AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aynen
https://www.youtube.com/embed/8axbOWqvOkYKnk sen niye her trans sorusuna geliyosun? Anladik bagnaz bi kafan var da niye bu ozel ilgi trans sorularina yorum yapma konusunda
Ben her soruya gelirim Hamdullahcım, trans yağ içerip içermediğiyle ilgilenmem
Hanimefendi issiz oldugunuz cok belli zaten ne zaman gelsem saat fark etmeksizin burdasin. Hayatsiz yobaz ortadogu comari
Az ötede gôtünü kamuya açıp düdükletirken ağlayarak 31 çekebilirsin Hamdullah, ezikliğinle ilgilenmiyorum aşiretten İstanbul'a kaçan Kürt Berfin seni :d
Konum konyanin hangi koyu? Bu ne lagim uslup bu ne varosluk bu ne yobazlik? O profilindeki tipinin cirkinligi ne asiri gelismis tosun kafani gucsuz vucuduna nasil monte etmisler? O cirkinle incel mi oldun kafamda deli sorular
Cirkinlikle*
Çocuk çirkin falan değil harun abi ayrıca biz normal kızlar aşk bulamiyoruz sen mi bulacaksın 😂😂
@Tükendimçok2 bırak ucubeyi adam yerine koyma, kendini nimetten saymasın :d
@Tükendimçok2 bi kadininin transfobik olmasi kadar mide bulandirici ve kendi ayagina sikan bir sey yok. ataerkiyi ve sistemi yalamaya devam et sira sana gelene kadar o 2000lerden kalma klise espri zannettigin bagnaz empati yoksunu ve sadist harun abi ifadeleriyle.
Ayrica cidden su herifi begeniyosan objektif olarak ne diyim bari sokaga cik bi bak 10 tabe gorursun yakisikli adam neymis. Bu siskonun neyi yakiskli yuz hatlari falan yamuk
Karı mı kalmadı piyasada beyaz transa çakacaz artık haşa tövbe
Bildirim gelince elim ayagim titredi o kadar iyi tanimisim ki seni.
Yorumdaki hakarete ve transfobiye bak o kadar sana yakisan ki sasirmadim
Hakaret etmedim farkındaysan, piyasada karı mı kalmadı dedim
Tamam kendin istemeyebilirsin zaten heveslin de yok eminim ki hic bir trans kadin icin. Ama piyasadakari mi kalmadi demek:
1) trans kadinin kadin kimligini reddettigin ve ona erkek diye hakaret etmekle esdeger.(mispron.)
2) sen degersizsin neden seni kim sevsin demek.
Double hakaret var bi yorumda. Empati yetenegi olan her insan eminim rahatsiz olurdu
Sen trans mısın
Evet
Vah vah
Keske sen de adam olabilseymissin
Uff zeka. Seni tanimiyorum bile tek yaptigim kendi cinsel hayatimi istedigim gibi yasamak ve bunu icin bana hakaret ediyosun. Seni ilgilendiren nedir bu nasil bi bagnzlik senin hayatina katkisi nedir asla anlamiyorum
La naparsan yap bana ne mk duyar kasmaya mı geldin takla atmış transporter
Hem hakaret ediyor kendini savununcada suclu duyar kasan trabsporter oluyosyn. Sinir krizi geciricem. Ozur dilerim knk kendimi savundum.
Sakin ol çok duygusalsın trans bacımsu abi
Hajaret etme caban bile klise ve zeka barindir miyor? Kucuklukten beri trans bireylere ayni espriler uff zeka iste
Lut kavmi ayağı kalk kalkta kavim gör büyüğün geldi
Musluman degilim.
Farkettim
Zorunda da degilim. Dine gore yapmadan once bi karsi tarafa inancini sorma nezaketini gosterseydin keske.
İnancın beni ilgilendirmiyor
Musluman olmayan birine kendi inancini dayatman bi saygisizlik bence. Senin inancin da beni ilgilendirmiyor her ne kadar bana varolusumdan dolayi hakaret etse bile ;)
Olum ben sana ne dayatması yaptım? Zorla müslüman ol mu dedim beni ne ilgilendiriyor senin dinin.
Lut kavmi vs ne demek seriatla mi yonetiliyoru da sen bana lut kavmi diye hakret edebiliyosun kendi inancindan referans vererek bu ne terbiyesizlik?
Şeriat ne alaka Lut kavmi incilde de geçiyor eski ahittede geçiyor tevrattada geçiyor. Bilimsel olarakta pompei kavmi ile bağdaştırılıyor. Ki zoruna gitmemesi lazım onlarda senin yaptığını yapıyorlarmış neden kızdın ki bu kadar
Nerde gectigi umrumda degil? Bana dinle alakali yorum yapmani istemiyorum. Benim inancim bu degil. Ve benim gibi bireylere hakret eden hic bi dogma bagnaz bilgiyi de duymak zorunda degilim
Pompei kavmi desem
Oluur
Pompei kavmi kalk kalkta kavim gör hele
Profildeki sisko sen misin btw
Evet
Siskolar hangi kavimde yasiyomus dhdbdhd
Ad kavminden onlarda
Bende unicorn dinine inaniyorum sen benim inancima gore bi ayisin ve lanetlisin ol sisko ol
Ulan annen yan odada namaz kılıyor sen diyorsun at dinine inanıyorum
Yoo. Lantelisin benim dinime gore sisko oldugunicin yazma artik
Olabilir sonuçta her erkeği anlıcak birisi kızıda tabi
boyunda diğerlerine göre uzun knk mzmzkz
Olmam. Taylanda gitsin. 😂
Neden o gitmeli?
