AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O burc olur mu bu Burç olur mu düşünmek yerine beyinler uyuşuyor mu anlaşabilir misin bunların düşünmek konuşmak lazım , burçlara gore sekil almayın.
Uyusuyor ama elementini tasıyor işte daha iyi
Sen bu mental ile devam et reis
He
Basakla olmuyor ya basakla Başak olur diye düşünüyorum
Niye
Bilmiyorum ben basagim sıkıntı yaşıyorum
Koç ne yer buğday ot o nedir başak demekki anlasmazlar mantıklı olun azıcık
Ben hak ediyorum oda sabırsız sadece bide başbaşa denk gelsem cesaretimi görecek istiyorumö onu
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
İkiside sağlıklı besleniyor işte baş gibi olur koç ateştir başakta süpheçi bilinir doğrudur ama oda ateşlidir hayata karsı
Nerde şüpheci ben başağım gram şüphe yok inanmayın sunlara
Ay öyleyim
Eylül başağı mıısn sen
Kendi kendinizi kandırıyorsunuz bilimsel olmayan şeylere inanıyorsunuz o yüzden bizim ülke gelişmiyor diğer ülkeler bilim ışığında ilerler bizimkiler burçlara inanır
Başaklar böyle mülayim görünür sözde ama ben ateş parçasıyım sjssj benimde inanmadığım noktalar var
Yav birde ay ay değişiyor mu cidden bu konuşma devam etmesin ya
Aman bilim ne ki bir yere kadar ölüp gidicez bos hersey
Ateş felan değil buzum ben
Hicbirsey boş değil her şey düzen ve düzensizlik icinde
Başaksın ben kadınıyım ateşim yüksek hayat olarakta cinsel olarakta. Koç ateştir yakar adamı
Takılmıyorum o noktalara
Cehenneme gitsinler madem ateşler ne işleri var burada
Ben okuyorum benim burcum tam tersi bilimsel dayanak 0
Element be her anlamda Benide ateşlendiriyor seviyorum kimyamı bozmasını iyidir
4 tane element var hiçbiri burç değil sizin ateşiniz başınıza vurmus
Vurdu kimyamı bozuyor yalan mı söyleyeyim istiyorum hıh
Cinsel açlık böyle bisey
Kızım kanka ondan. Yanlıs anlama sürekli yasamak istemediğim için vermiyorum bide sevdiğimle yaşamak için acım acız yalan değil ihtiyaç bu 20 den sonra yasamak lazım tatmakta sevdiğimizi arzulamak ayıp değil
Ayıp çok ayıp bu şeyler evlenince olur aksi taktirde kullanılır atilirsin erkek yapsa bişey olmaz kadın yapsa namus olayı olur bu toplum böyle
Yok ağırım sadece burada rahatım sevdiğim bilse belki mutlu olur ama oda evlenince yaşamam ister ben kızım oda yasamadı desturluyuz benim hormonlarım değişik sevince istiyorum işte öpmedim bile yargılama
Beni ilgilendirmez
İlgilen diye değil insanız doğal şeyler diye söyledim
Bu sizin sorununuz ben sizin ilişkinizi dinlemeye gelmedim görüş yazdım bitti
İlişkimiz yok kardesim benim ondan sakladığım baskıladığım duygu var bitti gitti
Ben sizin kardeşiniz değilim sizli konusmayacaksaniz cevap yazmayın
Alla alla bak sen
Size iyi geceler konuşma bitmiştir
İnançtan ötürü çizgiler var baştan bitmişti zaten inancını kaybetmiş insan
Tamam
Hihiiiğ
Peki
Astrolojiye göre uygunmuş
Sizinle alakası yok mu
Ben boğa burcuyum da, önemi yok bunların. Kafalar uyuşuyorsa olur yoksa boş ver zaten
Toprak toprağa uyar knk benim ayım koç kendim başak ateşle birsz zorlar ama iyidr ateş
Zıtlık iyidir diyosun yani😆
Çok iyi bakısıyla eritiyor beni
Bilse ne uğraşır benle
Ahahhhhah bir bakmışsın sen belli etmedin diye başkasına gidiyormuş 😅😂👻
Yolu açık olsun benim gibi bakanı zor bulur
Beni diğerlerinden ayıran en önemli özellik: iyi bakarım
Ahahahhshahhahhhhhahsjahahsjahahshhahahaha
Ben gerçekten severek isteyerek baktım ona
İnan seni küçümsemiyorum veya hakaret etmiyorum
Günümüzde ve hatta öncesinde bile insan sadece baktı
Benim isteğim de farklıydı bakarken hissettiririm. Olduğum gibi bir insanım bilmiyorum. İlgisi var sma kimsenin garantisi yok ben ne yapayım
Bakarken bazen çocuksu, hafif bir gülümseme ve ufak bir heyecan şeklinde bir bakış mı?
Tipi bana uymuyor ama yerli yerinde enerjik birisi. Ben tutuklu kalmıs gibi de bakmısımdır hayran gibide olabilir. Ama ona onu istediğim hissettirdim. Seviyorum istiyorum tebessümüm de oldu tabi sırıtarak değil ama
şu an başak burcu olan biri ve kendim için bir çıkarım yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. Ve hala emin olamıyorum. Daha önceki tanıdığım başak burcu olan direkt flört ile başlayan ilişkileri düşünüyorum ve başağın yüz yüze iken tuhaf bir yabancılık hissi verdiğini düşünüyorum. Mesaj telefonda ise tam tersi… 🤣
Bence senin ilgin olduğunu anlamıyor
Anlayamıyor
Uzaklık hissi veriyorsunuz bence
Saçmalama gördüğün tek bir başaklada kıyasmalan normal değil. Konusup ediyoruz farklı şeyler var aramızda ortam vs ben temkinli o hızlı girişken. Beni normalde öyle birisi etkilemez tensel anlamda da çekim var adam beni Herşeye rağmen sahipleniyor. Kafandakiyle kıyaslama yapma
Yok be, daha önceki ilişkim ve şu an hoşlandığım başak burcu biri var onunla kıyas yapıyorum. Bazen oldukça ilgisi var gibi. Bakıyor, sürekli yüz yüze muhabbet ediyoruz hatta emin olmak için ara ara yazıyorum, denk gelirse saatlerce konuşuyoruz ama hiç bir şey belli değil gibi de. Sanki herkese öyle gibi de izlenim veriyor.
