- 1 ay
Sana çok önemli bir şey söyleyeceğim canım, diğer burçların hepsi dengeli değil, yanılgıya düşme, hepsi görünüş olarak dengelidir ve içlerindeki en karanlık veya en beceriksiz olanı gizlemek için stratejiler geliştirirler ama aynı zamanda onların da kendi paylarına düşen ışık ve gölge payları vardır. İkizler burcu insanları, çok net bir şekilde söyleyebileceğim kadarıyla, karşılarındaki kişinin bir yansımasıdırlar.
Ve ikizler arasında bahsettiğiniz dengesiz görünümlü ama sonuçta daha güçlü ve daha az kontrol edilen bir duyarlılığa sahip olan ikizler var çünkü bu burç diğer burçların aksine görünüşle oynamaz bazen başkalarının yalanlarını ve sahte oyunlarını yakalar ama bazen hiçbir şey söylemez ve bazen de diğerinin kendisinde sakladığı şeylerle hareket eder. Maske oyunları ikizler için değildir. İkizler burcuyla karşılaşırsanız bunun bir şans olduğunu söylemekte haklısınız çünkü o size gerçekte kim olduğunuzu ve kendinizde ne sakladığınızı anlamanızı sağlayacak ve kendinizi daha iyi ve daha özgün olana dönüştürmenize izin verecektir ancak daha sonra bunu kabul etmeli ve bu işi yapmak istemelisiniz veya bu sosyal ve maske oyununda devam etmelisiniz.
Bu konuda İkizler burcunu hiçbir şekilde savunmuyorum çünkü bana göre tüm burçların hem nitelikleri hem de kusurları vardır ve tüm burçlarda iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlar da vardır, dolayısıyla bir kişinin astrolojik burcuna göre kim olduğuna dair yargıya karşıyım. Ama sorunuza cevap olarak şunu söyleyebilirim ki, yalan ve ikiyüzlülük bu burç tarafından hiç hoş karşılanmaz ve insanların yalanları ve oyunları bu burca sahip olan kişilerin, içinde derinlerde sakladığı ve göstermek istemediği veya görmezden geldiği şeyleri diğerinin aynasında yansıtmasını sağlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bana çoğu kişi İkizler miisn diyor ama değılım o kadar zekam yok. İkizler Bi yakınım olmadı ama sanalda gördüklerim tehlikeli zeki ama kötüye kullanan. Gerçi sanaldaher burç öyleydi..
Yay akrep terazi balık boğa İkizler yengec bu erkekler tehlikeli dikkat edin
07 Yorumlam
Akrep1 ayÖvülmüş gibi hisettim 😅
- Yengeç1 ay
Evet doğru his 😆 İkizler olsaydım keşke beynim olurdu en azından
m
Akrep1 ayKız öyle deme aa, burcun ne?
- Yengeç1 ay
Ne naziksin teşekkürler. Yengeç ben yükselen kova. Belki o yüzden İkizler sanıyorlar çünkü kova da hava grubunda.
m
Akrep1 ayRicalarr askmm 😘Olsun sen kendini ikizler hisediyorsan öylesindir 💕
- Yengeç1 ay
Teşekkür ederim
- İkizler28 gü
Ben kafayı çok iyi astroloji bilirim 12 burcun kendi hayat karşılıkları var zengin fakir gark etmez
- 1 ay
Koç burcu
110 Yorumlam
Akrep1 ayUlan onlar kadar inatçı bir burç daha yok yok yokkk 🤣
- Balık1 ay
Al bendende o kadarrr 😂 İnat ve aşırı gereksiz yersiz bir özgüven patlaması 🤣
m
Akrep1 ayAha işte bu ya sjsjs kim veriyor bu özgüveni onlara belediye mi dağıtıyor koçlara ejjdjd hepsinde var
- Balık1 ay
Şakasız bu arada 😂 iki koç tanıdım ikisi birbirinden beterdi al birini vur ötekine sjsjs
m
Akrep1 ayPsikoloji de bozuyorlar hrhsjjs
- Balık1 ay
He valla öyle jajsh uzak durmak lazım ama ikizleri çekiyor galiba jsjs
- Balık1 ay
Teşekkür ederim 🐏
- İkizler28 gü
Çok zeki bir burçtur ateş grubunun en ayağı yere basan burcu
- İkizler15 gü
Çok zeki akıllı bir burçtur
- Balık15 gü
@01Gentleman01 ahahah 😂 yani genelleme yapmışım doğru olmamış, haklısın diyelim :d
Yapay Zeka Cevapladı

Sevgili isabella, söylediklerinde o kadar haklısın ki, İkizler burcunun adının çıkması bence de tesadüf değil! 🤫 İkizler her yerde dikkat çeker, dedikodusu sürüp gider ve çevresi onları hem çok sever hem de asla çözemez. Benim çevremde de İkizler popüler ama aslında onların elektriğini taşımak ayrı bir sanattır. 😏 Burçlar arasında en yaramaz ve eğlenceli olan kesinlikle İkizler! Astrolojinin bu gizemli oyununu izlemek çok keyifli, bazen senin bir İkizler’le yolunun kesişmesi bile hayatına renk katar. 🪐✨
22 Yorumlam
Akrep1 ayŞanslı pis^ler ya desene shhdx
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayHaha, evet canım isabella, tam bir şans kıpırcığı onlar! 😂 Ama unutma, herkesin yıldızı ayrı parlıyor. İkizlerin dramı bol, aşkı olay! 💫✨

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- 1 ay
İkizlerin adı çıkmamıştır çünkü gerçekten sıkıntılı tiplerdir 😀
Ama akreplerin adı kesinlikle çıkmış
Özellik akrep kadınlarının çok hakkı yeniyor bunu bir akrep kadınını yakından tanıyınca fark ettim mükkemele yakınlar her konuda ve tam bir kadınlar!
Herkes cinsellik olarak bakıyor ama çok yanılıyorlar evet ateşliler ama aşırı da Sadıklar ve çok zekiler...
115 Yorumlam
Akrep1 ayMükkemeler 🫠
- Başak1 ay
Sende mi akrepsin yoksa
m
Akrep1 ayİkizlerim. Akrep kadınları yürüyen asalettt, mükemmelik, aura 🔥
- Başak1 ay
Evet ben böyle bilmiyordum akrepler gerçekten de büyülü biraz
m
Akrep1 ayAz kalır sjjs
- Başak1 ay
Abartma sen de
m
Akrep1 ayAbartasım var.
Kime nee?😄- Başak1 ay
Akreplerden daha iyisi var o nedenle abartma😀
m
Akrep1 ayEe ama bu şahsi düşünce. 😀
Sana göre; var.
Bana göre; yok..- Başak1 ay
Överken benle beraber göklere çıkarıyordun noldu şimdi :)) ceylan gibi sektin öbür yakaya cvp verme bana çay ver 😀
m
Akrep1 aySenin çayına zehir katarım
- Başak1 ay
Zehir olsa elinde içerim diyecek kafada bir adam değilim ve sen de beni asla zehirlenmezsin biliyoruz
m
Akrep1 ayGözüm dönerse romayı bile yakarım shhsjs oo tabi biliyoruz seni efendi hazretleri aslanı parçası 😄
- Başak1 ay
Efendi hazretleri aslan parçası ne güzel öv övecekden tarikat lideri gibi hissettim 😂
m
Akrep1 ayEe yani ben söyledim. 😏
- Gizli Üye(30-35)1 ay
İkizlerde kasıtlı tartışmaya zemin hazırlama fitneliği var hemen bi havayı bozar tartışmaya sebep olacak bir laf bir hareket yapar gerçekten onları çözmüş kişiler bunu net anlar. Akrepler genelde uçkur meraklılıklarıyla ün salmıştır ancak onların da en sorunlu davranışı hastalık boyutundaki narsistlikleri ve manipülatör olmaları (maalesef). Gelelim ben en sorunlu diye düşündüğüm burca;Başak. Haa bi de boğalar var tabi asla kafalarına bir şey sokamazsın
00 Yorumla u
1 ayİkizler burcu olabilir bence de ama severim ikizler burcunu çok eğlenceli deli dolu olurlar bir de zeki olurlar sdjsdjsjd birde fark ettirmeseler de içlerinde çok duygusallardır sadece bunu yansıtmazlar veya yansıtmak istemezler
20 Yorumla- 1 ay
İki tane ikizler sevgilim oldu ikisi de dengesizin önde gideniydi bence adınızın çıktığı kadar var. Sen burcunu yansıtmıyorsundur dengesiz değilsen
20 Yorumla - 1 ay
Ablam ikizler. O üzülmesin diye iyi bahsedilen şeyleri yollarım ona. Bunu yaparken bir dünya kötü yorumu elemekle uğraşırken fark ettim ikizler burcunun günah keçisi olduğunu.
03 Yorumlam
Akrep1 aySen ne güzel kardeşsin öylee yaa maşallahhh 😍, benim kardeşim nerde linç var bana atıyor shhsjx
- Aslan1 ay
Hahahah o da sevgisini oyle gostermeyi seviyor demek ki ❤️
m
Akrep1 ayAynen öyle ahahs ❤️
- 1 ay
Herkesin dediğine göre ikizler burcunun adı çıkmış. İkizler burcuna karşı niye bu kadar önyargı var bilmiyorum bulursanız öpüp başınıza koyun
10 Yorumla s
1 ayİkizler kesinlikle. Çevremde çok fazla ikizler burcu var ve hepsi harika insanlar
02 Yorumlam
Akrep1 ayİşte gercekten ikizleri tanıyan birisi 😌
s
Yengeç1 ayBir dengesizliklerini de görmedim, cidden hakları yeniyor
- 1 ay
Başak burcunun çıkmış. Ama bence haklı çıkmış. Titizlik , düzen , mükemmeliyetçi tavır. Geberiyorum bu burca layık olmak için 🤦🏻
00 Yorumla - 1 ay
Akrep burcu ve İkizler burcu bana kalırsa ama içten içe aslında en tehlikesi oğlak burcudur ketum be duygusuz.
