- 2 yıldır uyuyamıyorum işlerim rast gitmiyor doktora psikolog a gittim çare yok bugün Bi arkadaşım dedi sana anlatmak istiyorum Başak sana Büyü yaptırdı ve telefonu nu sattı büyünün parasını ödeyebilmek için napıcam bilmiyorum şoktayım şu an
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah kurtarsın... Büyüden tamamen kurtulmanız pek mümkün değil ama etkisini azaltabilirsiniz bol dua okuyarak
Yapıyorum yaaa başka napmam lazım ne önerirsin tamamen kurtulmak istiyorum
Yalnız mi yaşıyorsunuz
Ve başak neyiniz oluyor
Maalesef koca bebek tamamen kurtulman mümkün değil olan oldu uslu durmaya çalış kız arkadaşınla konuş
Evet yalnız yaşıyorum
5 vakit namazlarınızı kılın mümkün olduğu kadar abdestli gezin sirkeli su ile duş alın ve evinizin her tarafına sirke dökün küçük sprey ya da parfüm şişesine doldurup da yapabilirsiniz Ayetel Kürsi okuyun kendinize gece uyumadan mutlaka
Eski kız arkadaşım
Ve korkmayın Allah'a sığının
Dikkatli olun
Başak neden böyle bir şey yaptı sana koca bebek anlaşılan uslu durmamış sın
Tabiki 5 vakit namaz kıl ama büyünün etkisi tamamen geçmez yapması çok zor ve çok günah büyüyle yaşamaya alışmalısın koca bebek başakla iletişime geçicek misin
Yaaa çok teşekkür ederim bu anlattıklarınız bana çok iyi geldi bu dediklerinizin hepsini yapmak istiyorum
Çok korkuyorum
Mutlaka yapın rica ederim benim de büyü ile geçti hayatım sizin eski sevgiliniz yapmış o da çok gaddar vicdansızmış
Yaaa çok iyi düşüncelisiniz gerçekten mi yaaa Bi insan nie bunu yapar
Kız demekki sevmiş gaddar demeyelim Bi bildiği vardır elbet
Nie bu kadar vicdansız nie bu kadar gaddar
@Kamicino yaaa ben ona bir şey yapmadım sadece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldım
Şaka misiniz siz ne demek bildiği var büyü yapan insanın Allah'tan korkusu yoktur vicdanı yoktur olamazda en büyük yedi günahtan biridir büyü
Ben hayatım büyü ile cebelleşerek geçti diyorum siz büyü yapılmasını aklıyosunuz yazık günah kimse kimseyi zorla sevecek değil
Size de yapılsa anlardınız ama inşallah gelmez öyle bir durum başınıza
Bu kadar şeyi hakketmedim ben
Ben git gide kötüye gidiyor um bana yardımcı olabilir misiniz
Nasıl olabilirim ki Allah'tan dileyin yardımı
Yaa Rabim kimsenin başına vermesin 2 yıldır uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum işlerim rast gitmiyor
Bencede yani
O sonuçta bir erkek uslu durmuyorsa Başak ta doğrusunu yapmış umarım bundan sonra uslu durursun yaptığının bedelini çekersin koca bebek
Hayatım büyü ile geçti değince öyle konuşmak dertleşmek istedim tek yaşıyorum korkuyorum
@Kamicino tamam sen kazandın onu aldattım hemde en yakın arkadaşıyla ama büyüyü hakketmedim keşke yapmayadım 😞
Hanim efendi sizin soruyu soran beyefendi ile zorunuz mu var?
Şimdi ben de diyecek bişey bulamıyorum size pes
Heh şöyle dökül koca bebek helal olsun Başak aldatırsın hemde en yakın arkadaşıyla beter ol 😬
Kız bak başından beri destek oldun bence köstek olalım
Korkulur siz erkeklerden bir de nasıl kendini acındırıyor masum gösteriyor ben de acıdım biran kandım tüh
Hanım efendi o bir erkek tabiki ona hakkettiğini yapmak istiyorum
🙁.
