ben boğayım kendi özelliklerimi söyleyeyim belki burçumla uyuşuyorumdur. duygusalım, samimi sıcak kanlıyım, bana yapılan bir iyiliği unutmam, sadık bir insanım, yeri geldimi sinirli ve sert olabiliyorum, yaptığım işi en iyi şekilde yapmaya çalışırım ve disipliyimde, dışarda çok güçlü dominat etkili bir karakter gibi gözüksemde içerde gönlü yumuşacık ufak tefek şeyleri takan ve duygularını en içten yaşayan biri yatar. Eşimi, sevgilimi, arkadaşımı çok kıskanır, sahiplenirim benden başkasıyla konuşmasına ilgelenmesine tahhamül edemem. genel itibarıyla dürüstümdür. cömertim ama bonkör değilim belli bir sınıra kadar. sevdiklerime karşı cömertim. Ama yeri geldimi tutumluyumda. Ne kadar duygusal olursam olayım verdiğim kararlar hep mantıktan yanadır. Para harcama konusunda birikim, ticaret konusunda ilgim vardır. Parayı sevmem ama parasızda olmaz diyen biriyim. Boğa burçları cinselliğe düşkün olurmuş bende düşkün olabilirim. Yemek yapmayı seven biriyim ufak tefek şeyler yaparım elimden gelir. Aynı zamanda idealist, gelecek planı yapan, vizyon sahibi biriyimdir. Savaşçı, mücadeleyi seven bir yapım vardır. kararlı ve güven veren bir yapım vardır. kendimi beğenen biri değil aksine mütevvazi, alçak gönüllü bir insanımdır. ilişkilerde tercihim kısa ve gönül eğlendirme deil, uzun süreli ilişkiden yanayımdır uzun oldu inşallah okurken sıkılmamışsındır:)))
05 Yorumla
Soran+1 yılyokya az bile saol :)
Soran+1 yılhe he burca göremi devam edecem :D sadece sordum sen boğamısn :)))
- +1 yıl
Benim ki de boga burcu uzun süren bi ilişkimiz bazen beni önemsemedigini düşünüyorum , normal arkadaşlarına benden daha çok veriyorlar bi kaç gündür hiç müsait olmadığını arkadaş ortamında olduğunu söylüyor
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir boğa burcu erkeği olarak ben
1 tembel
2 özgüven sahibi
3 fikirlere önem veren
4 cimri hatta pinti derecesinde
5 ukala
6 aşırı derecede gamsız
7 Yahudi derecesinde inat
8 detaylara önem veren
9 rahat ( kıskançlık değil )
10 nobran derecesinde açık sözlü
11 içimdeki dışımda
12 ağırbaşlı
13 sıcakkanlı
14 bir o kadar geveze,
15 dediğin gibi kendini beğenen biriyim düşün beni alan kız ne huylarımı çekecek
ama bir o kadar duygusal ve romantik biriyim son olarak ta evcimen bir yapım var06 Yorumla
Soran+1 yıluçuyorsnz resmen :)
- +1 yıl
uçmuyorum bunlar gerçekten benim huylarım :) kabul ediyorum ne edeyim Allah beni böyle yaratmış Allah bilirken neden kuldan saklayayım :)
- +1 yıl
ha bide çok iyi kahve falına bakarım :)
Soran+1 yılciddmsn nerelsn :)
- +1 yıl
evet ciddiyim Bursalıyım :)
Boğa burcu zor bir burç. İnatçıdır
3 şeyi sever. Yemek, Uyumak, Cinsellik. Hatta üçü aynı anda olursa mükemmel olur onun için.
Kıyafete önem verir. Bakımlı kadınları sever. Çapkındır. Gözü dışarda olur ama seni seviyorsa o niyetle bakmaz kimseye. Yani bakar ama bir modacı gibi, güzel hoş çirkin şeklinde. Aklına sevdiğinden başkası gelmez. Cinsel talepleri olur sık sık.
Genelde ilgi çekmeyi severler. Her şeyin en iyisini yaptıklarını düşünebilirler. Megolamanlık vardır. Kızların hepsinin ona baktığına inanırlar.
Yemek yapmayı çok severler. Değişik lezzetler tatmayı da severler. Değişik şeyler katarak denerler yemeklerini
Gezmeyi seveler. Sevgilisiz durmazlar kolay kolay
Kıskanç olurlar. Çabuk etkilenirler her olaydan.
Kolay pes ederler ama asla kabul etmezler ettiklerini. Her şeye bir bahaneleri vardır mutlaka.03 Yorumla
Soran+1 yılevet kızlarn hepsnn ona baktgnı sanıyor aşık oluyolar diyo :)
Soran+1 yıldur eklym :D
+1 yılBenim de boğa burcu bir erkek arkadaşım var sevgilim değil ama sadece arkadaşım. Rahatına aşırı düşkündür. Uykusundan uyandırılırsa kıyamet kopar. Kıyafetlerine çok özen gösterir. Yemek yemek en sevdiği şeydir (kişiden kişiye değişebilir) herkes tarafından hemen farkedilir, girdiği ortama çok çabuk uyum sağlar. Aslında unutmaz ama işine gelmediyse unuttum deyip çıkarlar işin içinden. Canın sıkkın olduğunda seni eğlendirmek için her şeyi yaparlar. Sevdikleri zaman salaklaşırlar. Sır tutarlar, güvenilirdirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyleyse iyi:)
- +1 yıl
Evet kıymetini bil :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
öncelikle inanılmaz erkek modeli genellikle boğa burcundan çıkar... geniş, rahat, umursamaz bir hayat sürdüklerine inanılsa da aslında çok ayrıntıcıdırlar, ince düşünürler ve duyarlıdırlar. gülmeyi severler, güldürmeyi de severler. yardım etmeyi severler ancak kendilerine yardım edilmesinden nefret ederler. her şeyi kendileri yapmalıdırlar, sorunlarını ise tek başına çözerler. sorumluluklarını çok iyi bilirler. inatçılıkta üstlerine yoktur, sabit fikirlidirler, sevdikleri insanlar için yapmayacakları şey yoktur gibi, aksi durumda yani sevmedikleri insanları alt etmek için de yapmayacakları şey yok gibidir, hediye vermeyi severler, yemek yemeği çok severler, kolay aşık olurlar, aşkı adına yaraşırlılıkla yaşarlar ancak en ufak bir kırgınlıkta, kızgınlıkta ya da yolunda gitmeyen olayda çok kolay da vazgeçebilirler. müthiş azimlidirler. çalışmayı severler en önemlisi mutlaka sevdikleri bir işle meşgul olur ya da meşgul oldukları işi severler.
niye benim hiç boğa burcu bir sevgilim olamadı bu güne kadar beee dedirten türde insanlardır bu boğalar...:)11 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılunutkan meselesi tam doğru değil, tamam unutkanlıkta olabilirde ama 4 yaşındaki şeyleri ahtırlar. Evet rahatına düşkün olur ama sevdiği için rahatını bozabilirde gerekrise, en temel özellik açık sözlülük. Birde damarına basma ha bir anda değişiverir onun için bu burcun adı boğa.
01 Yorumla
Soran+1 yılayy çok korktm :))
+1 yılcok yiyorlar bende bogayim erkek arkadasimda oyle ve erkekleri gercekten ck usengec olabiliyor ayrca yemegi dymak icn değil dysa bile zevk icn yiyrlar ama sevdkleri kzlari gercektn sahplenyor geneld iyi huylular ya yeterki karsndkini yaniltma sana gvensn
034 Yorumla
Soran+1 yılevet güversem çok severm diyor ama güwenmezsm hemen soğurum benm için güwen önemli diyo
- +1 yıl
benim erkek arkadasmda ayni cumleyi kurdu :) Allahm aklma neler geldi su anda. s ama gercektn de dgru brsey dems guvenrse srunsz bir ilski olur
Soran+1 yılhaha ikimz kuma çıkmıyalm :D erkek arkdşnn adı ne
- +1 yıl
Fatih :) iki ismi var. d ama sennkinin ne
Soran+1 yıl2. ismi ne? :D
- +1 yıl
Sefer :) kiz beni korkutma bak :P :) 3 yilimi verdim ben bu iliskiye. p
Soran+1 yılşaka yapıyorsun değilmi benmkide sefer yeni çıkmaya başladk evt 3 yıllk bir ilşksnn oldugnu ama bittgni söylemişti bana ayy herşey şaka gibi dondum resmen
- +1 yıl
Sen saka yapiysn bence. s kac yasnd tipi nasl
Soran+1 yılsöylemem
- +1 yıl
. s o xmn saka yptn bna. d nyse canım iyi gcler
Soran+1 yılsen ayakta uyuyorsn çık hayatmzdan
- +1 yıl
