Neden rüyamda 1,5 yıl önceki matematik öğretmenimi görmüş olabilirim?

Rüyamda bir yemekhanede oturuyordum sonra bu hoca geldi, yanımda da bir erkek vardı hatırlamıyorum ama hayatımın bir döneminde tanıdığım biri sonra güzelce konuşuyorduk bu öğretmenle, sonrasında yanımda oturan erkeğe ve bana laf atmaya başladı, işte ben sınava girdim sınavım kötü geçti deyince neden yoksa bu çocukla mı birliktesin, benim emeklerime yazık değil mi, işte bu çocuk evli çocukları var sen bilmiyor musun yoksa sen metresi falan mı olmak istiyorsun böyle bana imalı imalı saçma sapan sorular soruyordu sonrasında Ben bir anda evime ışınlandım rüyanın geri kalanı evimde devam ediyor. O Hoca bir odada onu görüyorum ve Yani burada ne işi var diyorum ve Odama çıkıyorum sinirden ağlaya ağlaya uyuyorum meğersem Bu Benim odama gelmiş beni uyurken görmüş sonra ertesi gün yüz yüze gelince bana diyor ki ne oldu sinirden gittin uyudun mu, cevap veremedin bana sinirlendin mi gibi imalı imalı yine beni sinir eden saçma sapan sorular soruyor ama nedenini anlamadım. Uyandım ama nasıl onu istiyorum 🥲

Neden rüyamda 1,5 yıl önceki matematik öğretmenimi görmüş olabilirim?