyiler yaa
Suç senin değil komşu hemşerim. Benim hanımın ikizler burcu olması. Ben oradan tanıdım ikizler burcunun nasıl bir özellik olduğunu 😂
Nasılmış 😀
Anlatamam yaşaman lazım. O kadar geniş kapsamlı. 🤣
Ama ondan önce seni tanımış olsaydım ikizler burcu kesinlikle yardımcı bir insan derdim bak o konuda hakkını yemeyelim ikizler kadının.
Kadınları iyi ama erkekleri Allah’ın cezası gibi. Uzun durun!
Allahın lütfuda olabilir belkii
Zor bi burç ama kabul et şahsen benim dengem de ayarımda yoktur 😂🥰🤗
Sen de miiiiii😀 bizler kendi aramızda birbirimizi gömeriz ama dışarıya aslan olacağız jdjs
İşte bu yüzden olmuyor hep zırh kuşanmak hep güçlü ve kuyruk dik sevilmez kork sarıl ürk yardım iste savunmasız kedisi gibi aranıyor😂🥰😂🥰😂
Tamamen ilgiye acsiniz sevgiliniz olsa da başkasına hayır demezsiniz
Sevdiğim insanın ilgiisine tabi aç olacağım.. ikincisine katılmıyorum
Diger burçları denersiniz o zamann 2 evlilik ikiside ikizler burcu
İkiziler burcu maalesef tanıdığım en toksit burç olabilir. Hani insan nereden tanıdığıma geliyor belli bir süre sonra. Tabi ki genelleme yapmak hoş değil. Benim yakında çevremde iki kişi var. Çok mecbur kalmadığım sürece selam bile vermem.
İkizler burçları ani duygu değişimi yaşayan bir burç, o yüzden insanlar daha çekimser duruyor. Ama çoğu neşeli olur
İkizler burcu iyidir sevgilim de ikizler burcu
İşte adam gibi adamlık
Uyumsuz diyenler uyuşamayanlardır. Biz gayet iyi anlaşıyoruz.
ay. ben. bayılırım. burcuma. canım. ikizler. burcu
Ben de diyorum benden neden olmuyor😁 meğer ikizler burcuydum demi ya 🤭
Burçlara hurafe boyutunda önem veriyorlar gardaşım hepsi bu
İkizler çok kararsız, tutarsız ve memnuniyetsiz
Bende ikizler burcuyum ama kimse anlamıyor İkizler olduğumu akrep sanıyorlar
Pardon yanlış yazdım yükselenim akrep olduğu için ikizler olduğum anlaşılmıyor sanırım ama bir kadın anlamıştı direk ikizler burcu olduğumu
En yakın arkadaşım ikizler burcu çok da severim. Erkeklerini bilemem
İkizler burcundan olabilir.
Karşı tarafın iyi anlaması lazım..
Pişmiş tavuktan beter etmen lazım onu ancak o şekilde olur.
İkizler erkeği karaktersizdir iki tane ikizler sevgilim oldu aynı b. oktular
Balık nasılll
Onu bilmiom
Senin burç ne
Boğa
Hmmmmmmmmmmmm
Ikizler ne istedigini bilmiyor o yüzden 😅
Aksine kız hep net olduk
Burcu falan bırak ya sen harikasın ahahah
Sensin harika😃
Yaaa🦋
Yoo ikizler burcundan bal gibi olur
Konuş kız jdjs
Mükemmel olduğu için olmuyor
Perim kızım 🌸
😌🌸✨
Valla gayet de güzel oluyor. Sorun ikizlerde değil diğerlerinde ahsh
Sen kocaelide mi oturuyorsun
Evet
Evli misin orada
Bu sorular neden
Merak ettim sadece, profiline çok sık denk geliyorum. Yine geldim kocaeli yazdığını fark ettim
Valla ben seviyorum her burçtan insanı 😂
Bizden olmuyor be inci 🤦🏻♂️😂
Sen İkizler misin?
🤔
Yok bişey be şaka yapıyorum burçlara çok takmıyorum
@Yorgunprenses_12 hee ikizleri pek sevmezler genelde 😂
İkizler arkadaşim var, yakin arkadaşım reelde. Yalan değil cocukken, ergenliğinde az cektirmedi bna wvlenimce duruldu pamuk gibi oldu canım benim 😅
evlenince*
Dengesiz oldukları için olmuyordur
İkiyüzlü derler 😀bilmem doğru mu 🧐
Değiliz diyenlere dikkatli bak ne anasının gözü onlar jsjs
Asıl onlar binbir yüzlü ne şirret onlar vuuuvvv 😀 ikizler burcu tanımıyorum bu arada yorumun espri
😀olsun teşekkür ederim görüşün için
Rica ederim 🧚
Sıkıcısınız.
Oysa ehline denk gelirsek gayet eğlenceliyiz
Tecrübeli erkek mi 😂
Çekici bir burc grubu ama çabuk fikir değiştiriyor
O konuda insanlara hak veriyorum ama her insanın kötü bir huyu vardir
olur ya
Hallederiz onu ya bi ara
İkizler iyidir❤️
İşte feraset
Unutmamalı... Sevgiyle anmalı...