:) haha sen ck armzdan asl 3 yildr onla olan benim
Soran+1 yılbizim 3 ayımız senn 3 yılına bedel be neler yaşadık neler çık aramzdan parçalarım seni :)
- +1 yıl
:) ooo neler yasadgni bilemem ama bzm aramzdaki sevgiyi biliyrm asl sen ck sevenlern arasndan :)
Soran+1 yılo beni seviyor birkere :) hıhh :P
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılne gülüyosun sana çık diyorum saçını başını yolarm kızım :)
- +1 yıl
:)) guluyrm cnk sabah benim yanma gelyo kz. d 1 hafta da duracak. d senn boynuz sonsuza ckti :) :P
Soran+1 yılonu geberticem kızım sen dur senide öldürecem sakın dokunmayn brbrnze öpüşmeyn gebertrm :D
- +1 yıl
:):) Hahaha. d girmesene kzm araya ya. d cık git. d karsma iliskmze. d
Soran+1 yılama ama benn :(( olamaz tamam hadi öpüşn ama fazlası olmasın yaa banada yazık :D
- +1 yıl
:)) hahaa ha :) tamam kumaM. d
Soran+1 yılbuarada bana da gönder onu biraz böylede olmazki :D
- +1 yıl
:) ben gndermem ki kendide istemez heralde. d saka bir tarafa Allah kimsenn basna byle bsy vermesn ya dusunsene burada aldatldgmizi ogrenyrz gercektn korkunc
Soran+1 yılevet ya :)) gelir niye gelmesn :D benmde sevglm değilmi
- +1 yıl
O sadece benim :)
Soran+1 yılhayır benim o :)
- +1 yıl
Canm az once yanmdaykn gayt benimdi. d
Soran+1 yılama yaaa dokunma onaa :( . d
- +1 yıl
:)) haha
Soran+1 yılçok oldun bak dövecem ha :D
- +1 yıl
:) dovemezsn kii. d oh oh benim yanmda oh. d catlada patla. p
Soran+1 yılığııı ığııı kızım sus bakk sövmiyim seni söverm döverm felan ağlarsn :D
- +1 yıl
☺☺☺😊
+1 yılegoist kendine çok güvenen birden sinirlenip deliren aniden geri sönen tipler aman deyim bulaşma elde edemediğine aşığım sanarlar bunlarla ilişki çooooooooook sabır ister insanın burnundan getirir ne yaparsan yaranamazsın her şeyi senden beklerler ama sende şunu bunu yapmadın derler pişkindirler ama bir kere sevsinler seni kendine bile itiraf edemez bunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılilgiszler değilmi?
+1 yılBoğa burcu erkeği candır arkadaş. Bütün burçların erkeklerine 10 basar
sadakatlidir
Evcilmendir
Parasını kullanmasını bilir
Tembeldir ama işi yaptımı bitirir
İnattır ama mantıklıdır ne olursa olsun o olmasını ister olur ve en iyisi olur
Dobradır tutmaz kinci değildir söylre geçer ve biter
Sinirlidir ama bir anda yumuşar
Gamsızdır ama gamsız olduğu konularda haklı çıkar
ve sevdimi dünyalar umrunda olmaz
daha ne diyim yaw09 Yorumla
Soran+1 yılilgi beklerlermi ben çok ilgszm bu durumda nasıl davranır
- +1 yıl
Çok ilgi bekler sakın ilgiyi azaltma ama yoğun ilgi değil öyle vıcık vıcık değil ufacık bir mesaj bile yeter
bide çok sahiplenir o yüzden habersiz bırakma sakın :)
Soran+1 yılvalla çok ilgiszm ama mesaj atıyorum napıyorsn diye :D okadrda değil
- +1 yıl
Burdanda anlaşılıyor o kadar degilmissin hakkını yemiyelim :) he bu arada acayip salak ayağına yatarız ona gore ama sırf eğlenmek icin
Soran+1 yılbunu demiştm zaten ama ben akrep oldugm için yemem farkna varıyorum fakat boşveryrm bizde salak ayağına çok yatarz :)
- +1 yıl
Akrep ise o is olur
Boga akrep uyumludur ikiside toprak grubu olması lazım. Özellikle şehvet ve yatak takı uyumları Süperdir
Soran+1 yılbaşka nelerde anlaşırlar yatak hariç :)
- +1 yıl
Internetten cok rahat bulursun aklıma gelmiyor bisi ama ikiside toprak grubu
Soran+1 yılburçlar değişmişmş ben başak oda koç oldu sanırım
-Yemek yemeyi çok severiz; doymaktan ziyade, zevk için yeriz.
-Tutumluyuz; ama pinti değiliz.
