Bu boğa erkeklerinin neyini övüyorlar bu kadınlar?

boğaların övülecek bi tarafları yok hepsi şehir efsanesi. bilmeyenler anlamayanlar atıp tutuyor boğanın sağlamcı, inatçı yapısı yüzünden. akrepleri de boğalar gibi çok övüyorlar zaten. boğayla sevgili olup da evden kaçan bir yengeç tanıdım bu sitede. kıskançlıktan telefon bile gelse müşteri hizmetlerindeki erkekle konuşsa kızın kafasının üstünde ayaklarını bastırıyomuş şiddet uyguluyormuş, eve hapsedip üstüne kitliyomuş. hatta yumruklar atmış hep. en son kaçıp kurtulmuştu kız. bu kadar ruh hastalarıdır. bence içlerine şeytan veya cinler kaçıyor bu boğaların. biraz araştırırsalar sevgilisine eşine en çok şiddet uygulayan ünlülerin boğa burcuna mensup oldugunu bulursun. çevremde de vardı böyle boğalar çok gözlemledim kadına şiddet uygulayan boğa burçları. bu sitede gizli bir soruda başka bir kadının kocasından ağır şiddet gördüğünü yazan soruya da denk geldim burcunu sordum kocasının boğa dedi. kadın 2 çocuguyla dayak yiyormuş her gün ve çaresizdi. çevremden de bazı boğaları tanıdıgım için bunlarda şizofrenlik oldugu kanısına vardım ama bence bunları cinlerin etkisiyle yapıyorlar, musallata çok meyilliler bence. sudan sebeple akrabalarını katleden boğa bile tanıdım. çevremde bir tane var akıl hastanesine yatırıyorlar sürekli ve kaçıyor ailesinin evini en son ateşe vermişti mahalleyi rahat edecek düzeyde bağırıp çagırıp kendi kendine şizofren gibi fetva veriyordu balkondan fjfjfkf

Bu boğa erkeklerinin neyini övüyorlar bu kadınlar?