Astroloji & Burçlar Boğa burcu kadını ve başak burcu erkeği? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor boğa burcu kadını ve başak burcu erkeği evlenirse anlaşır mi , aralarindaki uyum nasıldır? Güncellemeler+1 yıl Boğa sadıktır ama başak nasıldır? boğa burcu kadını ve başak burcu erkeği evlenirse anlaşır mi , aralarindaki uyum nasıldır? Boğa burcu kadını ve başak burcu erkeği? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% Başak +1 yıl toprak toprakla iyi anlaşır gayet olur 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sadık mıdır iki burctav Yorumla putthathere Başak +1 yıl evet ikisi de sadık Yorumla Soran +1 yıl Başak burcu kocam eski sevgilisyle aldatti ama o kızın burcu da basak Yorumla putthathere Başak +1 yıl başak burcu kadını çok sadıktır ama erkeği maalesef :( Yorumla Soran +1 yıl Aldatti ve affettim 5 aylik bebegimiz var tekrar aldatir mi diyorsunuz Yorumla putthathere Başak +1 yıl tekrar mı devam etmek istiyorsunuz aynı kişi mi? Yorumla Soran +1 yıl Ayni kişi Yorumla putthathere Başak +1 yıl :( affetmeyin bir daha aldatır Yorumla Soran +1 yıl Burçlarla o kadar iliskili misiniz Yorumla putthathere Başak +1 yıl biraz evet Yorumla Soran +1 yıl Peki boga mi sadik basak mi? Yorumla putthathere Başak +1 yıl başak daha sadıktır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz öyleydik 5. Yilda allah belamızı verdi 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Siz hangi burctunuz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başak Yorumla Soran +1 yıl Neden bosandiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenme arefesinde kizın ailesi istemedi diye arildi Yorumla Soran +1 yıl Boga burcunun kimse durduramaz kendi bildigini okur diye biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okumadı Yorumla Soran +1 yıl Beni de vermiyorlardi herkesi karsima aldim seviyorum dedim dugunu yaptim nikahi bastim bir de bebegimiz oldu. Ama o naptı eski sevgilisiyle evlendigimiz gunden beri aldatti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buda güzel benmkinden pekte bi farkı yok sonuç itibariyle olmamiş Yorumla Soran +1 yıl Ama affettim Şu an askerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askerdeyken sende onu aldat diyecem de neyse Yorumla Soran +1 yıl Ben sadığım sevdiysem tam severim ondan baskasini gozum gormuyor ki keske aldatabilsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm o zmn allah sizi tek yastikta kocatsin bir daha hataya düşürmesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
toprak toprakla iyi anlaşır gayet olur
Sadık mıdır iki burctav
evet ikisi de sadık
Başak burcu kocam eski sevgilisyle aldatti ama o kızın burcu da basak
başak burcu kadını çok sadıktır ama erkeği maalesef :(
Aldatti ve affettim 5 aylik bebegimiz var tekrar aldatir mi diyorsunuz
tekrar mı devam etmek istiyorsunuz aynı kişi mi?
Ayni kişi
:( affetmeyin bir daha aldatır
Burçlarla o kadar iliskili misiniz
biraz evet
Peki boga mi sadik basak mi?
başak daha sadıktır
Biz öyleydik 5. Yilda allah belamızı verdi
Siz hangi burctunuz?
Başak
Neden bosandiniz?
Evlenme arefesinde kizın ailesi istemedi diye arildi
Boga burcunun kimse durduramaz kendi bildigini okur diye biliyorum
Okumadı
Beni de vermiyorlardi herkesi karsima aldim seviyorum dedim dugunu yaptim nikahi bastim bir de bebegimiz oldu. Ama o naptı eski sevgilisiyle evlendigimiz gunden beri aldatti
Buda güzel benmkinden pekte bi farkı yok sonuç itibariyle olmamiş
Ama affettim Şu an askerde
Askerdeyken sende onu aldat diyecem de neyse
Ben sadığım sevdiysem tam severim ondan baskasini gozum gormuyor ki keske aldatabilsem
Hmm o zmn allah sizi tek yastikta kocatsin bir daha hataya düşürmesin