Bununla çıkarım yapıyordum 😅😄
Eylül başağı eğlencelidir ağustostakile temkinlilikleri yuksek. Bende belli etmemeye çalışırım inan aradaki bağlamda kaldım çok belli edince yollu etmezsen ilgisiz. Sevdiğimden bakıp Konusup ediyorum ortak slanlar yüzünden de yuruyemiyorum. Onada demedim tensel çekim var vs. Onunda benimde kimyamız bozuluyor
Peki tahmin et ne oldu? Ben geri çekilmeye karar verdim artık. İlgimi oldukça belli ettim ben, çevremdekiler bile işkillenmiştir. Ama emin olmadığımdan gerisin geri yol değiştiriyorum artık. Demem o ki, sen de hissettiremediysen netliği, yol ayrımı yakın olabilir
Nasıl edeyim
Yüz yüze yap demiyorum, yüz yüze çekiniyor bir çok insan.
O yüzden Sen ilk yazmayı dene, sen ara sıra telefon ile konuşmayı dene. İnstagramdan takipleşiyorsanız birbirinize reels atın. İlla gerçekçi konulara gerek yok, naber nasılsın, e bugün ne yaptın gibi sıradan kınuşmalar…
Hal olmuyorsa, bırak olmasın zaten. Çoktan anlamış ama istemiyor demektir
Bir kaç gün, 1-2 hafta kadar yap
Anlayana sivrisinek anlamayana sen bil gerisini 😬
Çok kız takip ediyor amacını bilsemde bana ters geliyor karakterini bilsemde öyle birine istek atmak kosmak isteyince kosmus peşinden. Bende iletişim aracı yok sadece. İlgisini belli ediyor bende istiyorum sadece yakınlaştırmadım suana kadar kimseyi ondan mı korkuyorum bilmiyorum ama onla konuşmakta bana iyi geliyor ortamda atlayıp belli etmem ayıp olur
Benim çizgilerim yapımdan mı az tırsıyor reddedilmekten mi bilmiyorum bende acısını unutamıyor diye atlamak istemiyorum. Belki unutamadığı acısı var yara bandı mıyım ben. Erilliği yüksek göstersin erkekliğini. Söz o bişey yapsa bende ona yürüyeceğim
İletişim aracınız yoksa daha zor, ama sen takip isteğini at, kabul ettikten sonra yaklaşık 1 hafta içinde sana yazacak, eğer ilgisi varsa
Hahahahahah sen baya hoşlanmışsın çok iyi ya
Takipleştikten sonra etkileşimde olmaya çalış ama, ne bileyim reelslerini beğen, postlarını beğen gibi
O niye atmıyor. Eskisinden iyiyim ben. Karakterimi biliyor niye ben çabalıyayım. Söylediğim gibi kız takipçisi çok ona istek atmam ben. Numaradan yazarım daha iyi
Yaz o zaman
Benim yapım bu. Sanaldan bişey yapmadı. Ben önce şu günlerde gerçekte göreyim tavrına bakayım olmadı yazarım
Bayram mesajı at?
Niye zamana bırakıyorsun
Hem bayramın ikinci günü niye attı diye düşünsün hem aklına gelmiş ol
İlkim olacağı için sevdiğim oldu konustuğumda ama bu olursa ilk sevgilim olacak yanlılıslıkla arkadasının birinede söyledim. Benim sınırlarım var. Canım yandı önceden buda ara sıra bencil egolu gibi ama kalbi yumsak. Isınmıs bişeylerimiz birbirine ne bakacağım yoksa ona.
Yaş kaçtı?
24
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum, gurur iyidir ama hareketlilik de iyidir
Yaram var. Ne bileyim darbe yemeyeceğimi oda benzerini yaşamış. Ben gerçekliğe inanıyorum bir görüşelim gerisi takdiri ilahi. İnsanın benlik çizgiside önemli oda duruyor bende. Ama ben kıskandığını bile hissediyorum denedim. Olacağına varır diye düşünüyorum. Çünkü gerçek bir sevgi yani. Belli de edecğim
Umarım istediğin gibi olur
İnşallah çok istiyorum onu sınanmamak için onsuz olmaz diyemeyorum tek.
Başak kadını komple olmaz 😁
Sen ne burcusun ki. Niye olmaz
E başak kimi tanıdıysam en ince şeyleri bile düşünen küçük şeyleri bile kocaman kendine dert edinen takıntılı kişiler
Haksız olduğumu düşünmüyorum 😁
Burcun ne
Ben sevdiğim adamın herşeyini düşünürüm. Öyle deme böyle düşüneni zor bulursun
Herşeyini dülünürsğn işte sıkıntı orada bana şunu dedi acaba nşye dedi kaşını kaldırıp konuştu niye böyle konuştu 😁
Kova burcum
Seven insan anlar ten çekimide var kötü bişey değil dusunmek
Aşırı düşünmek kötü 😄