ya şu an üniversite bitti. lisede sınıfımda bir çocuk vardı arada sırada benimle uğraşırdı falan. 3-4 gündür bir anda alakasız aklıma gelmeye başladı, günlerdir rüyamda sürekli o var. Yani neden anlamadım, stalk da yapamıyorum ig hesabı gizli, belki baksam rahatlyacağım sjkfnsfgfyth
Güncellemeler
1 yıl
günceeel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nasıl bi ruyaaaaaaaaaa
her şeyi sapıklaştırmayın baya düz rüya işte
senin için fesat ben sapıkça bişey mi dedimmmm
sorma şeklinden belli ama
neyse tamam doğru anlamışsın :D
Krksoxocov derde bak ya üniyi özlemişsim
dert olduğunu kim söyledi, soru sordum sadece. ben üniden nefret ettim hiçbir özelliği yok. liseyi özlüyorum ama
Bende tam tersi üni aşk dolu lise öğk yani
tbenim için de tam tersi lkigmnerşgmrw üniversitede hiç konuşacak kişi yok, okulun haftada 3 günü 1 2 saat gidiyorduk sadece aşık olacak insan görmeyte vakit yok
Kdksoxıcjkcj nasıl ya büyükşehirde mi okudun sen kesin
2 yıl küçük bir şehirdeydim, son iki yıl da büüyk şehirde
Onun zararları bak adapte olamamışsın bence bölüm neydi senin
mimarlık yani o küçük şehirdeyken biriyle konuştum ama okul bitince kestik konuşmayı
Anladım yaş kaçtı peki i
23 niye
Ben de 23 djdjdj gizliden çıkayım mı istersen diye
rfjreferkfk ben burada artık gizliden çıkmıyorum valla ya , bir kere başıma iş geldi o zamandan beri özelden de kimseyle konuşmuyorum
Tövbe😅ne işi geldi kız merak ettim taciz vs mi ne oldu ki
Merak ettim
yani tel numaramdan doğru rahatsız edecekti gibi bir şey oluyordu boş ver dfklvgdfg
O kadar değil ya kimseye verme zaten telini falsn fkeosoco ikimiz de eğitimli insanız zorla güzellik olcak hali yok ya istemezsen söylersim saygılı şekilde sohbet bitirilir bence eğitimsize denk gelmişsin dkdkdkf
ya ben vermedim o buldu numaramı bir şekilde rjkfarkşgnjr tehdit etti sonra engelledim bir şey yapmadı ama yine de korkmuştum ya
canım mıdır nedir tövbe gleşxpcıuv ya ben numaranı bulsam napcam karşılıklı olmadıktan sonra eğitimsize denk gelmişsin bence herkes bir değil tabi😅
yani ben biraz paranoyak olduğum için hemen çıkıştım o da sinirlenip tehdit etti ama işte, tipini beğenmedim diye konuşmayı kesicem sandı sinirlendi rekşgklreg
Bende öyle şeyler olmaz konuşmak istemezsen iyi akşamlar bitirelim dersin biter yani öğretmen adayıyız sonuçta tleospvov tabi tercih gene senin zorla güzellik olmaz da çık lan bi dersen çıkarım ama 😅😅
ya bir de çocuk da johnny deppin gençliğine benziyordu ben canım olduğum için işte yine de tanımıyorum diye konuşmayı kesecektim her türlü kşrnfgjkrş yakışıklıyım diye ısrar etti sonra gördüm ama beğenmediğimi düşündü işte dltndfkjng ne öğretmenii
Beğenme beğenmeme vs özgüvensiz işi biraz şanssız ve iyi olmayan birine denk gelmişsinn fkslxoco
Matematikkk
yani beğensem bile konuşmam tanımadığım biriyle. bir kere buradan birini görmüştüm baya iyiydi tipi direkt soru cevabına yazdım sitede gördüğüm tek yakışıklı erkek sensin diye klfnmrjkf ama gerisi yok cunku buradan birileriyle konuşmak sıkıntı işte ve sapık dolu
Hm
ekle nolcakkli
utanıyorum, lise bitiminde bi ara takip etmiştim bir süre sonra beni takipten çıkarmıştı
bieş yolmaz
yine de utanıyorum vgkfdkşgvm valla neden durup dururken takipten çıkarıyorlar anlamıyorum
Aklinda bir sekilde yer etmis
yani taa lisede aynı sınıftaydık, üstünden 5 sene geçti bir anda aklıma gelip rüyama sürekli girmesi kafamı karıştırdı
Psikologum. Senle bir konusalim
valla ben özelden kimseyle konuşmuyorum, buradan yazabileceğin bir şey varsa yazabilirsin ama
Takinti etmissin
ama bir anda aklıma geldi yani takıntı etmedim, bir an aklıma gelip bir de rüyama girince kafama takıldı safece
Ne oldu yani bi anda ruyana girecek kadar ask hayatin kotu muydu
aşk hayatım yok benim lrknrekgmkf
Onadan olabirli mi acaba sevilmek istiyirsundur belki bilinc altin da o cocuk vardir
sevilmek istiyorum da bu çocuk çok alakasız geldi bilmiyorum. demekki o kadar düşünecek insan kalmadı ki o aklıma geldi
Bilinc alti cok farkli calisiyor sen dusunmesende yaptigi bi hareket seni kafana islemistir sevgili yaptiginda unutursun merak etme
Sevenin yok mu cidden
öyle değil yani beni seveni ben sevmiyorum benim sevdiğimin de hep sevgilisi falan oluyor
🤣🤣 deyisik mis ne diyelim
ehh öyle
Moduj nasil