Satanist vb sapkın inanışlar ve yaşam tarzını benimsemiş gençler , yaygın olarak eksik baba figürü ve çarpık aile yaşantısı olan ailelerden çıkmaktadır...
Satanizmi benimseyen veya şeytana tapan şahıslar canlı ve cansız alemde yegane gücün şeytanda olduğuna, bir kişinin ne kadar çok kötülük yaparsa şeytana o kadar yakın olunacağına ve derecesinin de o alanda büyük olacağına inanırlar... Satanizm bir din degil daha çok bir felsefe olarak tanımlanabilecek bir kavramdır... kötü olan şeytan değil aksine insanın kendisidir... Günümüzdeki satanistler ister Amerika Birleşik Devletleri, ister Mısır, ister Türkiye'de olsun, ortak bazı ritüeller gösteriyorlar... giyim kuşam, saç sakal şekli, ibadet biçimleri, intihara yürürken geride bıraktıkları aynı mesaj, satanizmin serseri hareketi değil, ideolojik temelleri olduğunu gösteriyor, organize bir şekilde çalışıyorlar... özellikle internet sitelerinde çok hareketliler...
14-22 yaşlarında her bir satanist genç, bunlar birer satanizm uzmanıdırlar hatta bu konuda kitaplar önerirler, fikir tartışmaları yaparlar, kendilerini bir sosyal hareket, alt-kültür faliyeti olarak algılıyorlar. Satanistler ölümsüzlük, kıyamet, hayatın cehennem olduğu, ölümün gerçek boyuta geçiş olduğuna inanırlar, şeytana tapar gibi gözükmekle birlikte, asıl amaçları şeytanı yok edip dünyayı ele geçirmektir... dini kitapların üstüne aykırı eylemler yaparlar, kendilerini üst düzey bir klan gibi hissederler, kendileri dışındaki insanları da aptal birer mahluk olarak görürler. Ancak toplumumuz, medya sayesinde " kolları döğmeli, kulakları küpeli, metal müzik dinleyen, siyah t-şört giyen" herkesi satanist olarak damgaladı.
bilgilendirmek istedim. Bakın bakalım satanizmle ilgili düşüncelerinizle doğru çıkıyormu...

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer