Güncellemeler
1 yıl
sesimi beğeniyor musun dedi evet dedim buradan tanışmadık baya ciddi biri akşam sey diyim mi sesini çekici buluyorum falan ahahah
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burcu oğlak yükselen akrep
ama bana aşırı aşksal yaklaşıyor ben biraz samimi de konuşmak istiyorum zaten çok dobra ve kontrolcü kıskanç
sizce bana yüksek midir beni çok güzel buluyor zaten öyleyim foto falan atsam da rospi gibi olurum :d bulusmadik çok istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sesin beni çok etkiliyor böyle tuhaf hissediyorum de bunu da anlamazsa yaoacak bişey yok
akşam dicem
Konuşurken söyle tabi biraz da sesini kısarak de sonrasın da neyse neyse aklım başımdan gitmeden konuyu degiselim de:)
ahahahh ohaaa tamam
Bu kafayla nasıl sevgili buluyorsunuz diyeceğim de erkeklerin hali ortada😂
Statü farkı var derken ikiniz ne iş yapıyorsunuz ki
o daha alt kademede bi iş yapıyor benimki yaşam tarzım daha farklı ailem de istemez ben de gelecek düşünmüyorum sadece arzu var ben zaten evlilik düşünmüyorum ki onla alakası yok shfçgmfpgçg
Analdim. Zengin kız Fakir oğlan.
Sen kaç yaşındasın. Normal davransan da öyle ser gibi
22 ben
ya kontrolcü sakin ve ciddi biri mesafeli ama sesi beni delirtiyor saatlerce konusasim geliyor hayatımda ilk kez sabahladim ve asla cinswl konuşmuyor
Cinsel konuşsa eminim şimdi gelip bundan yakınırdın
ben ciddi düşünmüyorum ama o düşünüyor
Kızım o zaman niye yoruyorsun adamı. Niyetin söylesene. Ben cinsellik konuşacağım kıza ilk günden niyetimi belli ederim. Normal ciddi düşünsem açılça söylerim. Kimseyi kandırmaya gerek yok. Aynısı sana yapılsa iyi mi olur
ama istiyorum ama statü farkı var üzgünüm ciddi düşünemem aşık da olamam sadece beğeniyorum
ya konuştuğumzla evlilik mi düşünelim
O ciddiyse senin ciddi olmadığını boşuna beklenti içerisinde olmadığjnı söylemen lazım. Cinsel sohbet etmek istiyorsan gel edelim. Ya da başkasına git ama o adamın beklentilerini yıkma. İnsanların duygularıyla oynamayın. Neyseniz o olun
ben buluşmam ki duygusal olarak boşum kimseyi düşünmüyorum sadece arzuluyum
tamam bunu hissettiricem o zaman
Neyi hissettiricen. Cinsel isteğini mi
evet ve ciddi olmadığımı
zaten anlar
Açıkça belirtirsen anlar evet. Böylesi daha iyi. Sanalda mı yaşıyorsun reelde mi
reelde zerre bi şi yasamam böylr yükseldim ve sanalda tatmak istedim onu merak ettim nadiren böyle yavşamayan sağlam bi herif buldum
ben utangaö biriyimmmmö
Benim gibisin ya. Ben de reelde bir kızla el ele bile tutuşmadım ama sanalda arada canım istiyor. Utangaçlışı kızlara yakıştırıyorum
aynı işte
Onunla konuşurken başkasıyla cinsel sohbet ediyor musun
ya aslaaaaa asla iki kişiyle yapmam konuşmam
Karakter sahibi olman güzel bir şey. Ona niyetini belli etmen lazım. İstersen taktik de verebilrim ama bence sen başarırsın ya
herkes foto at diyor ayıp aw utanıyorum gel beni sk der gibi o yükselsin bana istiyorum ben libidosu yüksek bi kadınım hissetmem lazim benim için delirdiğini
Hayır foto atma bence. Konuşurken belli et. Mesela bu gece biraz libidom yüksek bile diyebilirsin. Eğer niyeti ciddiye senden soğur. Bu statü farkı var demşştin. O ne iş yapıyor
cizim falan ahshdh ne biliyim anlamadim yaşam tarzımız falan farklı
beni takip etsene
Sen de edersen olur. Yolladım
Etmicek misin
etmemişsin kimsin ahahah
Çıktım yine çünkü. Sen etmedin
etsene görmedim ya
Edeceksen atim
At
Ne yaptın
Kucağına oturup sürt
saçmalama uzaktan dediö
Uzakta isen görüntülü konuşurken tahrik et seksi giyinerek
tamam ahahshs
Dekolteli giy bazen crop giy hatta bazen sadece sütyen adamın aklı başından gider 😅
sesi beni delirtiyor saatlerce konusasim geliyor hayatımda ilk kez sabahladim ve asla cinswl konuşmuyor
Sen de azgınca konuş bi de gece olunca sütyenle falan görüntülü konuş ya da sen sesinden etkilenince kendini okşayarak konuş o da bi yerden sonra anlar sen kendini okşayıp hafif inlemeli konuşsam etkilenir
lannnn utanırım ben öyle biiri değilim bugün duşa girdi bensiz mi dedim gel sırtımı kesele dedi
Demek o da istiyor sen de tamam deyip hemen atla hatta tüm hedefini yıkarım aşkım de yani sırt dışında da başka yerlerine dokunmak istediğimi belirtmiş olursın
İçimde kalp atışı var de ;)
azmaz ki buna
Öp beni de
tamam diyim
Nereni diye sorarsa?
neremi istersen
Heryerini istiyorum derse ne dicen :)
yesin işte beni
Hoşuna gider mi :)
İstersen taktik vereyim
lütfennn
Ekle o zaman
Çok kolay
E kolay bu
kolay ama herif benle ciddi düşünüyor ya ben düşünmüyorum
Tamam da yine ona göre bişey düşünülür müsait olduğunda konuşalım
sesi beni delirtiyor saatlerce konusasim geliyor hayatımda ilk kez sabahladim ve asla cinswl konuşmuyor
Istıyosan bi konuşalım eve geçicem 10 dk ya ulaşabilirsen bana
yazsan olmaz mı
müsait değilim
Olur yazarım yorumda mı konuşucaz ama onu bi yer bulalım
tamam ekledim
Bende
Geldim eve konuşalım. Ama ben yazamıyorum
Konuşmuycan heralde