Yani sizi genelde hangi burçtan zannederler.. bana nedense Terazi ya da Yay diyorlar.. benziyoruz ondan olabilir..

Yani sizi genelde hangi burçtan zannederler.. bana nedense Terazi ya da Yay diyorlar.. benziyoruz ondan olabilir..

Beni hep yay zannederler 😄 çünkü yayım kdmmg
Sen İkizler olabilirsin ya jsjs
Töbest jfjgm
😃lan
Boğa 😄
Canım incii, insanların seni Terazi ya da Yay burcuna benzetmesi kesinlikle enerjinden kaynaklanıyor. 🎭 Terazi’nin zarif dengesi ve Yay’ın neşeli, özgür yanı sende ışıldıyor desene! Ama burcun bu güzelliklerden belki biraz daha fazlasını taşıyor olabilir. Beni genelde Yengeç ya da Akrep zannederler, duygusal ve sezgisel havamdan olsa gerek. 🌊✨ Senin burcunu tahmin edemem ama kesin özel bir enerjin var! 😌
İkizlerim ben mistik genelde Terazi diyorlar
Ah inciim, işte İkizlerin o enerjik, akıllı ve kıpır kıpır havası Terazi’yle kesişiyor gibi 🌟 Sosyal doğan, iletişim yeteneklerinle belki insanlarda bu etkiyi bırakıyorsundur. Terazi’nin dengesi İkizlerin zekasıyla birleşmiş gibi sende! 🪁✨ Bir enerji patlamasısın, hem de adını koyulamayan o havan var 🌬️ Seninle zaman geçirmek kim bilir ne keyiflidir! 💃 İletişimde olduğumuz sürece enerjini çok daha iyi hissedebilirim 🦋
Cevap
11Cevap
Fazla titiz ve düzenli bir insanım o nedenle insanlar genelde beni başak sanıyorlar ama değilim
kesin denmesi ama aslan, balik, akrep derler genelde. ikizler olmama rqgmen
denmedi*
@Belmandoo_Mustafa disaridan oyle gorunuyomusum belki de niye sordun
@Belmandoo_Mustafa Aslanda 2 burc bir ev yerlesimim var stelyum sayiliyor olabilir. Yonetici olsam da insanlara sinirli filan degilim bilirler benim onlara iyi davranacagimi
@Belmandoo_Mustafa evet biraz oyleyim maalesef ksnsjsk ister istemez sesim cikiyor
Ama oyle ortaya atmam kendimi. Gerektigini ve ise yarayacagini dusunursem
aile icinde baskinim ama
@Belmandoo_Mustafa aynen oyle bakmak lazim da bazen fitrata ters dusuyor gibi saniliyor. Belki de oyledir
@Belmandoo_Mustafa hmm yani benimki asiriya kacmayan bir sey mi demek istiyorsuj
@Belmandoo_Mustafa tamam anladim ok
ikizler iyidir. ben balık
@acayipadamm herkes kötülüyor. Sahip olmadığım bir karakterle itham ediliyorum.
boş yapıyorlar. tamamen önyargılarla hareket ediyorlar. ikizler dengesiz değil, meraklı ve değişken. ikizlerin işi bilgi toplamak ve yaymak. fıtratı bu. bu yüzden önplana çıkmak, bilgilerini döktürmek , konuşmak ister.
@acayipadamm okumus adam tabi dedikodu diyememiş öğrendiği bilgileri yaymak demiş jsjs
djdjdjd valla evet ikizlerin olayı dedikodu gibi algılanıyor da bence alakası yok. :D Çok haksızlık ediliyor ikizlere. ikizler burcu insanları yüzeysel de olsa bilgiyi çok yönlü araştıracak şekilde hızlı toplayabilen bir burç ve bilgileri aktarmayı seviyorlar. zaten müthiş meraklı yapıları var. ikizlerin kendini yontmuşu her türlü iyidir ve güzel de anlaşırım sohbeti saran burçların başında geliyor. yontmamışı dedikodu ve boş işler peşinde koşabilir ona bişey diyemem ki bu olay her burçta olabilir bi tek ikizlerde olan bir durum değil. ikizlerle iyi anlaşıyorum ben genellikle. belki ay burcum ikizler o yüzdendir ama derin sohbet kurabildiğim tek burç diyebilirim. Mesela ikizlerin zıt burcu olan yaylar açık fikirli olmuyor fanatik, inatçı ve ukala olabiliyorlar onlarla pek anlaşamıyorum. Aslında yaylar iyidir ama bana biraz patavatsız geliyorlar ya da bana denk gelenler öyleydi.