-Tembeliz; ama yaptığımız işi en iyi şekilde yaparız.
-Mümkünse uyandırmayın, ölüceksek bile uykumuzda ölelim.
-Kendimizi beğeniriz; ama alçak gönüllüyüzde diyebilirim. Samimi olmadığımız tiplerin yanında, ben şöyle iyiyim vs. demeyiz.
Uzatabilirdim aslında ama yeterli. :)02 Yorumla
Soran+1 yıluzat uzat bunlarıda yazacktm zaten unuttm demekki çok iyi tanışım :)
- +1 yıl
-Kıyafet konusunda da biraz takıntılıyız, bakkala gitsek bile dikkat ederiz.
-Genelde garanticiyizdir, risk bize göre değil diyebilirim.
-Ayrıca insanları kolay kolay sevemeyiz; ama seversekte ölüme gidiyoruz dese, neden değil ne zaman deriz asfhasjfkasgfahsf :D
Şimdilik bu kadar. :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilimde saydığın gibiydi valla :D Birde aşırı cimriydi :D Sırf para harcamamak için başka biriyle çıkmadığını duymuştum arkadaşlarından :D
01 Yorumla
Soran+1 yılohaa :D
Yaşamak için değil yemek için yaşıyorlar, fiziğe konuşmaya çok önem verirler bakım dır şudur budur
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle giynişe çok önm verirler
Sinirlendiginde söylediği şeyin tersinde israr etme o an icin daha sonra ifade et tavsiye...
08 Yorumla
Soran+1 yılo an etsem?
Soran+1 yılben akrebm dalga geçsn ezsin bakalm yapabilecekmi mafederm onu sürndürürm :)
Soran+1 yılsen mi kim akreplerin zekasına düşüncesine ve sezglerne yetişeblr :)) sen mi eziceksn öyle bir oyuncuyzki... adamı döndürürz uyuturz
Soran+1 yılgeçmişle oynarsa zaten sinrlerm bozulur :)
bende boğa burcuyum şahsen rahatıma düşkünüm ama acaipde sinirliyim sinirli olsamda duygusalımda + fedakarımdır haksızlığa gelemem :D
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki açık sözlümsn :D
Bende boğayim hepimiz öküzüz abla cok bsy bekleme : D sonucta burcun ismi bile okuz
24 Yorumla
Soran+1 yıl:D ben de akrebim sokarım çok çok öküzü yani
Soran+1 yılherzaman akrep sokar :D kmse bizm kadr şeytani düşünemez
Hiç bilmiyorum zuzu ^^ geneli dengesiz oluyor sanarım
00 Yorumlakanka öyle deme çok pis severler kendileri canlaını dişlerine takarlar sevdikleri için, çok tatlılardır kaçırma sakın, evlenilecek adamlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam ozaman sen dinlyrm kanki
- +1 yıl
boğalar iyidir kanka tembel olsun, yaptığı işi çok harikulade yaparlar, mantıklıdırlar, dürüsttürler, yalan falan bilmezler, hem saftırlar hemde zehir zemberek zeki, acayip sahiplenirler, asla bırakmazlar ta ki sende ufacık bir soğukluk görene kadar, çocuk gibilerdir her daim. Ha olsun inatçı, yemek düşkünü, giysi düşkünü olsun bunlar dert bile değil, yeter ki güvenilmez iki yüzlü, yalancı olmasın,
Diğer konusunda 932 cevap paylaştı. Oyleyım kesınlıkleee ama kendını begenmıs degılımm
Cokk zorrrr sınırlenırımmm
Sınırlenırsem gozum hıcbıseyı gormez012 Yorumla
Soran+1 yılbaşka?
Soran+1 yılama ben sezerim :D
Soran+1 yıl:D akıllı ol
Soran+1 yılrelax sız :D
Soran+1 yılyav he heee:) nerelsn
Soran+1 yılne alaka :)
- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben boğayım açık sözlüyüm unutkan pek sayılmam kendimi hiç beğenmem tembel değişir duruma göre
04 Yorumla
Soran+1 yılçok mu açık sözlsn yani kıçın ağırsa kıçım ağırıyo diyecek kadr açık sözlmsn :D
- +1 yıl
-_-
Soran+1 yılne :)
- +1 yıl
bana kim verdi - yi
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdığım bütün boğa burcu erkekleri ben çok yakışıklıyım harikayım triplerinde
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben bir balık bilyrm bide boğa çok begnyolar kendlerni benden başka kmse yok diyolar :)
Cevap sahibi+1 yılbalıklar duygusaldır ya :D demezler öyleee
Soran+1 yılduygusallar ama çok begenrler kendlerni :D
yaaaaaaa ciddi bende öyleyim la benim burcumda boğaaa
00 Yorumla
+1 yılBunlar icin 3 sey gecerli. seks para ve yemek
12 Yorumla
Soran+1 yılvala yemek ve parayı biliyorumda sexsi daha çözemedm :D
burçlar değişmemişmiydi hala boğa olmayabilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl değişmş.
