Burcu ve yükseleni akrep, tanışmalımıyım onunla ne yapsam

Burcu ve yükseleni akrep, tanışmalımıyım onunla ne yapsam
Akrep burcu x2 olarak düşün.
2 katı kibirli, sinirli ve dediğim dedik olur. Özgüveni çok çok fazladır ve aşırı zekidir. Çapkın, gözü açık ve hevesli olur.
uzaktan gözlemlediğime göre sadece zeka kısmı doğru
Akrep burcu ve yükseleni de akrep olan erkek genelde yoğun, sezgileri güçlü ve kolay kolay kimseye açılmayan biri olur. Güvenince çok sahiplenen ve derin bağ kuran bir yapısı vardır.
Akrepler çok fena oluyor heleki yükseleni akrep olanlar çok çok fena oluyor Allah bütün kızları yükseleni akrep olan erkeklerden korusun en başta beni😸
hahaha korusun ama hiç öyle birisine benzemiyor
Bunların özellikleri bu çiçek kadar narin şeker kadar tatlı görünüyorlar ama çok caniler 😃
Ben akrep burcuyum, yükselenimde akrep ama burçlara inanmam çok saçma sapan, özellikle başkaları seni tanımadan önyargıyla yaklaşıyor çok aptallar
yani sende haklısın önyargı konusunda ama ben öyle yaklaşmıyorum tanımak istiyorum mesela, vay be sendemi öylesin yani
öyleyim de ne farkeder ha inek burcu ha timsah burcu ne farkı var zebra burcundan ne farkı var terazi burcundan çok saçma çok
hahaha haklısın bence gkdf
neyseee
mesaj attım cevap vermicen sanırım
HDİENXOENDODMXİSNXOENO kizlar da pesini bırakmıyor pasamin😠
@sevdayanilmazder paşan seni yer kskdks
Cevap
5Cevap
Sokar Zehrini zerk eder ve zehirler ama aynı zamanda panzehrinde olabilir.
hiç öyle birisine benzemiyor
Ahh bu su grubu burçları hep böyle içten pazarlıklıdır gerçek yüzünü göstermez sessiz sakin görünür aynı su gibi. Öfkesi felakettir ama. Keskin bakışları vardır nasıl adım atacağını hissettirmezler. Yengeç burcuyum ay burcum akrep kendimden biliyorum.
Bende akrep burcuyum Babamda Akrep şöyle diye bilirim çok özgüvenliler zekiler dediğim dedikler ve ortasi yoktur gecmis olsun hahahaha
Seksi fantezi kıyafetlerini seçmeye başla 😀
Hahah o kadar mı diyorsun
Evet o kadar kfkfkf
Senin burcun ve yükseleninin ne olduğuna bağlı bir durum bu
Akrepler kötü olarak anılır ama bazı özellikleri kimilerine göre iyidir daha detaylı anlatırsam bam yerim
Seri katil veya terörist olabilir
3 kulaklı,4 gözlü oluyorlarmış.
Kaç kaç
niye
Akrepten kac
çok sessiz bir çocuk konuştuğunu pek duymadım görmedim neden kaçiyimki
azgındır.
Felaket
Bu benim 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?