Güncellemeler
1 yıl
Bayram etkisi sanırım sorulara bu birkaç gündür çok az görüş geliyor yapay zeka hariç yazan yok. Bazen o bile olmuyor...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni tanıyan kızlar beni hemen çözüyor zaten dedikleri tek şey efendisin iyi çocuksun sıkıldım bu lafları duymaktan artık bunu bir kız size diyorsa bu senle Max arkadaş kanka olurum demek oluyor çünkü zaten reddedildim hep bu laflara inanıp da kabul edilirim diye bekledim hep ama gözüm açıldı artık. Kızlar sadece güvenmediği erkeklere aşık oluyor hatta dümdüz keko serserilere aşık oluyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arzulandığını ve kadın olduğunu hissettirmiyorsundur.
Kadınlara neden kadın olduğunu hissettiremiyim ki
Çünkü arzulandığını gördükçe cinsiyet farkını daha yoğun şekilde hissediyorlar bence. Yani karşındakini bir erkek kendisini de bir kadın olarak hissetmesi için arzuya ihtiyaç var. Sende eksik olansa arzulayabilme cesareti bence. Efendiliği serseriliği geç.
Arzulama dediğin şey tek taraflı oluyorsa bir anlamı yok sen bana bildiğin aseksüel cinselliğe soğuk muamelesi yapıyorsun şu an ama cinsellik olarak yaklaşsam sapık derler tacizci derler
Tamam işte dengesini tutturamıyorsun muhtemelen. Kadınlara da dışarıdan daha steril daha efendi daha aseksüel bir enerji saçıyor olabilirsin. Fazla hanım hanım, şakalaşmayan, ciddi, aşırı saygı uyandıran bir kadınla yüzyüze geldiğinde sende uyanan duyguları düşün, o zaman anlarsın
Ben düzgün kız arıyorum merak etme sen düzgün kız değilsin belli ki ve de keko serseri seviyon
Hayatım savunmaya geçmene gerek yok. Ben aksine nerd ve sosyal olarak beceriksiz tipleri severim. Konu ben değilim ama burada. Kişisel yaklaşmıyorum, genel eğilimden söz ediyorum. Erkekler de kadınlar da biraz arzu görmeyi istiyor ve bundan cesaretleniyor. Sence de sakince düşündüğünde öyle değil mi? Bence gayet mantıklı bir şeyden söz ediyorum
Her arzuladığımız bize bakacak olsaydı en abaza erkekler sürekli kız bulurdu baya boş bir önerin var kb
Ben senin anlattığın durum özelinde bir yorum yaptım. Seni seviyorlar, efendi buluyorlar ama friendzonea atılıyorsun. Bunun sebebi arzulanmamış hissetmeleri olabilir.
Tam tersi onlar beni arzulamadı cidden sen hangi devirde nerde yaşıyon erkekler her kızı arzular zaten eğer bizim arzu duymamızla iş bitseydi harem kurar her hatunu düşürürdük ağımıza 😄😃
Sacmalama
Niye ki Çiçek kız