- +1 yıl
Dünyanin yörüngesindeki kayma nedeniyle, burclarda kaydi,
Alman biliminsanlarina göre bu bilgi eksikligi nedeniyle burclar yanlis hesaplandi.
Düsseldorf ünüversitesinde yapilan arastirmalara göre günesin 0 konumu olarak bilinen 21 mart´ daki ilk bahar noktasi her yil cok azda olsa batiya kayiyor.
Dolayisyila bu hareketlenmeler ile birlikte yüzyillar icerisinde dünyanin dönüsünde 36 derecelik bir degisiklik meydana geldigi kaydediliyor. Bununla beraber burclarda 2 bin 200 yil öncesine göre yüzde 10 oraninda, yani yaklasik bir burc kaymis oldu.
Bu hemen hemen herkesin burcunun kaydigi anlamina geliyor. 200 yil önce belirli bir tarihde dogan kisinin burcu ile ayni tarihte 200 yil sonra dogan kisinin burcu ayni olamaz deniliyor.
Soran+1 yıl28 ekim ne oluyor yani
- +1 yıl
Oglak: 20 Ocak-16 Subat
Kova: 16 Subat-11 Mart
Balik: 11 Mart-18 Nisan
Koc: 18 Nisan-13 Mayis
Boga: 13 Mayis-21 Haziran
Ikizler: 21 Haziran-20 Temmuz
Yengec: 20 Temmuz-10 Agustos
Aslan: 10 Agustos-16 Eylül
Basak: 16 Eylül-30 Ekim
Terazi: 30 Ekim-23 Kasım
Akrep: 23 Kasim-29 Kasim
Yay: 17 Aralik-20 Ocak
Yilan: 29 Kasim-17 Aralik
Soran+1 yılyani ben başakmıyım
Soran+1 yılakrebm değilm öyle :)
en ideal erkek boğa burcundan çıkar :))
00 Yorumla
+1 yılBurç işi yalan kardeş
00 Yorumla
+1 yılaçık sözlülük dışında hepsi uyuyor bana..
00 Yorumla
+1 yılBen boğa erkeğiyim ve öküzüm :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyorumdan belli öküz oldugn :D
- +1 yıl
:) evt insanın kendini bilmesi ve kendisi ile barışık olması güzeldir ;)
Soran+1 yılaçık sözlüler boşuna demedm :D
- +1 yıl
:) öledirler huyları kurusun :)
Kırmızıyı gordumu dayanamaz kanks
03 Yorumla
Soran+1 yılöylemi bugnde bordo kırmızıya yakn tonlar giymştm. kırmızıyı çokmu severler
Soran+1 yılpislk yav :D bende araştrdm herkez kırmızı diyo ala ala dedm :D
- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yıloha bizi çözmüş resmen :) uzaklasiyorum burdan
07 Yorumla
Soran+1 yıldoğru çzmüşmym
- +1 yıl
kendime ve burcuma bakinca evet. ama dahasi vardır illaki :)
Soran+1 yılvar yemek yemeye uyumaya bayılırlar çok gülerler severler yani gülmeyi :)
- +1 yıl
uykudan uyaninca asabi olmak
Soran+1 yılbende öyleymdr ee başka
- +1 yıl
uyuyom benn. iyi geceler. yok başka:) bide böyle kolayca kestirip atarlar konuyu:d
Soran+1 yılbizde iyi geceler der ugurlarz çokta fifi :)
Bir insanı burcuna dikkat ederek yorumlamak saçma.
00 Yorumlabende boğa burcuyum ama yazdıkların gibi değilm:)
04 Yorumla
Soran+1 yılnasılsın peki:)
Soran+1 yıloooo iyimiş :)
Bir arkadaşım var iyidir delikanlıdır
00 Yorumla
+1 yılbilmem. ben daha kndimi çözemedim
00 Yorumla
+1 yılben aslanı bilirim gerisini bilemem :D
00 Yorumlazamanla daha iyi tanırsın burcları dikkate almam
00 Yorumlabilmemki ben teraziyim
00 Yorumla
+1 yılTembeller