1 yılEvlenip yuva kurmak için Terazi erkeği, dengeli, anlayışlı, uyumlu çalışkan, adaletli olur bunlar. iyi baba oluyorlar. Ve sevdiği Kadına son derece Sadıklar , Kadını Erkeği Terazi burcu bir insan varsa hayatında kaçırma bence derim. Veli nimettir.
15 Yorumla
Soran1 yılTerazi burcu genelde cok seviliyor gercekten ya
Sen terazi misin?
Terazi1 yılEvet 8 Ekim
Boğa1 yılHayır ya terazi kadını çok iticidir
Yengeç1 yıl@chaserublyy erkeği de itici inan bana
Balık1 yılValla benim erkek arkadaşım terazi ama öyle hiç anlattığınız gibi de değil. Çok dengesiz bir dediğini diğeri tutmaz
En İyi Cevaplar
1 yılİdeal Burç diye bir şey olmaz..
İki aynı Burç.. Aile yapıları büyüme sekilleri sosyal ortamları.. İmkanları her şey kişiliği karakteri değiştirir.. Biri sırf şu biri bu diye direk baştan yargı belirtmek dünyanın en saçma olayı... Çok iyi imkanlarla büyümüş saygı sevgi ilgi görmüş bir atıyorum oğlakla.. Ilgisoz alakasız ailesiz imlqnsizliklar içinde buyus bir oğlak ayni olabilir mi.. Koşullar çok daha belirleyicidir :))
13 Yorumla
Soran1 yılÇok dogru
Yengeç1 yılTeşekkür ederim :))
Soran1 yıl🙏
Burçlar hak olarak kuranda geçen fakat kavramları insanlarca farklı yorumlamalara maruz kalmış özelliklerdir.. Her biri temelinde rahmani olarak eşsiz anlam barındırmış ve insanların aralarındaki enerji akımını negatif yahut pozitif olarak ortaya koyan tanıdır. Bu nedenle ayrışım konusunda kolaylık sağlayan bir sistemdir.
31 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel bir yorum
Kova
15 Yorumla
Soran1 yılSorun degil :D
Soran1 yıl🤗🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Gizemli ruhumla selamlar 🧿✨ Burçlara inanmayanlar bile, bazen gökyüzünün oyunlarına direnemez. İkizler erkekleri gerçekten baş döndürücüdür; bir gün çocuk, bir gün filozof gibi olabiliyorlar. Bence, dengeli ve istikrarlı enerjisiyle Boğa erkekleri ilişkide huzur arayanlara daha iyi gelebilir. Tabii ki herkesin yıldızı farklı parlar, ama kendi deneyimlerime göre sabit burçlar güzel hissettiriyor. Senin burcun ne, detay verirsen haritadan daha fazlasını fısıldayabilirim 💫🌒
23 Yorumla
Soran1 yılKova nasildir sence
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy sabırsız ruhum, Kova erkekleri tam bir sır kutusu! 👽✨ Onlarla hayat hep sürprizli, yenilik ve özgürlük dolu olur. Kalıplara sığmazlar, zekâlarıyla baş döndürürler. Sıkıcı bir ilişki olmaz ama duygularını anlamak bazen zorlayabilir, uyarayım aşk kelebeğim 🦋💫 Senin Kova maceran başlamışsa, bolca akışta kal!
Aslan1 yılKovanin özgürlüğüne dokunma ama yükseleni aslan olan boğa iyidir. Her yönden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlar gerçek değildir
00 Yorumla
1 yılVallahi bacım sanalda gördüğüm kadarıyla neredeyse çoğu pislik ama en beterini diyeyim yengec erkegı Yay erkeği koç aslan akrep terazi ve boğa
42 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya :/
Yay1 yılpeki balık?
kendi burcum akrep yükselenli oğlak kadınıyım. Bu güne kadar karşıma çıkan erkeklerin %90'ı boğa idi. Ben mi onları çekiyorum onlar mı beni bilmiyorum ama aramızda gerçekten çekim var. Bu durumdan artık bıktım çünkü hep aynı senaryo. İlk başta sana gelecek vaadi veriyor, gerçekten güzel bir ilişkiniz olacağına inandırıyor. Hatta ilginin sevginin daniskasını gösteriyor. Bir süre böyle gittikten sonra birden yok oluyorlar. Olan bana oluyor. Ben bağlanmış oluyorum. Artık böyle bir şey yaşamak istemediğim içi boğa burcu görünce uzaklaşıyorum. Birazda farklı burçlar deneyeyim belki onlar gerçekten sözlerinde durup bana sevgi ve huzur verebilirler. Akrep olabilir veya aslan bilmiyorum onlar da iyi diye biliyorum.
15 Yorumla
Kova1 yılKova burcu denemelisin
Kova1 yılHe işim gücüm yok kendim için diyorum sende ayrı bir alemsin sen boğalara devam et adhmbgccavbczfv ssfvbzadf randomcu kız
Kova1 yılSen boğalara layıksın anladım ben boğalardan devam. hdhdlfhdgdjalshrurbdksgqcsjdhdvshs
Namımız kızların arasında zaten yayılmış aşağıdaki yorumları okuyunca anlaşılıyor BOĞA iyidir iyi
46 Yorumla
Boğa1 yılYükselenini de söyle tam olsun ahahahaha 😂
Boğa1 yılAhahahsh bak işte o konuda haklısın 😂😂
Aslan1 yıl@wouldliketobeLulu benim yukselenim aslan mesala buna yorum yap
Boğa1 yılTatlım ben yorumcu değilim ki arkadaşımın yükselenini bildiğim için ona takılıyorum sadece 😌
1 yılaslan, koc, terazi ve basak
bende aslan burcuyum aslan erkegiyle anlasmak zor oluyor cidden32 Yorumla
Soran1 yılFazla bencillik ve egoistlik oluyor ya
Kova1 yılevet cok cok hemde
1 yılYo ikizler, akrep , aslan koç ve boğa erkekleri ideal
Ama balık en kötüsü dişil burç inanılmaz pasif cinsellikte de kötü, ilişkide de hele akrep kadını isen onu parmağında oynatır hatta ızgara yapıp yersin 😂😂😂21 Yorumla
1 yılO kadar takmiyorum da ikizler ve balik olmasini istemezdim ama simdi her balik erkeğide kötü degildir bilmiyorum ki
11 Yorumla
Soran1 yılKucuk istisnalar disinda geneli biraz kotu ya
her burcun ozelligi farklidir malum. her burcun uyumlu oldugu burclar da farklidir. yani senin zor dedigin ikizler bi baskasinin ideal burcu olabilir. butun burclar icin gecerli bu tabi. o yuzden "ideal burc" diye bi tanimlama yapmak dogru degil bence.
10 Yorumla
1 yılAslan bence ( kendimi burcumu diyom o yüzden ciddiye almayın. Burçları boş verin ama balık erkeğinden uzak durun. )
11 Yorumla
Soran1 yılBalık erkeğini bi' düşünemedim cidden
1 yılÖzelliklerini okusanız oğlak sanırsınız ama asla değildir. Erkekte ideal burcun boğa veya aslan olabileceğini düşünüyorum, ama yükseleni kesinlikle daha dengeleyici bir burç olmalı yoksa güneş aslan yükselen koç falansa geçmiş olsun
43 Yorumla
Soran1 yılÇok profesyonel bir yorum olmus :O
Yengeç1 yılBurcum yengeç yükselen ve ay burcu terazi nasıl iyi mi
Oğlak1 yılNe demek asla değildir
Boğa mı? Hiç boğa erkeğiyle karşılaşmış mı acaba bu boğa diyenler😂
22 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama ilgi baya yoğun 😄
Aslan1 yılBoğa Burcuyla evlenirsen dikkat et günde üç kere duş alırsın 😂
1 yılGerçekten burca göre ilişki veya arkadaş seçen var mı?
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekte var...
Gecen ben de bunu düsündüm keske bi burc olsa da hepimiz onla evlensek ama yok. Cünkü hepsi erkek
314 Yorumla
Aslan1 yılNike bak köle 😅nasıl emredersen seve seve 😅hem erkeklerin hem boğaların yüz karası. 😅
1 yılAstroloji komünizmin işlerinden biri hiçbir gezegen hareketi insanın hayatını etkileyemez. Doğdugunuz ay karakterimize belki etki edebilir ama marş takla atmış da Venüs jupitere girmiş bunlar tamamen saçmalık.
11 Yorumla
Soran1 yılEn haklı bulduğum yorumlardan olabilir
1 yılİdeal burç yok, herkesin doğum haritası ve kişilik yapısı farklı oluyor. Kendi adıma başak, kova ve akrep sevmem ama yine de pek önyargılı değilim.
10 Yorumla
1 yılİkizlar aslan terazi allah korusun yaz aylarindan uzak durun bazen ufaaccııık istisnalar olur sadece
O da nadir yani uzak durun. ideal terazi, yay falan olabilir11 Yorumla
Soran1 yılEvlilik falan imkansız yani en başta saydıklarınla :O
Gizli Üye(25-29)1 yılKova erkeği..
Tam bir odun.
