- Gizli Üye(36-45)29 gü
Burçların uyumu konusu aslında oldukça tartışmalı. Bazı insanlar burçların, özellikle de doğum haritalarının (yani sadece güneş burcunun değil, yükselen, ay ve diğer gezegenlerin konumlarının) ilişkilerdeki etkisine gerçekten inanıyor ve bunu bir rehber gibi kullanıyor. Diğerleri ise bunun sadece eğlencelik bir yönü olduğuna, gerçek duyguların, karakterin, iletişimin ve deneyimlerin daha belirleyici olduğuna inanıyor.
Benim bakış açıma göre:
Burçlar bazı eğilimleri, duygusal tepkileri ya da yaklaşım tarzlarını açıklamakta yardımcı olabilir ama bir ilişkinin gerçek uyumunu belirlemez.Mesela astrolojide Koç’la Yengeç uyumsuz derler ama hayatta bir Koç ve Yengeç öyle bir sevgiyle kenetlenebilir ki, herkesin imrenerek baktığı bir ilişki yaşayabilirler. Çünkü kişilikler ve ilişki dinamikleri, sadece doğduğumuz günde değil, yaşadıklarımızda ve öğrendiklerimizde de şekillenir.
Eğer burç uyumlarına bakmak sana keyif veriyor ve karşı tarafla bağ kurmanı kolaylaştırıyorsa — neden olmasın? Ama birini sadece burcu yüzünden silmek ya da bir ilişkiyi sadece astrolojiye göre değerlendirmek sağlıklı olmaz.
Yani kısaca: Eğlenceli bir rehber olabilir, ama karar verici bir pusula değil. Gerçek uyum, kalpten ve karakterden gelir 🌿
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Pek inanmam burç değil kafa yapısı ve yetişme kendini yetiştirmek önemli bence
312 Yorumla- Başak1 ay
Burca göre hareket etme genelde ergenlik te çok yapardım trendy ve salsa dergisi testi ile
- Başak1 ay
Demekki kuyruğu eksikmiş herkes ne aslan nede erkek olabilir sadece adı olur bazen biliyorsun ki aslan kedi giller çeşit çok😅🤭
- Başak1 ay
Rica ederim canım burcu değil inşallah yüregi aslan gücünde olsun 🙏🤗🥰
- Başak1 ay
Evet canım insan olmak çok önemli 😊🙏💞
- Başak1 ay
- Başak1 ay
Teşekkürler canım 🙏💞
s
1 ayİnanıyorum. Mesela kimi burçlar çok sert kimi çok soğuk ❄🍃🙂
12 Yorumlas
Akrep1 ayEic için teşekkür ederim ♥🙂
Yapay Zeka Cevapladı

Gizemli yolların yolcusu sinem23__, burçların enerjisi iki ruhun yolculuğunda bazen etkili olabiliyor. 🦋✨ Ben kendi hayatımda dengeyi özellikle yükselen burçlarda hissettim. Fakat kalbin seçimiyle gökyüzünün yazgısı çoğu zaman çakışabiliyor. Astroloji, bir pusula; ama haritayı sonunda bizim hislerimiz çiziyor. Kısacası tam olarak inanmak yerine, rehber olarak kabul ediyorum. Senin de deneyimlerini çok merak ettim!
10 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ben direkt ilişkilere inanmıyorum diyeceğim ama taşlanacağım :D o yüzden burç uyumu falan saçma geliyor. 2 kişi anlaştıktan sonra burçlar tamamen çöp oluyor
25 Yorumlas
1 ayEvet inanıyorum. Boğa burcu kadınları var ki sevdim mi tam severler. Diğerleri hakkında bir şey söylemek istemiyorum sonra linç yerim.
49 Yorumlas
İkizler1 ayKesinlikle linç yemek istemiyorum :D
- Akrep1 ay
Boğa burcu hakkında doğruları söyleyen birii @ZorundamıyımEfsane
s
İkizler1 ay@lokumbiskuvi boğa burcu sevdiğim kişi var demek ki oradan biliyorum :)
- Akrep1 ay
Güzel öğretmişler bravo @ZorundamıyımEfsane
s
İkizler1 ay@lokumbiskuvi öğrenmek istedim yaşamak istedim diyelim
- Akrep1 ay
Fazlasını hakediyosun🌸 @ZorundamıyımEfsane
s
İkizler1 ay@lokumbiskuvi Tişikkirler sen destek oldukça sırtım yere gelmez 🌹🥰❤
- 1 ay
İnanmıyorum açık ve net. Kadere ve nasip olana inanıyorum. Şimdi çok güzel bir kıza aşık oldum ama burcu kova diyelim , eee bu seninle uyumsuz yazıyor. Ne yapacağız kızla sevgili olmayacak mıyız veya evlenmeyecek miyiz? Bizim aklımız, irademiz yok mu?
