AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende yengecim, seveceksin aldatmamakla ilgili güven verici sözler söyleyeceksin ciddi olacaksın. En önemlisi güvendir.
Yok herhangi bir şey yok sadece uzaktan hoşlanıyorum😭
İlk adımı atıp duygularından bahsetsen özgüvensiz veya kötü görecek burçlar Koç aslan yaylar gibi değil. Sen gidip koç aslan yaya duygularını açsan direk ya seni engeller ya da kullanmaya çalışır. Yengeç burcu anlar empati kurar hadi beğenmedi diyelim en azından mesafe kurup muhattap olmayarak istemediğini belirtir. Tabi yükseleni de önemli sadece yengeç şöyle böyle diyip %100 kesin bir şey diyemeyiz. Ama güven vereceksin. İlk başta ilgi gösterdiğinde bakış attığında hoşuna gider ama güvensizlik duyduğu için de tedbirli olur. Güven vermek zorundasın.
ben ilk adımı atmam. sadece bakışlarını falan kaçırmasından sanki onunda bana karşı bi şeyler hissettiğini hissediyorum
Sende zaten ilk adım atacak cesaret olmaz. Onda da olmaz. Su grubusunuz nede olsa özgüven eksikliği olan kişilersiniz. Sohbet muhabbet ortamı olacak bir yer olmadan uzaktan bakışmayla pek olmaz. Ha belki ilk adımı o atarsa dengeler değişebilir tabi.
Gerçi senin burcun neydi ki
benim burcun başak. bakışmaya devam o zaman
Heee sende az elestirel sivri dilli olmazsın. Yengecin ciddiyeti hoşuna gitse de onun duygusal kalbini anlayamazsın. Sen aşk kadini değil tam tersi iş güç ciddiyet kariyer ilişkide sonsuzluk ciddiyet kadınısın. Yengecin kafasıyla senin kafan tamamen farklı çalışıyor. Ha onun fedakar yönleri seni tabi mutlu eder ama en ufak bir şeyde eleştirel dilinle onun kalbini paramparça edersen terk eder gider. Tehlikeli ilişki olur. Yengeç çok hassas olur. Kalbi çabuk kırılır.
Unut diyorsun yani
Yani onun duygusallığı senin eleştirel detaycı bakış açın uyumsuz olur. Daha çok boğa veya oğlak burcuna bakman lazım. Yengecin kafa yapısı seni yorar senin kafa yapın yengeci yorar. Yengeç aşk insanı. Sen ise ciddiyet iş güç kariyer ilişkinin geleceği çoluk çocuk kafa bu. Onun çok fazla duygusal yönleri var.
sen mesela bir kadından hoşlandığında ne yaparsın
En azından ciddi yaklaşımım olur cıvık olmam. Bunu her erkekten göremezsin.
Onun da bu ciddiyeti beni cezbetti zaten 😂😂
Heee güzel ciddi olur cıvık olmaz 😀
Niye bütün yengeçler aynımı olcak sanki
genel itibariyle birkaç özellik dışında aynı oluyorlar
Neden biri de çıkıp akrep demez
Seksi bakış ve kıyafetler 😉
karşısına çık ama yan yan yürüyerek :D
Açılın ben yengeç Burcuyum 😂
ya nasıl etkiliycez sizi yav
Sevmen ve sevdiğini belli etmen yeterli aslın da
peki bi kadından hoşlandığınızda utangaç mı olursunuz yoksa olmaz mısınız?
Aslında bu kişiden kişiye değişen bir şey burç ile alakalı olduğunu sanmıyorum ben utangaç olmuyorum ama karşımdakinin hislerinden emin olmadan adım atmam mesela
Karşındaki kişinin hislerinden nasıl emin olacaksın? Sen adım yok o adım yok nolacak
Hislerinin yani küçük şeyler ile belli etmesi lazım ne bileyim bir bakış bir gülüş bir dokunuş veya imalı bir söz gibi direkt değil ama dolaylı olarak emin olmam lazım ilk adımı atmak için
Doğru aslında söylediğin gibi kişiden kişiye değişiyor bu durum. Peki günaydınlaştığımız halde adım atmıyorsa?
Emin olamıyor demekki biraz daha somut şeyler bekliyor olabilir bu arada bu söylediklerim benim için geçerli yanlış herkesin karakteri farklı onun için işler farklı ilerliyor olabilir
Allahım yarabbi daha napicaz pöf sizin de bu nazınız hiç çekilmiyo ya
Naz ile ne alakası var bunun 😂
Nazlısınız işte her şeyi kadınlardan bekleyin😔
Herşeyi değil sadece küçük ip uçları vermeniz yeterli siz de bir tuhafsiniz ya erkekler küçük şeyleri anlamıyor diyorsunuz küçük bir şeyler isteyince de herşeyi biz mi yapalım diyorsunuz
ahahahshsh karşılıklı bakışalım öyleyse😂😂 daha napayim günaydın diyorum gülümsüyorum ne bekliyorsunuz yani karşıdan pas yok bende daha fazla abartmak istemiyorum
İnsan herkese günaydın diyebilir komşusuna iş arkadaşına yani bundan ne gibi bir anlam çıkabilir ki birisi sana günaydın dese ona adım atar mısın 😂
Gülümsüyorum ama herkese gülümser misin sen
Gülümsemek somut bir belirti değil ki ben genel olarak sert bir mizaca sahip olduğum için kolay kolay gülümsemem zaten ama bazı insanlar vardır güler yüzlüdür herkese olmasa bile bir çok kişiye gülümser konuşurken
bende dışardan sert görünürüm güler yüzlü değilim yani. Ne bilim beni görünce iki saniye bakıp gözlerini kaçırıyor falan. Bir de kadınlar anlar yani. Niye süründürüyorsunuz?
Biliyorum Altan yani benim hislerim güçlü bana karşı olsa anlardım ama dediğim gibi aynı burç olsa da herkesin karakteri farklı
aramızda bir çekim olduğunun ikimizde farkındayız.
Bunları bana anlatman bir şeyi değiştirmiyor ki onunla konuşman gereken bir konu
Nasıl yani ne konumdasınızki
Yan yan yuruyerek 😀
Etkilenmez
Senin burcun ne