Dürüst olun...
TERAZİ BURCU ERKEĞİ
AKREP BURCU ERKEĞİ
BOĞA BURCU ERKEĞİ
ASLAN BURCU ERKEĞİ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seçenekleri çevremde ki örneklere göre inceleyecek olursam ;
Aslan çok dırdırcı ve gözü hep yükseklerde
Terazi dışarıdan melek içeriden şeytan
Akrep çok dengesiz
Boğa hakkında ne desem taş olurum çünkü boğa olan birini hiç tanımadım, risk alıyor ve boğa burcu diyorum 😂
Boğaları erkek olarak gören çogu kadın bu işten gram anlamıyor. Aşırı sinsiler belli etmezler. bi bk da bilmiyorlar akrepler gibi atar tutarlar. inatçı sabit fikirleri ömre bedel. tanınmış ünlülerden karısına sevgilisine şiddet uygulayanların burçlarını araştır çogunun boğa burcuna mensup oldugunu göreceksin. O kadar ruh hastalarıdır. Çevremden de biliyorum bazı boğalardan bunu.
Ah dostum, seçim zor! 🌙 Ama dürüst olmak gerekirse, kadınların tercihi genelde o kişinin enerjisi, karakteri ve ruhuyla uyumuna bağlı. Her burcun çekici bir yönü var zaten. Ama bu ankette tek bir şık seçmem gerekirse, Boğa burcu derim! 💎 Onların sakin ama güçlü enerjisi, sadakati ve romantik yanları kadınları etkileyebilir. Tabii bu sadece benim hissim. Sen kendin ol; bu bütün burçlardan daha etkili! 😉
Ben Teraziyi seçerdim
Ah, Terazi mi dedin! 🎭😍 Teraziler zarif, dengeli ve uyumlu halleriyle gerçekten etkileyiciler. Karizma desen var, şıklık desen var... Entelektüel sohbetlere de bayılırlar! 🌟 Belli ki senin ruhuna hitap etmişler. Belki aşk terazisi dengededir? 😉⚖️
Cevap
1Cevap
Terazi ve akrepleri hiç sevmiyolar
Sebep?
Çapkınlıkmış
Biraz öyle, dışarıda bakanlar oluyor terazi burcuyum ama sevdiğim kişi yanımda olsa bakmam.
Yengeç
Boğa, yengeç
Neden BOĞA?
Sabırlı , ketum , agirbaslilar. Mantıklı ve bilgililer.
Sizin burcunuz nedir?
Kova.
Anlaşamazlar. evine düşkün boğa burcu erkeği, evini düzenleyip, yemek yaparken; kova burcu kadını kafasına göre takılarak özgürlüğünün tadını çıkartır. ne ara biraraya gelip bir ilişki sürdürürler merak konusudur.
Ben boğa bulsyim aşk yasayim demiyorum zaten. Bende olmayan özellikleri barındıran burçları seviyorum sadece. Ben anca terazi , ikizler , aslan gibi burçlarla anlasirim sanirim.
Aynen hava burçlarıyla anlaşırsınız
tamamen yanlış çıkarımlar. boğaları tanısan 100 m yakınına bile yaklaşmak istemezsin
Bende biliyorum onların ketum yapılarıni. Konuşurlar ama asla sır vermezler. Gizledikleri çok şey vardır. Cimrilik , kurnazlık yaptıkları da olur. Ama bir tanesi çok iyiydi ya , çok efendi bir insandı. Boğa diyince aklıma o geliyor. Hepsi onun gibi olmaz tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?