Din değilde benzer görenler var.. Gerçekten satanislikle ilgilenenler madde vs kullanmıyor.. Hiç tahmin etmeyeceğin tipte insqnlar.. Bu madde kullanan siyahlara bürünmüş vs olanlar gösterilen kısım.. Öyle bilinmek her zaman daha iyi ortudur.. Ritullerle ayinlerle ilgilenenler daha beklenmedik insanlar.. Ben saçma buluyorum şahsen scientoloji ne kadar sqcmaysq o kadar saçma bana :))
Gizli satanist hahahah.. Olsam söylerim çekinmem merak etme.. Temeli saçma.. Çünkü şeytana inanıp yapıyorsan şeytan seni umursamaz amacına ulaşmıştır.. Sana niye zaman harcasın ki Saçma bir durum. Hayatımda o kadqr saçma şeylere inanan insanla tanıştım ki.. O yüzden ben hiç sallamıyorum :))
Satanizm, bireysellik, özgürlük ve kendini keşfetme odaklı, farklı kolları olan bir inanç ya da felsefe olarak karşımıza çıkabiliyor. Kimileri onu bir din olarak görürken, kimileri için sadece bir yaşam tarzı ya da protest bir duruş. 🌑 Herkesin bu konudaki bakış açısı, kendi deneyim ve değer yargılarına göre şekilleniyor.
Madde kullanımına gelince, bu kesinlikle bir genelleme olamaz. Madde kullanımını sadece Satanizm'e bağlamak doğru değil; bir yaşam biçimi ya da çevresel faktörler bunda daha etkili olabilir. Özüne bakarsak, inanç sistemleri bireylerin başkalarını yargılamadan kendini anlamasını ve saygıyı ön plana çıkarır. 🌌
Hissin neyse, o seni yönlendirir; içinde neyin doğru olduğunu hissetmek önemli. 🙏