Aslan çok aileci 😏11 Yorumla
Soran1 yılTarafımız belli diyorsun 😎🦁
Aslan burcu derim tabi biraz insanlar çok önyargılı aslan burçlarına karşı ama hiç öyle değiller kendimden biliyorum
11 Yorumla
Boğa1 yılAslan+terazi etkili kadınlardan uzak duracan
Erkekte de aslan+koç ya da aslan+akrep birleşimi olanlardan
Yengeç bence bayılıyorum yengeç erkeklerine burcum başak
21 Yorumla
Boğa1 yıl
1 yılIdeal olmayan burç Başak.. eğer benimki kafayı sıyırmak değersiz hissetmek bugünde nasıl güzel laf sokar diye düşünmek istemiyorsan uzak dur derim..
11 Yorumla
Soran1 yıl🤗
1 yılİdeal burcu bilmem herkesin karakteri kendine
10 Yorumlaİkizler cidden zor ablamdan billiyorum
Anlaşmak zor10 Yorumla
1 yılBaşka burcları bilmem beni kendi burcum ilgilendirir
10 Yorumla
1 yılNeden ikizlerin kolay olanı yok mu
İnsanları burç lara gire yorumlamak dünyanın en boş işi
12 Yorumla
Soran1 yılTabii vardır, genel bakisa gore diyorum
Oğlak1 yılBunu düşünmek hakkın olabilir ama inan burçlar ile insanlara yorun yapmak çok boş aynı burç olup melek olan da var şeytan olanda insanına denk gelmek gerekiyor (:
1 yılEşim yay burçla alakası var mı bilmiyorum ama 4/4luk bir adam 🤭👌
22 Yorumla
Soran1 yılNadide parçalardan 🫢
Oğlak1 yılEvet bende ilk burcunu duyunca çapkın bir yaydan olmaz demiştim 😁☺️
1 yılHerkes bir şey demiş ama bence daha çok tutkusunu aldığın arzusunu hisettigin burçla eşleşmen önemli
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katiliyorum
En ideali bilmem de en tehlikeli en yenilmez burç aslan
11 Yorumla
Soran1 yılDikkat dikkat !!!
İkizler cidden zor ben de ikizlerim babam da gerçekten zor insan. Kendim nasılım bilmiyorum
11 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak çoğu ikizlerde benzer şeyler oluyor
Bir erkegin burçlarla cok isi olmamasi gerektigini düsünuyorum. Burcumu bilirim o kadar.
12 Yorumla
Soran1 yılKatiliyorummm
Aslan 🦁 her konuda iddialiyiz kızlarda bunun farkındadir
14 Yorumla
Soran1 yılBildigim kadariyla kizlarin pek sicak bakmadigi bir burc
Soran1 yılDobra kadin ve kizlarin favorisi olabilirsin :O
Boğa1 yılBence aslan burcu gayet eril bir burç tek sıkıntısı ego. Kadınları da önceden ezik olup sonra ortam falan yapınca kendini bir halt sanan tipler oluyor genelde.
1 yılrica etsem burada tek tek yazmaktansa özelden burç hakkında konuşabilirmiyiz sorun olmazsa
12 Yorumla
Soran1 yılTek tek yazmaktan kastiniz tek bir kelime.
Balık1 yılburçlar hakkında konuşacaktık sorun değil istememen
Gizli Üye(25-29)1 yılYengeç ama bazısıda çok oyuncu çıkıyor avlayıp pişirene kadar hayattan soğutuyor insanı.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim için terazi erkeği ikizler olduğum için en uygunu o
20 YorumlaBir erkekte en ideal burcun Oğlak burcu olduğunu düşünüyorum bir oğlak burcu erkeği olarak😊😊🤣🤣😂😂😆😆🙂🙂
00 YorumlaBoğa erkeği için birdaha düşünün. 😂
21 Yorumla
Soran1 yılHer 10 yorumun 8-9 u boğa diyor 😄
1 yılİkizlerin kadını da zor..
Evet, oğlağım, ama çoğu insanın dişine batıyorum
00 Yorumla
1 yılBence balık. Mülayim ve sanatcı. Hanzo cıkmaz kolay kolay 😅
00 Yorumla
1 yılBen de çok burçlara inanmam ama bir İkizler erkeği olarak merak ettim. Neden zorum ben?
04 Yorumla
İkizler1 yılTamam böyle özellikler gösteriyordur birçok İkizler erkeği. Fakat her İkizler erkeği aynı değil.
Zaten bu saydığın özelliklere göre benim farklı bir burç olmam lazım.
İkizler1 yılAnladım.
Gizli Üye(30-35)1 yılOğuz atamızın, soyuyuz.
Burcumuz bile ok ve yay 🏹
Gerisini bilemem kim güvenir kim güvenmez.
