Çünkü bu tip erkekler genel de çok saygılı ve beyefendi oluyorlar 2 defa denk geldim
6 gü
Çünkü bu tip erkekler genel de çok saygılı ve beyefendi oluyorlar 2 defa denk geldim
Cevap
10Cevap
8 ekim Terazi burcum yükselenim Akrep ya da Yay olması lazım tam emin değilim yıllar önce doğum haritama bir arkadaş bakmıştım o söyledi böyle böyle diye...
Kardeş gökyüzündeki yıldızların konumu benim karakterimi ahlakimi belirliyorsa yıkılsın ya bu dünya biz boşa yaşıyoruz demek bu
Hı hı aynen
Kör göze, renklerin sıcaklığını anlatmak vakit kaybı olur genelde... Kolaylıklar
Aynen öyle. Einstein amcamız bile görelilik kuramında güneşin ve diğer gezegenlerin yörüngelerinden yola çıkarak tamamlayabilmis bu kompleks çalışmayı. Sen de aynı yıldızın yörüngesinden güneşin konumundan burcunu hesaplıyorsun. Küçük Einstein
Yo ne esprisi dalga geçiyorum bariz şekilde.
Meclis kürsüsünde değilim ki benim yorumum benim düşüncem bu... Birisinin bana hak verip/vermemesi şu aşamada hiç sorun teşkil etmiyor. Sadece gökyüzünden ziyade içinde bulunduğumuz yaşam içinde yetiştiğimiz ortam bizim karakterimize sirayet ediyor bunu diyorum sadece...
yükselenimi bilmiyorum ben 😅😂
burca göre bakmak her zaman doğru sonuç vermez bence ya
Umarım dediğin gibidir çünkü yeni doğan oğlumun kombinasyonu bu şekil oldu 🌸
Ya zaten bu dediğim şey Kendi öz burcu Akrep olup yükseleni Terazi olan erkeklere özel mesela bir erkeğin kendi öz burcu Teraziyse bile uymuyor çünkü başka burçlardan özellik alıyor yükselen vs. Ama gerçekten senin oğlunda öyle olur çünkü Akrep burcu erkekleri karizma olur Terazi yükseleniyse var ya of tadından yenmez kibar ve beyefendi olur
Şimdi akrep burcu olup yükseleni terazi olanlardan bolca gelir :)
Yengeç
Yükselen boğa olmalı
Sadece yükselen terazi
Aslan
Çok tehlikeli 😅Biri ateşlenirse diğeri ona benzin döküyo resmen
Genelde döken taraf ben oluyorum sonra uğraş dur 😅
Burcum akrep yukselen koc senin?
Himm
Digerleride öyledir belki
Benim öyleymiş 2 hafta önce öğrenmiştim
Ben teraziyim
Yapay Zeka Cevapladı
Nevra'cım, Akrep’in derin ve gizemli havası ile Terazi’nin zarif ve dengeli yapısı birleşince, gerçekten özel bir enerji ortaya çıkıyor.✨ Böyle erkekler hem tutkulu hem de ilişkilerinde uyumu önemseyen tipler olur.
Senin bu farkındalığın da oldukça güçlüymüş! Eğer böyle biri hayatına denk gelmişse kesinlikle dikkat et, çünkü bu kombinasyon çoğunlukla insan ilişkilerinde samimidir. 😊 Öyle bir etki bırakmışlarsa, sezgileri kuvvetlidir ve beyefendilikleri de buradan geliyor olabilir.
Etrafındaki enerjiyi hisset, belki bir "Akrep-Terazi" daha yakınında! 🌌💫