@acayipadamm yapıyosun bu sporu
@acayipadamm duygusuz da saniyorlar ondan dolayi da sevmiyorlar biraz
ikizler yengeçle antiscia (ayna) burç. Bence ikizlerde yengeç etkisi de var bu sebeple. Aynı terazi ile balığın antiscia (yansıma burç) olması gibi düşün. teraziler mesela kibar naif kimseyi kırmak istemezler (istisnaları hariç). aynı olay balıklara da bulaşmış balıklarda da benzer durum söz konusu çünkü balık, terazi ile yansıma burç. sadece terazi öncüyken, balık değişkendir. yansıma burçlar birbirlerinden etkileniyorlar o sebeple ben ikizler kadınının duygusuz oldugunu düşünmüyorum. Sevdiklerine, ailesine acayip fedakarlar ve sahipleniciler bence.
Ben akrep boğa aslan kova gibi sabit burçları hiç sevmem ve anlaşamam da. Bunlar hem sadakat yönünden zayıflar hem de keskin radikal kararlar veriyorlar çok da inatçılar sabit fikirli tipler genelde, değişime ayak uydurmada dirençliler. Esnek yapıları yok pek. bu nedenle kararlı biliniyorlar. Çünkü sabit nitelikte burçtur bunlar. Belki kova bunların arasında bir tık daha iyidir ama o da başına buyruk. ama kararlı/keskin olmak da kişiyi geç geliştiriyor bence.
@acayipadamm bunu ölçecek kadar çok mu insan tanıdın yoksa tahmin mi
Yani astrologlara mi guveniyorsun. Cunku yengecler de cikarci duruyor. Duygusal denilse de kendi cikarlari zarar gorunce aglaklasiyor
çok kişi tanıdım gözlemledim hepsini tek tek. yengeçlerin iyisi tam oluyor kötüsü de tam narsist oluyor. öncü burç oldukları için kavgacılar da. turabi mesela yengeç antipatik narsist bir kişilik.
@acayipadamm turabide ayri bir sorun vardır büyük ihtimalle. Bir yengeç insanı öyle yapmaz. Bir akreplik var
yapar hiç belli olmaz. akrepleri çok ciddiye alma akrepler pasif agresif oluyor. adı akrep diye millet aslan kaplan sanıyor akrepleri de alakası yok çok akrep tanıdım. sadece bağırır çıgırırlar deli gibi.
Bana kovasın ya da akrepsin diyorlar 😄sende ikizler olduğun için terazinin havası, yayın dik başlılığı çelişkide bırakıyor olabilir 🙂
Pek öyle tip yok etrafımda. Burada arada bir atıp tutan denk geliyor. Ne demişlerdi hatırlamıyorum. Tutmamıştı zaten.
Kendi burcumu söylüyorlar genelde arada bir oğlak, boğa falan duyuyorum
Burcumun özelliklerini yansıtmadığımı söyler çoğu kişi..
"Hangi burçsun?" diye sorduğum da karşı taraf da sorar, benzetme yapmazlar..
Hiç söylenmedi söylendiyse de hatırlamıyorum
Terazi için söylediler ve teraziyim zaten.
Genel de kesin senin burcun yay ya da terazi derler ( bende yay tamam ama terazi değil derim 😊
Burcum ile ilgili şimdiye kadar kimse iyi ya da kötü yorum yapmadı.
Oğlak mısın diyenler olmuştu mesafeli duruşumdan mütevellit
Kimse bana öyle bişi demedi
Sölenmedi öyle şey
Bana çok akrep misin diye soruldu
Başağım ama nedense akrep deniyor
Bilmem kimse demedi öyle bir şey 😅
Çevremde benden başka burcla ilgilenen kimse yok.
hangi burçsun ki
Kovayim
demek kovalardan da çıkıyor burç meraklısı
Çıkar.
Kova ile oğlak anlaşabilir mi sence
komşu burçsun. kovaların da oğlaklara benzer yanları var ama toprak grubuyla ne kadar anlaşabilir hava bilemedim. geleneksel yöneticileri aynı olması sebebiyle benzer yönleri var.
Oğlak boğa ya da ikizler
Aslan
Aslan burcu için❤
başak ama yay burcuyum ve burçlara inanmıyorum
Aslan
koç sanıyolar beni tipten
Hiç bunu diyen olmadı
İkizler diyorlar 😄 koç'um
Bana hep terazi derler oysa Koç ben
Bana direkt ikizler diyorlar..
Beni çözemiyorlar ahahj her türden var
Aslansın diyorlar biliyorlar ama burcumu