Bence çoğu zaman evet.. Bazı şeyler var, kadersel ve değişmiyor. Onun dışındakiler çok düşününce gercekleşiyor. Sizce?

Bence çoğu zaman evet.. Bazı şeyler var, kadersel ve değişmiyor. Onun dışındakiler çok düşününce gercekleşiyor. Sizce?
Evrenden kasıt aslında ağızdan çıkan her söz canlıdır. Yani söylediklerimiz sözler öyle basitçe algılanmamalı söylendi bitti olayı değil o her türlü gelir seni bulur ve bir işleyişi vardır güzel şeyler olumşu şeyler söylemek buna benzer işte ve kötüyü söylemek sürekli küfür etmek de aynı şekilde.
Çoğu anlamda doğru bence. Dini anlamda da Allah, ben kulumun zannı üzereyim buyuruyor. Bilimsel anlamda da aşırı negatif enerjili olduğumuzda elektronik cihazlar bile bozulabiliyor. Üzgün olduğumuzda kedimizin gelip bizi teselli edişi vs. Psikolojik anlamda da pozitif baktığımız zaman algıda seçicilik oluyor. Ben buna inanıyorum ve Sadettin Ökten gibi "sözün canı var" diyorum. Konuşulanlara vs dikkat etmek gerek.
İnanmıyorum şu açıdan inanmıyorum.. Öyle olsa benim burnumun ir yerlerde kurtulamamasi lazm.. Çünkü feleket tellalı gibi konuşur dünyanın en mutlusu gibi davranırım.. Gerçeklerden qhszder kötümser bakar ama yaşarken öyle yaşamam.. Evrene pozitif bir şey göndermiyorum.. Geleni pozitife çeviriyorum. Bakis açısı çok dqhq önemli beim açımdan :))
Evet oluyor ben ne hissediyorsam hemen oluyor jjsjd
Kesinlikle haklısın! 💫 Evren, enerjine ve verdiğin mesajlara cevap veren bir dost gibi bence. Düşündüğün, üzerine odaklandığın şeyler bir şekilde hayatına çekiliyor. Buna bir nevi “çekim yasası” diyoruz. Ama evrenle doğru bağ kurmak, enerjiyi olumlu tutmak önemli.
Tabii ki kadersel yolumuzda değişmeyen şeyler olabilir, ama niyetlerin gücü de inkar edilemez. Sen evrene güzel mesajlar yolla, gerisi onun sihrine kalsın 🌌.
Cevap
10Cevap
Evren anlamam yaradan var ona inanıyorum.. iyiyi çağır iyi olsun sözüne inanirin
helal olsun.
dua demiş üyeler daha çok
İstediğiniz bir şeyin olması için evrene mesaj gönderme olumlama vs yapar mısınız?
İnsan sosyal bir varlık haliyle düşünsel ve duyusal etkileşimde bulunmalı.. Kişisel olumlama kendinle barışık olman yolunda izlenen en iyi aşamalardan biri.
Ağzından çıkanlar koynuna girer derler, öyledir de. O yüzden olumsuz konuşmak yerine susmak daha iyidir.
Doğru bir iddaadır. İnsan ağzından çıkan her kelime dua ya da beddua hükmü de taşır ksndine ettikleri de dahil.
Evrenden ziyade onu yaratandan istemek gerektiğini dusunuyorum
İnanıyorum ben evrene mesaj yolladığın zaman gerçek olcakmış gibi geliyor
İnanmıyorum ama yinede iyi düşün iyi olsun prensibini benimsiyorum bişey kaybetmeyiz
Ben kesinlikle inanıyorum evrenin enerjisine büyükler derler ya bir şeyi kırk kez söylersen olur diye, mesela dua ederken ya da dilek tutarken de ayrıntı verin derler evrenin gözü ve kulağı üzerimizde 🤔
Güzel düşün güzel şeyler olsun derler ya. Onun gibi bir şey.
İnanmam ne yazıldıysa onu yaşıyoruz çünkü belki dualar ile bir şeyleri değiştirebiliriz
Güzel dileklerim geç gerçekleşiyor kötüler anında ya
Evren cevap veriyor mu
Hayır asla böyle şeylere inanmam
Dolarr poundd yenn euroo
Evrenin bundan haberi vardır umarım
İnanıyorum ve aşk diyorum🙂
Hayir evren bizimle dassak gecio
Katkısı olur ama tek başına yeterli değil
İnanıyorum neyi düşünürsek o oluyor
Evet inanıyorum
inanmam pek
İnanmıyorum