Boğa : yanlışı yanlış bildiği halde, sırf inat etmek için inat eder. ekmeğe peynire faydası olmaz. burnu b. ktan çıkmamıştır
İkizler : dün yaptığına bugün pişman olur. güvenilir çizgileri yoktur.
Aslan : Kaba güç, liderlik ve baskın olma konusunda ince ayarları yoktur. Karşı konulana kadar, bildiği çizgide paldır küldür gider. Argümanlarını mantıkla değil, güç veya çirkeflikle korur. Politik değildir
Akrep : iyi bir otokontrol uygularsa, en tehlikelisi sayılabilir. Hırsları için herkesi ezer, kaos çıkarır, birbirine düşürür, entrika yaratır, acımasızca rakibinin duygularını kullanır, biçer atar.
Yay : hakkında hayatımda fazla örnek yok, ama tanıdığım kadarıyla, başına buyruk özgür kız modundalar
Oğlak : mantıksal argümanlardan kurulu bir kalesi vardır, ve insanların bir şekilde doğruları bulmalarını bekler, onlar için çaba harcamaz. Hayatı olduğu gibi değil, OLMASI GEREKTİĞİ gibi yaşamanın peşindedir, bu yüzden, kolay anlaşılabilir/uzlaşılabilir değildir.(Ben)
Koç : ortamı çok iyi koklar, nerde durması gerektiğini bilir, sezinler, uygun anlarda saldırır ve alır..
Tanıdığım bir koç, bahsettiğim tümüne günün sonunda GALİP geldi.
Kova, balık, başak, biraz daha DIŞ çeperde, tanım yapamam, ama hafif sezgisel olduklarını ve sahaya çok inmediklerini söyleyebilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer