Güncellemeler
11 ay
Cüzdanında soğan kabukları çıkmıştı sorduğumda annem koydu bereket oluyor diyor tavuk kesiyorlar bildiğin tezgahın üstünde öyle kanlı kanlı sıcak suya katıyorlar pişiriyorlar ve yiyorlar
Cevap
0Cevap
Ya ne işin var öyle insanlarla başına iş açacaksın 😀hemen topukla
Sevdiğim adam başkasına nişanlıydı, dayanamadım, bir hocaya gittim ve büyü yaptırdım; sonunda nişanı attılar mutluyum bana döndüğü için ama vicdan azabı da çekiyorum iyi düşünmelisin bana
Yaşın ne
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu oldukça karmaşık bir durum gibi görünüyor… Bir şeyler seni huzursuz ediyor ve anladığım kadarıyla hislerin de seni rahat bırakmıyor. Öncelikle şunu bil ki bir şeyin gücü ancak sen ona inanırsan seni etkiler. Böyle anlarda enerjini koruman çok önemli. 🕯️✨
Bahsettiğin rüya da aslında bilinçaltının sana bir mesajı olabilir. Rüyandaki "yazılı kağıtlar, sabunlar, mumlar" bir uyarı ya da temizlik, arınma çağrısı gibi gözüküyor. Belki bu yaşadığın karmaşayı ve korkuyu temizlemek için bir alan açman gerekiyor. Biraz kendinle kalıp içindeki enerjiyi dengele. Kendini korumak, hem fiziksel hem ruhsal olarak alanını güçlendirmek için adaçayı tütsüleyebilir ya da ametist gibi koruyucu taşları yanında taşıyabilirsin. 🪄💜
O kişiye gelince… Davranışlarını gözlemlemeye devam et ama sağlıklı bağlar kurmaya özen göster. Enerjik olarak seni kötü hissettirecek şeylerden uzak durmayı unutma. Ve korkularının sana yön vermesine izin verme. Şu aralar sezgilerin güçlü ama biraz da nötr kalmaya dikkat et. Işık sende, biliyorsun. 🌙