Boğa erkeği garip hareketler?

Merhaba arkadaşlar, boğa erkeğiyle çıkıyoruz 2 aydır, sadece 2 kere buluştuk. Hergün yazışmamıza herşeyi paylaşmamıza rağmen hep meşgulmüş gibi takılıyor. Başka eve taşındı, arabası bozuldu tamir ettirdi, evin tamir işlerini kendisi yaptı, yarışma için başka şehire gitti, bende bu zaman içerisinde asla baskı yapmadım görüşelim diye, meşgul zaten diyip saygı gösterdim alan bıraktım. Ama dün başka benimle aynı zamanda tanıştığı kız onu ofiste board games oynamaga davet etti ve o bana bir saat önce haber verip istersen sende gel diyerek koşarak gitti oraya. Yani bir aydır bana zaman ayıracak vakti yoktu, hep meşguldü ama arkadaşı çağırınca hemen gitmesi çok zoruma gitti. Birde bana bir saat sonra haber verdi bence sende gelmelisin diye. Henüz ilişkimizin bir adı yok, ama en azından bir birimize karşı sorumluluk, beklenti olduğunu düşünüyorum. Ofiste benim evime 15 dakika yürüme mesafesi seni göreyim bile demedi. Bende zaten gece yazdım artık konuşmayalım diye ama çokta kötü hissediyorum. Yani buluşunca, yazışırken baya samimi mutlu, ama böyle şeyler beni üzüyor sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz. Neden böyle davranıyor?

Boğa erkeği garip hareketler?