HİKAYEM BİRAZ ACIKLI KALBİM NEDEN BU KADAR ÇOK ACIYOR?

8 ay önce bir çocuk tanıdım çok tatlı güler yüzlü sevimli tesadüf eseri karşılaştık ama sanaldan sonrasında birbirimizi çok sevmeye başladık Görüşemedik ama çok sevdik birbirimizi gece gündüz sürekli konuşuyorduk Nereye gitsem bir dakika geç kalsam dayanazmadı Ben seni özledim diye sürekli yazıyordu taki bayramdan bir gün önceye kadar ne olduysa Bayram günü oldu birden telefonlarımı açmadı ertesi gün yazdı aşkım Karakoldayım bir gün boyunca nezarathanede kaldım Çok yorgunum Seni çok seviyorum anlatacağım her şeyi sabırsızlıkla onun anlatmasını bekliyordum onu Beklerken uyuyakalmışım bir uyandım saat 20.00 olmuş 19.00'da uyandım diye yazmış aradım açmadı mesaj attım dönmedi çok fazla meraklandım Ben de kendi yöntemlerimle ulaştım konuştum bana dedi ki ben seni üzerim benim bugünüm var yarınım yok ne olduğunu sordum söylemem Söylersem yıkılırsın dedi ağlıyordum çok fazla ağlıyordum sonrasında teoriler üretmeye başladık hapse girme Olasılığın mı var diye sorduğumda seni beklerim dediğimde beklemezsin dedi Git yemek ye ben seni arayacağım dedi Dedim ki kapatırsam aramazsın söz verdi şu anda tam 9 saat geçti ve aramadı sesi titretiyordu eğer beni sevmiyorsan söyle adam gibi gideyim dedim seni seviyorum ama git dedi nedenini söylemedi öğrenirsen çok üzülürsün dedi öylece çaresizce kala kaldım halen ağlıyorum akıl verin bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir yıl oldu maddeyi bırakalı ve imza atıyordu kan tahlili piskoloğ vs bilmiyorum nasıl ögrenirim mahkemesi var mı yokmu cezası nedir çok mutsuzum yardım
HİKAYEM BİRAZ ACIKLI KALBİM NEDEN BU KADAR ÇOK ACIYOR?