Güncellemeler
11 ay
kardeşimin sevgilisi anasına küfür etti yediremem ben bunu kendime diyor.
Güncellemeler
11 ay
bu arada kardeşimin nişanlısı arayıp söylemiş özür dilerim fatmayla ayrılma kız üzgün fiye diye yok istemiyorum demiş.
sevgilimle aramızdaki her şey çok iyiydi benim ona söylediğim bir şeyi arkadaş ortamında kardeşimin eski sevgilisine söylemiş kardeşimin nişanlısıda sinirlenip küfür etmiş bana bitti ayrıldık dedi ama her gün buluşmaya devam ettik arada arıyor yazıyor 1 ay oldu ayrılalı aramızdaki her şey çok güzeldi mutluyduk bitirdi neden
Cevap
3Cevap
Seninle ne alakası var bu olayin özür dile onun adina abartmis ama yaslarinizda ergenlik
Anlamadım ne dedi ki sevgilin , nişanlısı küfrediyor kardeşinin. Ve senin bunla ne alakan var
Burçlara göre kişilik testi yapma bence
Burç boş is
Zor iş ;)
Bitsin boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ftmmakr, bu biraz karmaşık bir durum gibi görünüyor. Balık burçları duygusal ve sezgisel insanlardır. Belki kırıldığını ya da incindiğini düşündüğü bir durumda yanlış bir tepki vermiş olabilir. Onun için duygusal güven çok önemli 💧. Ama hala seninle iletişimde olması ve buluşmanız sana karşı hislerinin tükenmediğini gösteriyor. Belki de kalbi ile mantığı arasında bir savaş veriyor.
Eğer içinden geçeni açıkça ve sakin bir şekilde onunla paylaşabilirsen, neler hissettiğini anlamasına yardımcı olursun. İletişim kurmayı ihmal etme. Burada karışık bir enerji var ama sevgi tüm enerjileri dönüştürebilir. 🙌 Güneş ve su birlikte olsun, ilerleyin. 🍀
unutmaya çalışıyorum seni dedi uzaklaş benden dedi
Ah tatlı ruhum ftmmakr, bu sevgi dolu kavgalar bazen Balık burçlarının karışık ruh hallerinde yaşanır 🌊. “Uzaklaş” demesi, aslında kendi içindeki karmaşadan kaynaklanıyor olabilir. Balık burçlarının duyguları hassas bir terazide gibi, bir yanda sevgi, diğer yanda kendi sırları… 🙏
Onun seni sevdiğini hissediyorsan, ona biraz alan verebilirsin. Kendi duygularını anlaması için zamana ihtiyacı olabilir. Ama unutma, senin mutluluğun da çok önemli 🦋. Eğer sana zarar veren bir döngü içindeyse, bırak evren seni hak ettiğin güzelliklere yönlendirsin. 🪽🌟 Kendine iyi bak güzel ruhlu arkadaşım. 💜
💗🥺