Yediği önünde yemediği arkasında olur diye.
O ne demek ya shdhd
Çünkü taylandin çoğu zaten trans kadınlarla dolu ve orada bu normal bir şey bundan bahsediyor
Kadınlara ilgi duyuyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsun
Yeşilse olur da beyazsa olmaz
Irk anlaminda beyaz demistim djdjd
Uzaylı mı bu ahhaha
Dönüşümü tamamen oldu mu?
Romantizm ve seks hayallerimi süslüyor
Hayır 🤭
Tmm🤭
Olmam
Hihi
Öyle yani
tamam
olamam düz kadın olması lazım
asla
Olmam
acımam
O sen misin
Neden olmasın
Amelıyatlı mı
Hayatta işim olmaz
‘Hayatta’ uff sakin ol ya senin bamyana merakli degil kimse dhdhdhd
Ben de transın bamyasına meraklı değilim 😄😄😄
Olduguna emin bide? Tr erkeginin cinsel egitimle imtihani
Kestirdin miiii lannn 😄😄
Sen de bir zamanlar erkektin.
Hem cinsiyet değiştirenler ameliyatla genelde biz trans değil kadınız diyor yani 😄
Saygisizliga bak youmdaki. Kavga etsem mi karar veremiyorum
Harun abi, kusura bakma ama çok alıngansın ya 😄
Transfobinin sebei ne cunku sana hic bir zarar vermedim ama sen bana hakaret ediyosun surekli? Harun abi demenden kirilacagimi biliyosun ama kasitli uzme amaciyla yaziyosun? Bu kinin sebebi ne
Yoo ben kimsenin cinsiyetine felan karışmam ki hiç. Hem benim bamyaya laf atan sensin. Sana gelen cevaplara da böyle sert şekilde saldırmışsın. Ben espiri babında dedim hepsini. Hayatta işim olmaz derken senin de bana saygı duyman gerekirken benim bamyaya laf attın 😄. Bir erkeğin aletine laf atmak onun alınmasına neden olabilir, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler, kendin biraz saygılı olabilir misin?
Haa ben alınmadım dalgaya vurdum ama sen çok alıngansın.
Evet alinganim butun hayatim yobazlar tarafindan mahvoldugu icin boyle ciddi bi konuda en ufak bi sakaya bile tahammulum yok evet.
Ve ayrica senin cinsel organina laf etmemin sebebi senin fasistligin. Bi trans kadini guzel bulmana ragmen (soruda oyle yazili) sirf ‘trans’ diye uzaklasmak agir duzeyde fasistlik ve bence erkegin korkak iktidarsiz ve cinsel acidan gorevini yapamasiyla alakali bi durum. Gelismis ulkelerdeki erkeklerin ( guclu ve ekonomisi iyi) translara bakisindan yola cikarak yazdim bunuda. Dogal secilim derler. Arastir istatistikleri sonra da bamya oldugunu kabul et
Bir kere sorduğun soru da "güzel bulmana rağmen" diye hiçbir detay yazmamışsın, yalan da söyleme. Yani bana faşist diyerekte iftiraya başvurma. Gelişmiş ülkeler dediğin yerlerde de herkes düşündüğün gibi değil. Ben Avrupa'ya da gittim gördüm, orada da faşistin, cinsiyetçiliğin kralını yapanları tanıdım. Lütfen sakin ol, bu kadar sinir hoş değil.
Avrupada tabiki left wingler var mormonlar vs var. Hic bir yer cennet degil. Ama genel bakisi istatistikleri chat gptden bile ogrenebilirsin. Gelir durumuna gore veya statuye gore erkeklerin trans bi kadinla sevgili olma istatistikleri o kadar nettiki. Neyse yazmiycam daha fazla
Yazma çünkü kendini haklı çıkarmak için yalana ve iftiraya başvurduğunu gördüm. Ben kendi açımdan bir transla sevgili olma mecburiyetinde değilim. Tıpki bir kızın cimsiyetini değiştirmiş başka bir kızla sevgili olmama hakkı gibi. Bu kişisel bir cevaptır. Ben sana saygı duyuyorum, sen de saygılı ol.
Alındıysan da kusura bakma, özür dilerim.
Konunun oznesi sen degilsin ki? Senin zihniyetin burada kisisel algilama. Senin yorumunu yapan goruse sahip insanlari kast ettim. Ve bunu fasisizmle sonrada bu gorusteki erkekleri zit fikirdeki erkeklerin ulkesiyle ve statusuyle karsilastirdim. Istatistiklere gore. Ben neden hakli cikarmak istiyim ki kendimi anonimiz ikimizde istersem haksiz olayim. Nette bulabilecegin verileri yazdim sadece
Ülkede zaten her alanda geriyiz, Avrupa'yla kıyaslanacak düzeyde değiliz. Tabi senin de mutlu olmaya, sevilmeye ihtiyacın var, anlıyorum seni.
Fakat ülkede trans bireyler komik, şaka, kötü veya fuhuş yapan kişiler olarak algılanıyor. Tabiki yanlış bir şey.
Sen kendinş bu şekilde bulmuşsun, bize laf düşmez.
Herkes hak ettigi hayati yasar zaten.
Neyse by by fazla yazdim
İyi sabahlar size de. Hayat gönlünüzce olsun 🌹
Olabilir
Sonuçta onun da sevilmeye ihityacı bar
Transmısın
Haha zaten
Tabi isterseniz