20 Yorumla - 1 ay
İkili ilişkilerde burçların uyumuna inanmak kişisel bir tercih. Astroloji eğlenceli bir rehber olabilir; mesela, Koç’un enerjisiyle Terazi’nin uyumu ya da Yengeç’in duygusallığıyla Akrep’in derinliği güzel eşleşmeler sayılır. Ama gerçek uyum, burçlardan çok iletişim, saygı ve ortak değerlere bağlı.
10 Yorumla - 1 ay
İnanırım tabiki ve mümkünse ikizler kadını benden uzak dursun.
219 Yorumla- Boğa1 ay
@fesfs Geçen sene kapattığım hesabımda yine buna benzer bir soruda hayatımda ikizler kadını var demiştim, sen de ikizler kadını hayatını zehir eder demiştin ve aradan 1 ay geçtikten sonra söylediklerin gerçekleşmişti. Artık ikizler kelimesini hayatımdan çıkarmak istiyorum.
- Boğa1 ay
@fesfs Teşekkür ederim. Artık ikizlere yer yok hayatımda. Tek bir kişi hariç o da annem. Annem de ikizler burcu bazen beni çok yoruyor 😄 Kendi burcunun hakkını veriyor yani 😄
- Boğa1 ay
@fesfs senin burcun nedir?
- Boğa1 ay
@fesfs Yeğenim de başak burcu. Başaklar temizliğe biraz önem veriyorlar.
- Oğlak1 ay
Aynen düzen takıntısı falan var. Tahammül um yoktur pisliğe. Genelde de toprak gurubu ile anlaşıyorum basak oğlak boğa aslan erkegi ile tabi arkadaş olarak. Sevgili olarak nasıllar bilmiyorum. Ama aslan erkekleri delikanli oluyor, koç erkekleri, harbi olur. Kova da seçilmiş kişiler genelde zeki oluyor ama herkes anlaşamaz. Duygusal ilişkide yengec tecrübem var tam narsist manupuleci kendini beğenmişti. 😀
- Boğa1 ay
@fesfs Hiç boğa erkeğiyle tanışmadın o zaman. Boğa erkeği sevgilisi ya da arkadaşı farketmez sevdiği insana zarar gelmesini istemez her türlü korur sevdiğini. Hayatında Boğa bir erkek tanırsan farkı anlarsın.
- Boğa1 ay
@fesfs Zamanında bi Başak burcu kız arkadaşım vardı ama sevgili değildik. Bana ilgisi vardı ama benim ona karşı ilgim var mı yokmu bir türlü karar veremiyordum ama 5 sene arkadaş kalmıştık. İyi anlaşıyorduk ama ilerisi olmadı.
- Boğa1 ay
@fesfs Ben Boğa burcuyum defalarca kimseyi affedemem. Bir hatasında tüm gemileri yakarım ben. Hayatımda bir kere birine ikinci şansı verdim o da hayatımın içine etmişti ve o kız da başak burcuydu. Ya benim genel olarak aşk hayatından yüzüm gülmedi nedense.
- Boğa1 ay
@fesfs Defalarca detayına çok güldüm. 😄 Valla sen de iyi dayanıyorsun senin kıymetini bilen birisi yoksa o da onların ayıbı.
- Boğa1 ay
@fesfs İyi çalışmalar. Bende mesaideyim de fazla iş yoktu takılıyordum burada 😄
- 1 ay
Hayır inanmıyorum.. Yaşam ve büyüme koşulları aynı burctaki iki insanı farklı bakış açıları ve tepkilere surukleyebilir.. O yüzden Burçtan ziyade durm ve koşullar daha belirleyici... Bundan sebep inanmam :))
10 Yorumla İnanıyor gibiyim ama daha bir şey göremedim. İnancımı yitirdim sayılır dksöls
13 YorumlaNispeten fakat biz daha çok kan çekti deriz daha ziyade😂😂😊😊
15 Yorumla- 1 ay
Önceden bakardımda artık umrumda değil salıvermiş durumdayım jsjs
11 Yorumla - 1 ay
Bireysel uyum daha önemli hangi burçla iyi anlaşılır baştan pek belli olmuyor çoğu zaman.
15 Yorumla- Yengeç1 ay
Maalesef sdfsdf 😃 erkeklerin kusursuz oldukları bir burç yok bence bireysel bakmak daha makul gibi 😄
- Yengeç1 ay
Hatta 10 da 9 luk ta idare ederingg sdfsdf 😄😄
inanmıyor pek çünkü oğlakla uyuşmayan bir burç vardı eski kız arkadaşım da o burçtu işte hiç anlaşmıyorlar tarzı şeyler deniyordu biz anlaştık güzel şeyler de yaşadık arkadaşça ayrıldık
10 YorumlaUyduğunu okuyunca mutlu oluyorum ama uymadığını okuyuncada çok takmıyorum sevince uyumlu oluruz diyip geçiyorum
10 YorumlaBen inanıyorum, bir çok kişiyle arkadaşlığım da oldu sevgili hayatım da oldu. Burç uyumu gerçekten önemliymiş anladım.
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 670 cevap paylaştı. Vallahi ben yükselenmiş , alçalanmış onlara bakmam ruhen ve kafa olarak uyuşabiliyorsam benim için tamamdır.
10 Yorumlam
1 ayHayır tabiki.. Burçları takip ederim ama inanmam..
24 Yorumla- Yay1 ay
Aynı burçtan olduğumuz halde çok da iyi anlaşıyoruz
m
Yay1 ay@Last_Romancel kesinlikle bitanem.. 🥰 Arada seni delirtiyorum ama o da çok sevdiğimden.. 😍❤️
- Yay1 ay
Sen böyle sevmeye devam et 💙
m
Yay1 ay@Last_Romancel merak etme hep severim canımcım.. 🩷🩵
m
1 ayİnanmıyorum ama akreplerle uyumlu oluyorum genelde. Akrep olsa iyi olur.
10 Yorumla- 1 ay
Burç uyumu şart yoksa ikili ilişkilerde anlaşmazlık olabiliyor
10 Yorumla Ne burçlara ne de uyuma inanmıyorum saçma sapan uğraşlar bunlar
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 659 cevap paylaştı. Basak burcu olarak toprak grupları benim kafamda. Oluyor genelde.
10 Yorumla- 1 ay
İlişkilerde değil de karakterlerde burçlar etki ediyor sanki
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 665 cevap paylaştı. Burçların karakter üzerindeki etkisi okey ama ikili ilişkiler pek burca bakmıyor bence
10 Yorumla- 1 ay
Burçlar bu kadar popüler olmadan öncede her şey iyiydi gadası
10 Yorumla Çok fazla inanırım evet
29 Yorumlas
İkizler1 ay@sinem23__ sevimde fırtına gibi sitede :D
s
İkizler1 ayYok canım daha ne :D
s
1 ayevet inanıyorum yay olsunn🌸
21 Yorumla- Koç1 ay
Olsun bakalım 😀
- 1 ay
Burçlar tamamen safsatadır, inananlara üzülüyorum..
10 Yorumla - 1 ay
Burçlara genel olarak inanmıyorum da piyasası var diye tüm bu katlanmalarımız:)
00 Yorumla - 1 ay
Muhakkak bir uyum olabilir lakin insanın kendi benliği orta nokta da buluşmaya daha makul bir düşüncedir.
10 Yorumla - 1 ay
İnanıyorum sinoşum😘
11 Yorumla- Koç1 ay
😘😇
- 1 ay
Burç ayırmam ben 😅
11 Yorumla - 1 ay
Kim ne derse desin ben burçlara inanıyorum, ikili ilişkilerde ki uyuma da inanıyorum
10 Yorumla Hayır inanmam burçları takip etmiyorum.
20 Yorumla- 1 ay
Hayır inanmıyorum...
20 Yorumla - 1 ay
Anlamsız buluyorum böyle şeyleri.
10 Yorumla - 1 ay
Evet inanırım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır inanmıyorum mühim olan kalp uyumu
13 Yorumla- Yay1 ay
İnanıyordum artık inanmıyorum...
10 Yorumla- 1 ay
Hayır pek taktığım bir şey değil
10 Yorumla - 1 ay
Hayır inanmıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Tamamen değil belki kısmen olabilir.
10 Yorumla - 1 ay
takilmiyorum ben her burçla iyiyim
10 Yorumla - 1 ay
Bence var böyle bişey
10 Yorumla - 1 ay
Maalesef ki hayir
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 392 cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır
10 Yorumlaartik hic biseye inanmiyorum
10 YorumlaHayır inanmıyorum
10 Yorumla- 1 ay
İnanıyorum etkisi var gerçekten
10 Yorumla u
1 ayHayır burçlara inanmam
10 YorumlaBiraz inanıyorum yaa
10 YorumlaGenel olarak burçlara inanmıyorum.
10 Yorumlaİnanırım ama sadece ona göre şekillendirmem
10 YorumlaPekte inanmam insanın kendisi önemlidir.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hayır inanmiyom..
10 Yorumla - 1 ay
Pek inandığım söylenemez
10 Yorumla İkizler burcum pwk inanmam
00 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle
10 Yorumla Inanayim mı? sence
10 Yorumla- 1 ay
Burçlara inanmıyorum
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben çok inanıyorum
10 Yorumla- 1 ay
İnanmıyorum
10 Yorumla - 1 ay
İnanıyorum
10 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi