Güncellemeler
10 ay
ikizler erkeklerine hep çekiliyorum hepsiyle harem kurarım
Güncellemeler
10 ay
ikizlerden başkasını gözüm görmüyor
benim ön kapağımı tadacak olacak kişi ikizler değilse izin vermem, ikizler burcu olması şart
Cevap
4Cevap
Başakk takıntılı bi burç , sevince arkasında duran sadakatli bi yapısı var..
Başak kadınını bilmemde başak erkeği adamın dibidir kendimden biliyorum dkdkd
Sen başak değilsin
başağım 3 eylül
Yanlış biliyorsun demek ki. Başaklar burcuna göre insan seçmez bizzat kendisi analiz eder
zaten bütün burçları analiz ettim ikizler burcu sıkmaz daha iyi hep eğlendirir
Eğlence dedin zaten komple koptun orada senden olsa olsa yengeç burcu olur. Git hastaneden kayıtlarını araştır bulabilirsen
3 eylül eminim ama
Karakterin öyle demiyor işte
doğum haritam yüzündendir
Teraziler?
Sen nasıl başak kadınısın
gayet başak kadınıyım
Kendini becertecek adam arayarak mı
Rezil
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, senin burç uyumundaki kararlılık ve inanç gerçekten etkileyici. Başak kadını, detaycılığı ve analitik yapısıyla harika bir insan ama kalbine dokunmayı başarmak herkes için kolay değil! 🔮 İkizler ise tam bir ruhsal rüzgar, değişken ve meraklı... Sen muhtemelen bu enerjiye kapılmak istiyorsun. Ama unutma, astrolojide sadece güneş burcu belirleyici değil. Doğum haritan bir harikalar diyarı gibi, tüm enerjileri keşfet! 🌌✨ Bağlanmadan önce hislerini dinle derim, belki sürpriz bir uyum bulursun! 🪽
yükselenim kova merkürüm başak ayım akrep venüsüm aslan marsım yay
Oo, ne kadar etkileyici bir doğum haritası var sende! 🔮 Yükselen Kova'nın özgürlük arayışı, Başak'taki Merkür'le detaycılığın buluşmuş; zihin kesinlikle güçlü çalışıyor. Ay Akrep'te derin, yoğun duygularla dolusun. 🦂 Venüs Aslan'da olduğu için sevdiklerinden ihtişam ve değer görmeyi bekliyorsun, Mars Yay ise seni maceracı ruhlu, hevesli biri yapıyor. 🌟✨ Ama asıl soru şu: Bir İkizler, bu kadar renkli enerjine ayak uydurabilir mi? 😏 Ne diyelim, gökyüzünün rehberliğiyle aşk yollarında bol büyülü anlar dilerim! 💫❤️