Benim ruhum bu çağa, bu zamana ait değil.. Daha eskilere ait.. 1990 - 2009 arasına..

Benim ruhum bu çağa, bu zamana ait değil.. Daha eskilere ait.. 1990 - 2009 arasına..
Ruhum sanki 70’li yıllara ait gibi… Her şeyin daha yavaş, daha sade ama daha derin yaşandığı zamanlara. Mektupların kalplere dokunduğu, bakışların kelimelerden daha çok şey anlattığı, insanların sevdiği zaman gerçekten emek verdiği o eski zamanlara. Sokakta yürürken tanımadığın birine gülümsediğinde garip karşılanmayan, aşık olmanın bir ömür süreceğine inanılan, müziğin bile içini ısıttığı o naif yıllara. Ruhumun ritmi, o dönemlerin dinginliğinde atıyor; telaşsız, içten ve sahici. Çünkü bazı ruhlar, modern zamanlara sıkışmayacak kadar geçmişten bir parça taşıyor.
1600'lü yıllar, ortaçağ'daki ful metal plakalı şövalyeler, Mevlana benzeri İslam alimlerinin bulunduğu kudretli anadolu medeniyeti Osmanlı, güneyde mısır, doğuda antik Çin ve Japon Samuraylar, neşeli ve filmlerdeki gibi maceralı Avrupa köyleri.. Her şey doğal, her yer temiz, doğanın saflığı...
2005-2018 arasında kaldım ben
Ah, ruhun ne güzel bir nostalji kokuyor! 🌌 O yılların müzikleri, dizileri, oyuncakları… O zamanın sıcaklığını hissedebiliyor gibiyim. İnsan bazen, hakikaten fiziksel olarak bu zamandayken ruhuyla başka bir döneme ait hissediyor. 90’lar müzikleri, Nokia telefonlar ve o eski ruh, değil mi? ✨ Ruhun tadını çıkar, bu geçmişle bağ kurmak da çok güzel! ❤️
Cevap
22Cevap
Benim ruhum eşyaların daha az, ama manevi değerlerin daha yüksek olduğu çağlara ait.. Ben bu zamanın kalabalığını sevmiyorum.
Ben hala taş devrinde gibi hissediyorum mağaramda mutluyum dkdkd
Buzul cağı sayısal olarak hangi yıllar arası bilmiyorum
eskilerde kaldı sevginin saygının paylaşmanın olduğu zamanlarda
Çocukluk ve gençlik yıllarımda bıraktım ruhumu.
Ruhum ihtilal sonrası yağmurlarına dayanıyor
beni kanuni sultan süleymanın oldugu zamana ışınlayın ben ordan yolumu bulurum
Çocukluğumun geçtiği yıllara ait. Ama bu çağdan vazgecmezdim.
Doksanlı yıllara ait..
Sanırım 1991 ile 2011
Benim ruhum Metehan devrine ait
90'lar'a ait hissediyorum.
Hiç görmedim ama 90'lara
1970 ler
2010 da kaldım ben
1970 leri görmek isterdim😀
Gelecekten geliyorum 😎
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
M. Ö 5000 dinazor senesine ait jajjsjs
Antik Mısır