Tesadüfmü sizce inanıyormusunuz tesadüflere?

Şimdi durum şu benim 2 ay oldu sayılır kuzenim vefat etti o gün hastane önünde ve köyde cenaze gömülürken bi çocuk hep bana bakmış annem söyledi yoksa ben o an kimseyi gözüm görmedi sonra bu çocuk halamların evinde yer yok diye koltukta oturdu yanıma ama tam dibime değil ara vardı tabi dedim bu çocuk benim yanıma niye oturdu orada farkettim zaten ilk sonra ben kalktım çekindim biraz bidaha çocuğu görmedim zaten kalabalıktı ev sonra ertesi gün babası senin kızın yaşı kaç diye sormuş babama oda 24 neymiş neyse işte bayramın ikinci günü babaannemle halamlara gittik neyse işte kalkıyorduk derken onlar geldi ailecek bu sefer oğlanda zaten halamın eşinin kardeşinin ogluymus işte girişte tam kapının ordaydim oğlan baktı falan sonra bayramlaştık ama oğlanla ben bayramlasmadim oda zaten benimle annesiyle babasıyla ve teyzesiyle bayramlaştım neyse işte oturduk karşılıkli denk geldi baya gerildim oğlanda pek bakmadı başı genelde önündeydi ama hiç öyle utangaç biseye benzemiyor teyzesi sen nasılsın dedi bende iyiyim siz nasılsınız dedim öyle bitti biz dayımlara gecicektik onlarda babaannemi bıraktılar ordan geciyorlarmis öyle bitti sizce bu tesadüfmü bide şimdi kuzenim evlenecek düğünde yine denk gelicez hiçbişey diyen yok çocuğu tanımıyorum hiç konuşmadım
Tesadüfmü sizce inanıyormusunuz tesadüflere?