Astroloji & Burçlar Yengeç erkeğini nasıl etkilerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birazz fenomenn bii tipp kız çevresi cokk amaa banaa ilgilii birisii Güncellemeler+1 yıl ne zaman Görüntülü konuşsakk çok mutlu oluyorr kapatmak istemiyorr amaa kapatınca biraz uzaklaşıyor mesaj vs atmiyor Yengeç erkeğini nasıl etkilerim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dvtszmisafir Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 50% Aslan +1 yıl Direk konuş gel göz koydum sana de masaya elini vur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha konuşuyoruz bazenn cokk ilgili bazenn kaçıyor Yorumla dvtszmisafir Aslan +1 yıl İşte köy masaya yumruğunu benimsin de Yorumla Soran +1 yıl Aaa olmazz Yorumla dvtszmisafir Aslan +1 yıl Olur olır Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Etkileyemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Aksaçlıbakir Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Yay +1 yıl Knka fena olman lazım ilgiyi Severizq 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok çekici olduğumu diyorlar bide farklı seylerle ilgileniyorum yoga dans meditasyonn yanii boş bii insan degilimm Yorumla Soran +1 yıl İlgi verirsemm ama cepte sanirr Yorumla Aksaçlıbakir Yay +1 yıl Çekçi olman fiziki olarak mı bacak boyun önemli knka bide giyim kuşam Yorumla Soran +1 yıl Boyum 1,70 kilom 47 amaa ince beliyim ve hafif basenim varr giyimimi herkes beğenirr cokk acikk giymiyorum amaa dikat cekiciyim Yorumla Soran +1 yıl Bu arada bacağım uzun haha Yorumla Aksaçlıbakir Yay +1 yıl Ama şimdi ben her detayı merak ettim sende 😀😀 Yorumla Aksaçlıbakir Yay +1 yıl azck kadınlığından hissetircen ona hafif şekilde aklını alıcan Yorumla Soran +1 yıl Foto atarimm evett kadinsiyimn dans videolarima kalp vs atiyorr amaa bazenn cokk ilgili bazenn gerii cekiliyoo Yorumla Soran +1 yıl Bakk Yorumla Aksaçlıbakir Yay +1 yıl Olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Yazdimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direk konuş gel göz koydum sana de masaya elini vur
Haha konuşuyoruz bazenn cokk ilgili bazenn kaçıyor
İşte köy masaya yumruğunu benimsin de
Aaa olmazz
Olur olır
Etkileyemezsin
Neden
Knka fena olman lazım ilgiyi Severizq
Yaa çok çekici olduğumu diyorlar bide farklı seylerle ilgileniyorum yoga dans meditasyonn yanii boş bii insan degilimm
İlgi verirsemm ama cepte sanirr
Çekçi olman fiziki olarak mı bacak boyun önemli knka bide giyim kuşam
Boyum 1,70 kilom 47 amaa ince beliyim ve hafif basenim varr giyimimi herkes beğenirr cokk acikk giymiyorum amaa dikat cekiciyim
Bu arada bacağım uzun haha
Ama şimdi ben her detayı merak ettim sende 😀😀
azck kadınlığından hissetircen ona hafif şekilde aklını alıcan
Foto atarimm evett kadinsiyimn dans videolarima kalp vs atiyorr amaa bazenn cokk ilgili bazenn gerii cekiliyoo
Bakk
Olmaz mı
Yazdimm