Hanımefendi gördünüz mü sizce hala Acınmayı yardımı hakkediyor mu yüzüne tükürmek istiyorum
😢
Yaaa lütfen demeyin öyle nefesime yenik düştüm
Başağı öpüyorum 😘😘helal olsun hakikatlı kız
Koca bebek sana gelince inşallah hep böyle olursun inşallah hiç kurtulamaz sın en içten istiyorum bunu
Ne derseniz haklısınız ben bişey demek istemiyorum
Utanıyorum kendimden saf bir insan olduğum için herkesi masum sanıyorum
Yaaa lütfen öyle demeyin ben iyi bir insanım
Hanımefendi artık canım die hitap etmek istiyorum
Bu domuz kendini acındır dı ben kötü göründüm
Utanma erkek sonuçta şu an o kadar sinirliyim ki keşke buna değil başağa destek versek
Kanka bu kaçmadan bağlıyalım şunu 🧵🧵🧵
Yaaaa lütfen böyle düşünmeyin
@Kamicino yaaa ben bu kadarını hakketmedim neler çekiyorum büyüyü hakketmedim
Bunu yaptıran büyücüyü bul halledin. Sana diyen arkadaşına yalvar yakar ikna et
Yalvardım asla söylemem dedi
O kişiyi bulman lazım koca bebek yoksa işin çok zor ama öğreniceğini sanmıyorum çünkü kız o kadar emek harcamış
büyüyü yaptığını söylüyor yapanı mı söylemiyor çok saçma
Evet napabilirim engelledi beni her yerden acaba korkmam için mi yaptı
Başka napabilirim
kendini bu psikolojiye sokma benim sevgilim bu tür şeylere inanmıyor bile ve bunlara inanmayan bir sürü kişi var. Neden inanmadığını sorduğumdaysa internette ünlü birinin kendisine büyü yapılmasını istediğinii tür bir şeyi göstermişti baya ünlü bir olay aslında ve büyü yapan kişilere saç tırnak her seylerini yolluyor ama çocukta hiçbir şey olmuyor yani (daha da uzun bir olay ama kısa kestim). Buna inanırsan böyleymiş gibi hissedersin
Büyü kuran da geçiyor yapması çok zor ve çok günah
Ama bu koca bebeğin uslu durduğunu düşünmüyorum
Saçım tırnağım maalesef almış
Çok korkuyorum çıkamıyorum bu psikolojiden
sana diyorum ki birisi saçını tırnağını yollamış bana büyü yapın diye bir sürü kişiye hiçbir şey olmamış sen kendi psikolojini bozuyorsun..
Ciddimisin
Evet bir sürü kişiye yolluyor bir de bunu bana öldürme büyüsü yapın diye ama adama hiçbir şey olduğu yok inanma böyle şeylere
sana atamıyorum videoyu ama Instagram da @bbaaso nickli profile gir orada bu konunun videosu var
Tuü tü hocaya git
Korkuyorum
Korkma benide korkutuyorsun
Elimde değil inanki çok korkuyorum resmen telefonu nu satıp yaptırmış
Korkma korkarsan daha fena olur bir arkadaşının yanına git bu günlük yarında hocaya git sana muska yapsın korumak için
Sakin ol kendinde gel korkma cidden beni de korkuttun şimdi
şu an evimde tekim uyuyamadım napıcam bilmiyorum ağlıyorum hocayı nerede bulucam kredi çekip iyi bir hoca bozar mı büyüyü
Feci korkmuşsun sen uyku hapı yazdır kendine bol bol uyu mışıl mışıl
Büyüklerin iyi bilir belki bende bilmiyorum
Dua oku istersen kendine şu anlık korunmak için
Çok saolun kafayı yiyecem
Ne demek rica ederim korkmamaya çalış 💗🌸 sabah ilk iş hoca bulmak olsun işin.