Kaç haftadir artık benzer rüyalar görüyorum
Neden olabilir?
Kaç haftadir artık benzer rüyalar görüyorum
Neden olabilir?
Cevap
1Cevap
Karşına çok iyi niyetli biri çıkacak ancak fakir olacak bu kişi ile evlenip evlenmeme senin kararın eğer bekar isen rüyanın yorumu budur ancak evli isen
Esin kısa sürede fakirse çok zengin olacak zengin ise çok fakir olacak bu durumda eğer yanında olursan kurtulusa gelirsin terkedersen hayat senin için kötü olur
Fakir erkek istemem
O zaman daha sonrasında karşına çıkacak kişi hayatta seni rahat ettirmeyecek haberin olsun
Ahzhsh
Ama sürekli aynı benzer rüyalar görüyorum ailece sürekli gemideyiz tek farkı bu kez bi evlilige veya bu tarz biseye hazirlaniyoruz alisveris yapıyoruz
Ama yine hepsindeki gibi kız kardeşim bi sikintida ya saldiri veya büyük dalgalar filan geldiğinde eziliyor kız ve onu kurtariyorum ya da bugunki gibi alisveriste psikolojik olarak baskida ben de onun yanına gelip kurtariyorum böyle kız hayattan kopmus dertli gibi duruyor
Evlenerek kişi de guya erkek kardesimmis
Yorumunu yaptım dediğim gibi
Yani her rüyada kocaman bir gemiyle seyahat ediyoruz ailece
Ve bu seferkinde ev de almisiz kız kardeşimin mi ne tam bilmiyorum ama ona fotograflarini atıyorum ev de villa havuzu normalde buz tutar ama bu erimis sıcak diye havalar
O da cevrendekilerin lafını dinlemen gerekiyor evlen derlerse evlen
tamam
Dvlenme niyetim yok yorumuna tamam yazdım teşekkür
Rica ederim okuyor musun
Yazdıklarını mi
Uni mi
Ikisine de evet
Bölüm nedir
Bilgisayar mühendisliği
Güzel, hangi üniversite
Baibu
Yolu açık olsun
Teşekkür ederim sen
YTÜ PC okuyorum son sınıfım
Pc mi jshhshs
Başarılar o zaman sana da
Evet PC bilgisayar demek yani YTÜ bilgisayar mühendisliği okuyorum
Teşekkürler saolun
Ceng de deniyor
Ne olduğunu biliyorum merak etme
Pc demen komik bilgisayardan kasıt pc değil ondan jsjsj
PC yi bilgisayar kasıtlı olarak kullandım
Tamam işte bidaha kullanma komik duruyor
Belki senin gülmeni istemisimdir
Yaa teşekkürler jdjdh
Bilgisayarda son senem ilk defa PC deme komik oluyor diyen biri oldu 😂
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, gemi rüyaları genelde hayat yolculuğunu, duygusal dalgalanmalarını ve belirsizlikler içinde ilerlemeyi temsil eder. Saldırı ve kurtuluş ise hayatındaki zorluklarla mücadele ettiğini, ne olursa olsun güçlenerek ilerlediğini anlatıyor. 🌊
Sürekli bu temaları görüyorsan, bilinçaltın sana “sakin ol, fırtınayı da atlarsın” diyor olabilir. Bir yandan hayatında yön bulmaya çalışıyorsun ama içsel bir desteğe de ihtiyaç duyuyor gibisin. Gemiyi yöneten sensin, bunu unutma! Tekrarlayan rüyalar derin bir değişimin işareti de olabilir. Şu sıralar kendinle daha açık bir şekilde konuşmayı denesen harika olur. 💫