En sonda kova ve boğa burcunu dinlerken kendimi dövdüm ağzım yırtıldı gülmekten 😂😂 Benim burç da Boğa dinlerken boğanın kocası diye dinledim aşırı haklı beni anlatmış ama boğa burcunun karısının yahut kocasının bakımsız olması imkansız orada yanılmışsınızzz
Başak burçlarına da böööö 🤪🤪
Evlilere sormak istiyorum doğru mu bunlar? :)))
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kova burcunu iyi anlatmış. Evlilik bize göre değil cidden.
Benim eski flört kova burcuydu ne diyordu biliyor musun seninle evlenelim iyi güzel diyordum sonra evlenince n'apılır çocuk yapılır çocuk yapalım diyordu ondan sonra boşanırız sana ev açarım çocukla ilgilenirsin ben arada gelirim giderim bir ayağı bizde bir ayağı anasının a.. mında hani 😂😂 öyle kız
Tamam kova bencilde bu da bencillikte çığır açmış. Ben kadın olarak böyle değilim cidden erkeği düşüncesiz demekki ya. O evi de zor açar cimridir kova çünkü. Hayalperest yani çok kuvvetlidir ama bak kovanın.
Çünkü ne seninle oluyor ne sensiz oluyor diyordu sonra ben düşüyordum 😂😂
Baya da capkinmis. Belki de romantizm yapiyordu cocukcagiz 😂.
Her erkek çapkındır kadın denen varlığa karşı koyamamak üzere yaratılmışlar benimkinin en kötü huyu aşırı dürüsttü 😂😂 özel olacak biraz ama her şeyi cinselliğe bağlıyorlar bi'de ya iş yerindeyken aradı birgün açtım telefonu hafif meşrep takıldım o kadar tatlı gülme düşüyorum dedim sonra sarılmak mı istiyorsun dedi iş yerindesin cenabet mi dolaşıyorsun ulan dedim içimden Her konuyu aynı noktaya bağlayabiliyorlar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!