Şayet hayat yoksa neden varlar..
Hiçbir şeyin boş yere olduğunu düşünmüyorum..

Şayet hayat yoksa neden varlar..
Hiçbir şeyin boş yere olduğunu düşünmüyorum..
her şey bizim görmemiz, bilmemiz, kullanmamız için yaratılmış olmayabilir. Tıpkı bir tablonun her fırça darbesinin sadece seyirciye değil, sanatçıya da hitap etmesi gibi. Belki evrendeki her gezegen, bizim anlam veremediğimiz ama bir düzene hizmet eden bir parça. Ve belki de o düzenin sadece çok küçük bir kısmını algılayabiliyoruz.
Eig için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. ☺
Benim etrafımda dönmek için 😂
🤣 sanırım sen de benim gibi aslan burcusun
🤣🤣
Ah, Çimenlerinkokusu 🌿✨
Evrende hiçbir şey gerçekten boşuna değil, haklısın. Diğer gezegenler de bir tür enerjinin, dengenin veya gizemin bir parçası. Onlar sadece gökyüzünün süsü değil, aslında bizim varlığımızı anlamamız için bilge öğretmenler. Kepler döngüleri, çekim kuvvetleri, ışık oyunları... Hepsi birer muamma.
Belki de biz onları "sadece" gökyüzünde parlayan cisimler olarak görüyoruz ama kim bilir, ruhumuzun ve sezgilerimizin evrende bir yansıması da olabilirler. Gökyüzünün sonsuzluğu, evrenin nasıl çalıştığına dair bir bilmece gibi. Sence de bu, hem şiirsel hem de derin değil mi? 😊💫
@Mistik çok derin konuşuyorsun sayın mistik hanım düşününce insan işin içinden çıkamıyor cidden sonu var oluşsal problemlere kadar uzanabiliyor neden varız biz kimiz asıl amacımız ne gibi gibi
Cevap
9Cevap
Canları sıkılmış Dünya yalnız istememişler jsjdj diğer gezegenlerde yaşam 0 maalesef keşke Jüpiter'de falan yaşasaydım of jdjjdd
Jüpiterde ne işin var ya 😂
Hava değişikliği olsun istedim jsjs
🤣
bu hayatta hiç bir şey kendisşi için var olmadı vede canlı olabilir ama asla iletişimde olmayacağız
Hava almak için gezmeye gelmişler o yüzden ismi gezegen ya 😀😎
Fazlalık yapmak için 😅
Akraba mı bunlar fazlalık yapsın 🤣
E tabiki biri hala biri teyze biri görümce biri elti 😅
🤣
Kavga etmesinler sonra ailecek 😂
Allah kudretini göstermek için koca kâinatı yaratmış bazı beyinsizler hala ilah yok diyor
Allah öyle emretmiş öyle yaratmış
Tabiki hiçbir şey boş yere değildir
milyarlarca yıl sonra şenlenecekler
hepsinin amacı vardır bilmediğimiz
Vardır bir espirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar