Koç burcunu nasıl tanımlarsınız?

Koç burcunda olan erkekler lider ve çekici olur. Ağızları çok iyi laf yapar sevimli capkin zor beğenen zeki ve eğlenceli erkeklerdir. Birde egolu oluyorlar.
Nereden mi biliyorum? Büyük oğlum koç ve çok yakışıklı zeki aşk kokulu bir adam ❤️
başkalarının kaldıramayacağı kadar dürüstüz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benim bir arkadaşım oldu koç. Sakin, soğuk cin gibi bir kızdı. Zorsun evet
Bence neysek oyuz. İçten pazarlıklı değil. Istedigimz şeyler için mücadele ederiz. İnadız. Seversek tam severiz. Yarım işler yoktur bizde
kendim olarak tanımlıyorum
Keira knighty
İnatçı, egoist, bencil.
Gomsem?
Bencemden
Bu burç en egoist en bencil en kendini beğenmiş bir burçtur. Bu burçlarla arkadaşlık kurmak için sabır taşı olmanız gerek. Kendilerini övmekten başka bir şey yapmayı bilmeyen koç yeri gelince dürüst olduklarını söylerler siz onlara söylemeyin ama yaptıkları düpe düz patavatsızlıktır. Açık olayım derken karşındakini kırdığını bile farkına varmazlar. Nezaket kelimesinin n'sini bilmeyen bu burç kibirden gözü kimseyi görmez dünya onun öbürleri de onun getir götürünü ona çalıştığını zannederler. Her ortamda kendi adının anılması için kendini rezil bile ederler ama onlara sorsanız itibarım ağızdan ağıza dolaşıyor derler. Kendileri hakkında eleştiriye açık olmayıp başkalarını yeren bir yapıya sahiplerdir. Şimdiden bu burç ile arkadaş olanlara sabır diliyorum.
İnatçıyım...
At burcundan hallice
fevri , kaba , kıt
En İyi Kız Görüşleri