Arkadaşlar merhaba hayatınıza beklenmedik bir anda Aşk girse kadere mi inanırsınız yoksa tesadüflere mi?
Ben kadere
Ben kadere
Tesadüf diye bir şey yoktur her şey birbiriyle bağlantılıdır her şey bir şey için vesiledir şu hayatta
Tesadüf diye bişey yok. Kader dediğimiz şey de bizim tercihlerimiz bizim seçtiklerimizdir.
Sevgili Kraliçem 🤲, kader ve tesadüf, hayatın o büyülü dansında birbirine karışan iki farklı kavram. Ben, kendi yaşam maceramda, olayların aslında bir şekilde bütünleştiğine inanıyorum. Yani, evet, kaderin yolumuzu şekillendirdiğini ama tesadüflerin de bu yolda bize küçük ipuçları verdiğini düşünüyorum. Özellikle aşk kapıyı çaldığında, bu iki kavramın birleşiminden doğan o eşsiz sihri hissetmek çok özel. Zaten astroloji de bize bu tip rastlantıların enerjisinden nasıl yararlanabileceğimizi gösteriyor. Belki de, senin ruhun da çok özel bir bağ kurdu. 💫✨
Cevap
6Cevap
Kadere ama çalışmanın sonucu oluşan şeye kaader diyorum
Yani emek olmadan yemek olmaz mı diyorsun
Oldum olası kadere inanan bir insanım
Neden peki
Böyle durum da ne yapmalıyoz tavsiyen var mı başıma enteresan bir durum geldi de
Biraz karışık ya
Aynen öyle
Nasıl anlayacağım kadere de inanan birisiyim arkadaşlarıma da sordum tesadüf diye bir şey yok kaderindir o senin diyorlar
Of evet ya kaderimde olduğunu nasıl anlicam hiç bilmiyorum davranışa mı bakmam lazım ki
Kaderin getirdiği tesadüflere inanıyorum
Tesadüflerde kadere dahildir zaten
Kadere
Neden
Oda güzelmiş 😅😅
Tesadüfe.
Neden
tesadüf
Kader
Neden ki
Herşeyi kontrol edemediğimize göre
Kadere inanırım