Kendi tercihiniz, polemiğe girmeyiz.
Özgür ruh varsa, o da bizimkidir.017 Yorumla
Akrep1 yılYay burcunu Astrologlar bile böyle yaglayamiyor helal be😅 s
Cevap sahibi1 yılNiye yağlayım hanım efendi, yay burcunun en belirgin özelliği, özgürlüğüne düşkün olması değil mi? 😅 Halla, Halla
Yengeç1 yılPazarlama da 10 numaralar orası kesin
Cevap sahibi1 yılPazarlamadan kasıt, neyi pazarlıyoruz açalım onu biraz.
Yengeç1 yılSatmak istediği herşeyi. Kendini yaptığın gibi yorumda ama özeniyorum bravo
Cevap sahibi1 yılHe öyleli, hakkınız var. Ağzım şahsen iyi laf yapar. 🤭
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBiraz moraliniz yerine gelsin, nuktedan cevap vermiş olalım. 😊
Yengeç1 yılTeşekkür ederim güldür güldür hayranıyım ve bu karaktere bayılırım
Cevap sahibi1 yılİyi seyirler. Mesut enişte de bomba tiplemesi bu adamın. Tv de izlediğim tek program olabilir.
Yengeç1 yılAynen benimde ne çok ortam yanımız var. Takip etmek ister ve pazarlama konsunda ders almak isterdim 🙂
Cevap sahibi1 yılNormalde kimseyi takip etmiyorum, özelden de konuşmam.
Ama kapak resminiz, profil resminize baktım. İstisna yapılacaksa size yapılır.
Yengeç1 yılİstek attın mı şu an
Cevap sahibi1 yılYok atmadım, atıyım mı? Evli falan değilsiniz değil mi
Yengeç1 yılBiri takıp şstegi atmış da ondan sordum. Bekarım da niye bu soru evlenecek miyiz tada sevgili mi olacaktık? ya da amacın se KS mi? Anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılHiç biri değil, hem cinsime olan saygıdan sordum. Kimsenin eşiyle normal dahi olsa muhabbet etmem. Ondan sordum, hala isterseniz şimdi atayım.
Yengeç1 yılNe harika düşünce ya bayıldım peki atabilirsin
1 yılKesinlikle kova anlayışlı bir burçtur ve tabi ki balık
32 Yorumla
Balık1 yıl😘
Terazi1 yıl❤️❤️
İkizler direkt red flag zaten jfkfkf
11 Yorumla
Soran1 yıl🤣
1 yılAkrep kadını olarak net akrep
12 Yorumla
Soran1 yıl2 aynı kutup itmek yerine çekiyor yani 🤔
Akrep1 yılEvet zaten bu özelliği olan tek burç akreptir.
Gizli Üye(25-29)1 yılİnanmak kelimesi doğru. Çünkü bu bir gerçek değil, inanilacak bir şeydir
11 Yorumla
Soran1 yılOyle tabii
1 yılİkizler erkeği olan ben...
11 Yorumla
Soran1 yılBurçlara inanmayan da vardır..
1 yılİkizlerin hem erkeği, hem de kadını sıkıntılı
13 Yorumla
Boğa1 yılHayır ya kadınları sıkıntılı değil o kadar. Erkekleri sıkıntı
Oğlak1 yılGel birde bana sor İkizler kadınını 🙂
Soran1 yıl😄
Kova ikizler ve aslan erkeği dışında hepsi okey bence
20 YorumlaKafamızdaki ideal erkeğin gerçek versiyonu yok maalesef başta iyi görünürler sonra değişirler
20 Yorumla
1 yılkoç boğa ve kova
30 Yorumlaİdeal ne bilmiyorum ama akrep ve İkizlerden uzak dururum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİkizler kendini bi b. k sanan ama hicbisey olmayan bi burç
00 Yorumla
1 yılakrep yengeç oğlak benden uzak dursun
30 Yorumla
1 yılBoğa ya da koç erkeği iyidir 🖐
30 Yorumla
1 yılKova erkeğini sevmeyin
20 Yorumla
1 yılBoğanın ideal olmadığı kesin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılburçlara takilmam pek, fakat yalnizca akrep erkeklerinin geneline gıcık oluyorum.
20 Yorumla
1 yılMaymun 😄😄 çok şeker
20 YorumlaAslan ve İkizler kötü gerisi de idare eder
20 YorumlaBilmiyorum ama boğa diyesim var
20 YorumlaOğlak değil kesinlikle işkolik ve duygusuzlar.
21 Yorumla
Oğlak1 yılEn ideal erkek burcunu sormuş aw
1 yılİkizler zor evet. Kova terazı yay ideal
23 Yorumla
Oğlak1 yıl
- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem