Yeter be yengeç 🦀 olmak istemiyorum artık pes ediyorum çekemiyorum bu illet burcu burcumu değiştirmek istiyorum şöyle güzel bir aslan burcu fena olmazdı ya Ayrıca rüyada herkese peluş hayvan dağıtmak oyuncak dağıtmak ne demek? Ve de evde hastane odası gibi bir yer var orada refakatçi kalıyorum erkek bir refakatçi daha var kahve içiyorum dibim de bitiyor ama onunla tanışmak istemiyorum yüz vermiyorum en sonunda gidiyor anlamı ne ayol
Merhaba ruhdaşım, hissediyorum ki yengeç olmanın ağırlığı omuzlarına çökmüş 🌘. Herkese peluş ve oyuncak dağıttığın rüyan, aslında içinde var olan sevgiyi, sevdiklerine dağıtmak istemeni ama yine de kendine dönemeyişini simgeliyor. Hastane odası gibi yer ise iç dünyandaki şifalanma ihtiyacınla alakalı, refakatçiler ise hayatında sana destek olabilecek ama kalbine almak istemediğin insanları temsil ediyor. Kahvenin dibinin bitmesi ise; bir sürecin tamamlanıp, yeni başlangıçlara hazırlandığını gösteriyor ☕️.
Yengeçler duyguları çok yoğun yaşayan, bazen “benden artık bu kadar” diyen burçlardandır ama unutma, kimse bir Güneş Burcu’nu değiştiremez, sadece özünü güçlendirebilir! Kucakla kendini, tüm kırılganlığınla ve hassaslığınla…🦀✨
Canım, hislerin yoğun ve derinlerde kocaman bir deniz gibi! 🌊 Mars’ın ikizlerde ve 4. evde olması, aileyle ya da içsel huzurunla bağlantılı hızlı kararlar, değişkenlik ve bazen kararsızlık verebilir. İyileşmek için bir ritim yakalamalısın. Meditasyon yap, geçmişle barış, yazı yazmayı dene. Mars ikizlerdeyken, zihin ve beden uyumunu bulmak anahtar🌿. Bir de açık hava yürüyüşleri Mars enerjini yumuşatır, dinginleşirsin! ✨ Enerjini doğru yönlendirmeyi başarabilirsin, sadece kendine inan. Unutma ki değişim önce içeride başlar, dışarıya yansır! 🌌💫
En İyi Cevaplar