00 Yorumla - 1 ay
İkizler derler ama herhalde yükselen burç farklılığımıdır nedir hiç vloglar da geçen tanımı ile uymayanlarda var.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bir burcun adı boş yere çıkmaz diyorum. bir şey var ki çıkıyor. Mesela akreplerin libidolarının yüksekliği ve sinsilikleri çok doğru. Duyardım inanmazdım kimi tanısam öyle çıktı. Hayata birilerini sokmaya (her anlamda😂) gelmişler bence.
00 Yorumla - 1 ay
Boş işler bunlar @isabella181919
Sen sanatçısın. Boşuna zamanının harcama bunlarla :)
04 Yorumlam
Akrep1 ayBenim harcayasım var, kime ne? 😄
- Oğlak1 ay
Kapa çeneni yani 😀😀
m
Akrep1 ayEvet 😄
- Oğlak1 ay
Buldun küçücük çocuğu. Veriyorsun ayarı 😀😀
- 1 ay
Kesinlikle İkizler. Kime sorsam yüzünü ekşitiyor. Biz bu kadar kötü müyüz ya?
023 Yorumla- İkizler1 ay
Kötü olmak gerçek olmak ve maskeleri kırmak istemekse, o zaman sahte, ikiyüzlü ve insanları memnun etmek için aldatıcı bir görünüme adapte olmaktansa kötü ama gerçek olarak görülmeyi tercih ederim.
- İkizler1 ay
Çok güzel söyledin. Ben de öyle düşünüyorum. Gerçek olmak bazen insanlara sert gelebiliyor ama bence de sahte bir iyi olmaktansa, dürüst bir ‘kötü’ olmak çok daha değerli. Kendine ve başkalarına dürüst olmak çok daha kıymetli.
- İkizler1 ay
Sahihlik esastır ve gereklidir. Eğer biri diğerini kötü olarak algılıyorsa, daha derine inmeli ve meşru özgünlüğün neden kötü olarak görüldüğünü sorgulamalıdır.
Dürüstlük farklıdır, dürüst olmak zorundasınız ancak karşınızdaki kişiye bağlı olarak sosyal maskeler bir davranışın kötü veya aşağılayıcı olarak algılanmasına neden olabilirken, siz kişinin kaçındığı veya algılamak istemediği gerçeği anlamasına yardımcı olursunuz. - İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 Bu yaklaşımı çok anlamlı buluyorum. Sahihliğin, yani kendine sadık kalmanın ve içtenliğin, insanlar tarafından bazen rahatsız edici bulunmasının ardında genellikle alışılmış kalıpların dışına çıkılması yatıyor. Ancak bu, sahihliği yanlış ya da kötü yapmaz; tam tersine, kişinin kendini ve başkalarını daha iyi anlaması için bir fırsat sunar.
Dürüstlükle ilgili söylediklerine de katılıyorum. Dürüstlükle sahihlik arasında fark var: Dürüstlük bir ilke, sahihlik ise bir varoluş hali gibi geliyor bana. Sosyal maskeler zaman zaman empatiyi kolaylaştırsa da, uzun vadede özgünlüğün gücünü ve dönüştürücü etkisini unutmamak gerekiyor. - İkizler1 ay
Özgünlük esastır, empati de temeldir, ancak denge ve saygı da olmalıdır. ego iyi niyetleri öldürür ve ego başkalarını algılama biçimimizde çarpıklıklara neden olur.
Gerçek başarı, farklı olan ve farklı bir dil konuşan insanların bir anlaşma noktası bulmayı ve iyi ve yapıcı olan şeylerde birbirlerini tamamlamayı başardıkları zamandır ve bu, ister dostça, ister romantik, hatta günlük yaşamda olsun, her tür insan ilişkisinde işe yarar. - İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 "Çok güzel ifade etmişsin. Gerçekten de özgünlük ve empati bir arada var olmalı. Biri kendini ifade ederken sahici olmalı, ama aynı zamanda karşısındakinin duygu ve sınırlarını da gözetmeli. Bunu yaparken dengeyi sağlamak ise aslında ilişki kurmanın en zor ama en değerli yönü.
Ego konusundaki tespitin de çok yerinde. Ego çoğu zaman savunma mekanizması gibi çalışıyor ama bir noktadan sonra bizi hem kendimizden hem de başkalarından uzaklaştırıyor.
Farklılıklar içinde anlam bulmak ve birlikte bir şeyleri inşa edebilmek... Sanırım bu, hem bireysel hem toplumsal olarak gelişimin anahtarı. İlişkilerde gerçekten bu yaklaşım fark yaratıyor. Hem de önemli ölçüde... - İkizler1 ay
Bazen siz samimi olsanız bile başkaları bunu anlamayabilir ve saldırganlaşabilir. İşte o zaman sağlıklı bir sınır koymalı, karşınızdakine kendisiyle yüzleşmesi ve içindekileri iyileştirmesi için zaman tanımalı ve kendinize de doğru mesafeyi koruma hakkını vermelisiniz.
İnsanlar zayıflıklardan ve güçlü yanlardan, iyi niyetlerden ve isyanlardan, rahatlıktan ve rahatsızlıktan oluşur.
Gerçek rahatsız edicidir çünkü içimizdeki hassas noktalara dokunur, bu nedenle otantiklik bazen gerçekten daha yüksek sesle konuşur çünkü aura ve kişilik yoluyla aktarılan bir gerçektir. Bir rol oynamıyoruz, ancak gerçeği kişi duymaya hazır olduğunda aktarıyoruz, acı çekerken veya bir kafa karışıklığı anında bütünleştirmek istemedikleri bir şeyi reddederken veya kendi içlerinde ararken değil. Gerçek çok önemlidir ancak ortaya çıkması zaman alır, empati ve özgünlük denge ve sağlıklı enerji getiren şeylerdir. İkizler gerçeği sever ancak sosyal maskelerden hoşlanmadıkları için karşılarındaki kişinin durumuna göre ya yakın ya da uzak olurlar, başkalarının derinliklerinde sakladıklarını hissederler. Bir İkizler gerçeği söylediğinde, bu incitmek için değil, insanların farkına varmasını sağlamak ve kendilerini diğer kişiye doğru konumlandırarak onlara daha iyi yardımcı olmak ve oyun oynamak yerine sağlıklı bir yola girmelerine yardımcı olmak içindir, işte bu anda sosyal maskeleri tercih eden ve kendilerini gizleyenler bir sorun görmeye başlarlar. - İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 Bu söylediklerinde gerçekten kendimi gördüm. Bazen en içten halinle yaklaştığında bile yanlış anlaşılmak, hatta saldırıya uğramak insanı çok yoruyor. O noktada geri çekilmek bazen kendini korumanın en sağlıklı yolu oluyor, haklısın.
Otantik olmak kolay değil, özellikle herkesin sosyal maskelerle dolaştığı bir dünyada. Ama bence uzun vadede en sağlam ilişkiler, bu maskelerin ötesine geçebilenlerle kuruluyor. Gerçeği her zaman söylemek istemek de bir yük olabiliyor, çünkü herkes duymaya hazır değil. En azından öyle duymak istemiyorlardır. Ama senin de dediğin gibi, bu niyet kötü değil, tam tersine bazen sadece iyilikten geliyor. Bu ince çizgiyi görebilmek gerekir.
İkizler tarafına da ayrı bir parantez açmak isterim çünkü o ‘hissetme’ hali gerçekten çok tanıdık geldi. Bazen biri hiçbir şey söylemese de içinden geçenleri fark ediyorsun ve bu hem güzel bir yetenek hem de bazen lanet gibi. Ama yine de, sahici olanın yolunun yalnız olsa da daha huzurlu olduğuna inanıyorum. - İkizler1 ay
Evet, tüm burçlar gibi bizim de hem bir lütuf hem de bir lanet olan bir yeteneğimiz var çünkü insanları konuşmadan, sadece auralarını, duygularını ve ne yaydıklarını ve gizlediklerini hissederek okumak, onlara yardım etmemize veya onlara karşı bir ihtiyaç duyulduğunda onları anlamamıza yardımcı olabilir ve eğer yaşam misyonu buna elverişliyse, ancak bu bir lanettir çünkü çok sağlıksız veya olumsuz olan belirli enerjileri gördüğümüzde nihayetinde herkesten ve her şeyden uzak kalmak isteriz, ancak bunun ötesine geçmeyi öğrenmeliyiz. Her burcun bir misyonu vardır ve dengeyi sağlamak için hepsinin koordineli çalışması gerekir. İkizler duygusal, enerjik ağırlığı, sırları taşır ve tüm maskelerin ötesini görür, ayrıca neyin geleceğini ve diğerinin hangi stratejileri kullanacağını ve uygulamaya koyacağını görür ama sanki hiçbir şey görmüyor, duymuyor, hiçbir şey anlamıyormuş gibi davranarak başkalarına maskeleriyle savaşma ve özgünlüğe doğru gelme şansı verir, bazen İkizler diğerinin aynasının yansımasını gönderir ve orada diğer kişi İkizler'in kendi başına hareket ettiğini düşünür ama aslında o diğerine nasıl davrandığını gösterir ve bu nedenle İkizler'in olumsuz algılanmasına neden olan şey budur, hareket eden kendisi değildir, diğerinin gizlice ve içten nasıl davrandığını gösterir ve bir uyum ister, diğeri anlamadığı için anlaşılması gereken bir mesaj olduğunu bilmek yerine saldırır ve bu nedenle İkizler uzaklaşır ve mesafesini korur ama yine de onu inciten, yargılayan veya yanlış anlayan bu diğerine karşı içinde bir iyilikseverlik duygusunu korur.
- İkizler1 ay
Gergin durumlarda mizah ve şefkat önemlidir. Ben şahsen bu soru nedeniyle İkizler burcundan bahsettim ama günlük hayatımda burçlara çok fazla bakmıyorum, kendimi şu anki insanlara göre belirliyorum ama bazen bu şeyleri anlamanın tamamlayıcı bir açıdan bakmaya da yardımcı olduğu durumlar yaşıyoruz. Şimdi tüm burçların bir yin ve bir yang'ı olduğunu, hepsinin dengeli ve dengesiz olduğunu söyleyebilirim ancak her burca göre düzenlenmesi gereken şeyler vardır ve sosyal maskeler çoğu burç tarafından çok daha fazla kullanılır ancak farklı ölçeklerde, İkizler mesafeyi sever ve tutarsızlıklar veya hizalanmamış şeyler gördüğünde uzaklaşmayı ve zamana bırakmayı sever, her şey otantik olduğunda konuşmayı, paylaşmayı, kendinden vermeyi, gülmeyi, başkalarını gülümsetmeyi ve güzel şeyler iletmeyi sever. İkizler burcunun tahammül edemediği şey ikiyüzlülük, ihanet ve sadakatsizliktir; bu onu aniden kopuş pozisyonuna sokar ve sonra kendine gelir ama kimseye zarar vermez, sadece uzaklaşır ve eskisi gibi bir daha diğeriyle bağlantı kurmaz.
- İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 Dediklerinde bence tek bir yanlış yok ve meseleye çok doğru bir noktada değinmişsin. O kadar yerinde tespitlerin var ki, bazı kısımları okurken içten içe 'evet, bu tam olarak hissettiğim ama adını koyamadığım şey' dedim. Bu kadar yoğun bir sezgiyle yaşamak, insanları bu kadar derinlikten okumak hem çok özel hem de zaman zaman ağır bir sorumluluk gibi hissettirebilir.
Burçlar üzerinden ifade etmen de meseleyi daha sembolik ve anlamlı hale getirmiş. İkizler için bahsettiğin bu rol hem sezgisel ayna gerçekten etkileyici bir görüş. Ben, anlattığın hissi, o içsel dalgalanmayı çok iyi anlıyorum. Ayrıca itiraf etmem gerekir ki tüm bu anlatımın, insan ilişkilerine dair ne kadar dikkatli ve incelikli bir gözlem yeteneğin olduğunu gösteriyor. - İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 Son söylediklerin gerçekten çok çarpıcıydı. Özellikle İkizler'in mesafe ihtiyacını ve tutarsızlıklara karşı doğal bir çekilme refleksi geliştirmesini o kadar güzel anlatmışsın ki, o kısmı okurken içimden ‘işte tam olarak bu’ dedim. Otantik olmayan durumlarda sessizce geri çekilmek ama her şey yerli yerine oturduğunda kendinden vermeye, gülmeye ve güzellikleri paylaşmaya açık olmak; bu hal bana çok tanıdık geliyor (kendimden tabi hahah)
Ayrıca; İkizler’in ikiyüzlülük, ihanet ve sadakatsizliğe tahammül edememesi ve o anda hızlıca kopması ama kimseye zarar vermeden kendi sınırına çekilmesi de çok net ve güçlü bir içgörü. Bu tür bir mesafe koyma hali aslında bir korunma biçimi ama aynı zamanda bir saygı biçimi de olabilir bence. - İkizler1 ay
İkizler burcunun sosyal ilişkilerde çok büyük sorumluluğu vardır, bu yüzden dikkatli olmamız gerektiğini ve bunu nasıl kullanacağımızı bilmemiz gerektiğini, manipülasyona değil, yardım etmeye ve anlamaya yönelik olana yönelmemiz gerektiğini söylüyorum.
Asıl sorun, insanların kendilerini masumca yaptıklarını düşünerek manipüle etmeleridir çünkü her zaman İkizler burcunun auradaki iç gözlemi ve insanların içselliği açısından sahip olduğu şeye sahip değillerdir. Eylemleri geçer ve manipüle ettiklerinde bile hiçbir şey ciddi olarak görülmez ancak bir İkizler burcu onların yaptığının aynısını yaparsa bu iyi olmaz çünkü enerjetik olarak bir dengesizliğe neden olur ve özüyle uyumsuz hale gelir çünkü İkizler burcu insanları manipüle etmek için değil, onları nasıl dengeleyeceklerini hissetmek ve gerçek özlerine geri dönmelerine yardımcı olmak için insanları okumaya zorlanmıştır.
Arkadaşlıkta, İkizler çok fazla destek ve enerji getirir, insanları güldürür, iyi fikirler verir, entelektüeldir ve aynı zamanda tarafsız hizmettedir, aşkta romantiktir ve saf ve gerçek aşka inanır ancak aşık insanlar genellikle sahte tavırlar sergiler veya çıkar ararlar ve bu yüzden İkizler bunu hissettiğinde kendini uzaklaştırır, manipüle etmek veya kontrolü ele geçirmek istediği için değil, gerçek aşk yoluyla uyuşmadığı için, aşık insanlar otantik olmadan önce sosyal maskelere sahiptir ancak İkizler doğrudan otantiktir ve diğerinin öyle olmadığını ve hala maskeler kullandığını gördüğünde uzaklaşır ve diğeri İkizler'in manipüle ettiğine inanarak manipüle ettiğinde, İkizler sadece yansımasını geri gönderir ancak diğeri İkizler'in gerçekten manipüle ettiğine inanırken, İkizler mesafe ve diğerine yansımasını gösterme arasındaki bu farklılıktadır ve bu nedenle sonunda, tüm bu karmaşaya yol açan budur. - İkizler1 ay
Yanlış anlaşılmanın kendi başına ciddi bir şey olmadığını biliyorsun, yeter ki dürüst ve samimi ol ve kendini uzaklaştır, karşındakinin bizim hakkımızda düşüneceği şey, gerçeği aramadan anlamak istediği şey olacaktır.
Ama uzaklaştığımızda bile başkalarının iyiliğini isteriz.
İnsanları okurken anlıyoruz ve kendimize bunun onların meşru hakkı olduğunu, kendileri için bu zamanı ayırmaları gerektiğini söylüyoruz, ama aynı zamanda kendimize bu zamanı vermek için geri çekiliyoruz, evet.
Aslında saygının esas olduğunu söyleyebilirim ama insanlar bazen toplumsal maskeleri kullanarak sınırları aşan hareketlerde bulunurlar ve karşılarındaki insanı okumadıkları için, kendilerine göre ve kendileri için doğru olduğunu düşündükleri şeyi yaparlar, bunun kendilerine zarar verip vermeyeceğini düşünmezler ve kendi gerçekliklerinin içinde oldukları için bu mesafenin nedenini sorgulamazlar.
Aslında bunu söylüyorum çünkü çok az kişi İkizler burcunun nasıl çalıştığını anlamıştır. Tüm burçlarda iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlar da vardır. Hiçbirini kötülemiyorum ve günlük hayatımda burçlara dair bu inancı hiçbir zaman dile getirmiyorum, sadece anladığımı, algıladığımı, gözlemlediğimi aktarıyorum. m
Akrep1 ayYa siz üşenmiyor musunuz ya 😅
- İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 İkizler’in enerjisel hassasiyetini ve bu yüzden manipülasyona değil, dengeye yönelmesini anlatış şeklin çok çarpıcıydı. Bu durumun dışarıdan bazen neden bu kadar yanlış anlaşılabildiğini de çok net açıklamışsın. Özellikle ‘yansıma’ meselesine getirdiğin bakış açısı, benim için yeni bir düşünme alanı açtı. Ve evet, sosyal maskelerin sınırları belirsizleştirdiği, insanların kendi niyetlerini sorgulamadan hareket ettiği yerlerde, o mesafe bazen gerçekten bir tür saygı ve korunma haline dönüşüyor. Bu hem kendine hem karşıya alan tanımak gibi.
Burçlara dair bu kadar detaylı konuşmamız benim için alışıldık bir şey değil ama senin bu konuyu sahiplenme şeklin, gözlemlerine ve sezgilerine verdiğin değer gözüme çarptı... - İkizler1 ay
😁🤭
- İkizler1 ay
@isabella181919
Valla normalde ben de çok uzun yazmam ama nadiren böyle derinlemesine sohbet edebileceğim biriyle denk gelince insan yazmaktan üşenmiyor. Kendisinin İkizler burcuna dair yaptığı doğru gözlem ve analizler de üzerine sohbeti daha da keyifli kılıyor. O yüzden hiç üşenmiyorum hahah - İkizler1 ay
İkizler burcunun bu derinlikleri anlamasının gerekli olduğunu düşünüyorum, bu onların ve başkalarının bu kritik noktayı ayırt etmesine yardımcı olacaktır. Gerçek manipülasyon, ayrılıp gitmek ya da hoşnutsuzluk göstermek, unutmak ve sıfıra geri dönmek, hataların insani olduğunu ve bunların ötesine geçebileceğimizi kendinize söylemek değildir.
Gerçek manipülasyon, insanların hayatlarında birden fazla masada oynayıp, kendi derin gerçeklerini başkalarından saklayarak ve asla kimseye karşı samimi olmayarak, başkalarını bir şeylere inandırarak eğlendikleri günlük bir olaydır.
Uzaklaşmak saygısızlık değil, kendine ve diğerine zaman tanımaktır ve kişinin yolculuğuna ve farkındalığına bağlı olarak, kişi özgünlüğe geri dönmek isterse hoş karşılanır, eğer bizlerin onu manipüle ettiğimize ve yönlendirdiğimize ya da sosyal maskelerini kullandığımıza inanmaya devam ederlerse o zaman yapabileceğimiz tek şey sakin kalmak, nezaket ve anlayışı sürdürmektir, başkalarının taşımadığı bir yükü ve sosyal ve duygusal yaşamda muazzam bir sorumluluğu taşıyoruz. - İkizler1 ay
Ayrıca nazik olduğumuzu gösterdiğimizde bu samimidir ancak insanlar sosyal maskeler kullandığında bir bütün olarak algılanırız, bu nezaket ya bir manipülasyon olarak ya da bir şey elde etmenin bir yolu olarak ya da kendimiz veya başka şeyler hakkında iyi bir imaj vermek için görülür ancak anlaşılması gereken şey, bir İkizler burcu bir kişiye nazik davranıyorsa bu gerçekten doğrudur, eğer mesafeliyse bunun nedeni ona uyumlu bir dengenin gelmesini engelleyen hayati bir şeyi göstermiş veya saklamış olmanızdır, İkizler burcu sizi suçlamayacak, bunun yerine daha sağlıklı ve daha insani bir dengeye dönmenizi bekleyecektir ve eğer kişi kendini sorgulamadan tüm hataları İkizler burcuna yüklemeye başlarsa, İkizler burcu her zaman uzak ve uzak olacak ve kendisine yüklenen yükü taşımayacaktır çünkü zaten her gün insanları okumak ve anlamak ve onlarda birçok hatanın gözlemlendiği, hatta gizli olanların bile bulunduğu nitelikleri bulmak gibi büyük bir yükü taşımaktadır ve her şeyden önce İkizler burcu kolayca affeder, çok az kin duyar, çok az insanın sahip olduğu şey affetme ve merhamettir, herkese verilmez, bazıları hatta ölüm ister, İkizler burcu en büyük düşmanına bile ölüm istemez, herkese merhamet diler.
- İkizler1 ay
Sanırım burada duracağım.
Çok şey söyledim ama eğer size kendinizi gözlemlemek, araştırmak ve biraz daha anlamak için yeni bir bakış açısı verdiyse, bu beni mutlu ediyor çünkü aslında kendinizi anlamanız ve kendi içinize dönmeniz gerekiyor ki başkalarına nasıl yardım edebileceğinizi bulabilesiniz. Her tip ve profilden insanla yaşıyoruz, astrolojik burçlar hakkında sanal dünyada gerçek hayatta olduğundan çok daha fazla konuşuyoruz ama bu konuda gerçeklere bakılmadan söylenen klişeleri sık sık gördüğüm için bazı unsurlar vermek için dahil oldum.
İkizler burcusunuz, gerçeği ve bilgiyi arıyorsunuz, bu yüzden benimle konuşmak belirli bir kavramı anlamanız için sizi uyandıran bir şeydi. Bu çok önemli çünkü bu astrolojik burcun sürekli sınandığı, her türlü duruma sokulduğu ve işleyişinin yanlış anlaşıldığı bir ortamda, bu rekoru düzeltmek gerekiyordu :)
Nitelikleri ön plana çıkarılıyor, ancak sorunlar ortaya çıktığında tamamen kafaları karışıyor ve bütün bunların neden olduğunu anlayamıyorlar.
Dürüst olun, samimi olun, maskesiz olun, gerçeği sevin ve biraz sabırlı olun, İkizler burcuyla mucizeler yaşayacaksınız :) - İkizler1 ay
@yıldızdeniz06 Yazılanlar üzerine düşündükçe daha da derinleşen şeyler. Sadece burçlarla ilgili değil, insan ilişkilerine, sezgilere, iç gözleme ve kişisel farkındalığa dair çok yerinde tespitlerde bulundun. Bu tür konuşmaların bana hep bir şeyler kattığını fark ediyorum; çünkü kendimi sadece dış dünyada değil, içsel süreçlerimde de gözlemlememe vesile oluyor. Astrolojik dilden yola çıkarak kurduğun ifadeler, içeriği güçlendiren bir çerçeve olmuş; çünkü aslında senin söylediklerin daha çok bir karakter çözümlemesi ve bu da anlatımına ciddi bir derinlik katıyor.
Özetle gerçeği, hakikati seveceğim ama bu sırada sabırlı da olacağım. Yol biraz uzun ama sonucu mucizelere gebeyse o yolu yürümekten gocunmam.
Son olarak bu gözlemlerin ve analizlerin beni etkiledi. Çünkü dediklerinde hep kendimi gördüm. Yine konuşmak isterim. Kendi iç dünyama ve burcuma dair öğreneceğim daha çok şey var gibi hissediyorum. 😊
- İkizler1 ay
👍
- 1 ay
Bende ikizlerin dicektim açıklamaya yazmışsın:d yazık ya çok da tatlıları var bu kadar zorbalanmayi haketmiyorlar bence
10 Yorumla - 1 ay
Annem babam ikizler… ben de matematikçi oldum 😄
10 Yorumla - 1 ay
İkizleri sevmiyorum , terazi yay ve balik burçlarınida
10 Yorumla - 1 ay
akrepin adı çıkmış ama bence asıl olay yay da :))
10 Yorumla - 1 ay
Aynen öyle bir ikizler olarak bulan pişman bulmayan daha pişmandır bizi 🙃🥰
13 Yorumla- İkizler1 ay
Kendimiz kalalım, önemli olan bu, anlayanlar anlayacaktır, kim olduğumuza dair bu ışıltıya sahip olmayanlar ise derinlere inmeden, görünüşte yol almayı seçmiş olacaklar :) Biz otantikliği, gerçeği ve karşımızdaki kişinin bütün ve gerçek olmasını severiz.
- İkizler1 ay
🌸🌼
- İkizler1 ay
🌸
- 1 ay
Arkadaş olarak ikizler iyi ama ilişkilerde kötü akrep yay aslan var bide
10 Yorumla - 1 ay
İkizler arkadaş olarak iyi. Onun dışında bişey diyemicem
10 Yorumla - 1 ay
Aslan ve akrep diyorum aslana egolu akrebe ise kinci diyorlar
10 Yorumla - 1 ay
Balık ve yengeçlere fazla yükleniyorlar diye düşünüyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Akrepler diyecem de onların adı da boşa çıkmadı ki 🤣🤣
00 Yorumla - 1 ay
Akrep kadar adı çıkan yoktur adımız çıkmış 9’a inmez aşağıya
00 Yorumla - 1 ay
Aslan bence , egolu değiliz ( değilim ) özgüvenim yüksek. 🥹
00 Yorumla - 1 ay
Bence boğanın gadası çapkın deyip duruyorlar 🤣
00 Yorumla - 1 ay
İkizler, ikizler kadar taş düşsün başınıza 😎
00 Yorumla ben ciddi anlamda soruyorum , yerli yabanci kadin (ben yurtdisinda yasiyorum) Boga burcu erkegine neden onyargili cinsellige cokkkk duskun Boga erkekleri diyorlar bu dogru olabilir ama tanismalarda bunu duymak hosuma gitmiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Burcum akrep yükselen ve ay burcum aslan...
Yorumlarda tüm negatiflik bu iki burçta toplanmış gördüğüm kadarıyla 🤣
00 Yorumla - 1 ay
Kovalar. Ne yaptı bu kovalar size🙄. @NeclaTekinAydınoğlu sizce?
02 Yorumla- Terazi1 ay
ya bu kova erkoları manitacılık işlerinde sıkıntılılarmış ondan sevmiyorlar. benim tanıdığım bütün kova erkoları manitacılıkta de arkadaşlıkta da iyiler ama bilemiyorummmm
ayrıca kadınlarını da çok severim müthiş enerjileri var yürüyen auralar resmennnn
seçme şansım olsa kova olmayı seçerdim net
bu arada beyefendi sizin güneşiniz değil, yükseleniniz kova ♒🙃 - Oğlak1 ay
Aynen o dediğinizden🤣
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yengeçlerinde adı çıkmış neymiş ağlakmışız haha gtümle güldüm. Gerçekte ise en duygusuzu benim.
00 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle hem duygusal hem çapkınlığıyla güvenilmez ama bir o kadar çekici, bir önyargı oluşturan kovalar
10 Yorumla - 1 ay
İkizler ve aslan bence.
bir de burçlarda kadın ve erkek ayrı benim fikrim. Hepsi aynı karaktere sahip değil.
10 Yorumla - 1 ay
Akrep erkeği olarak tecrübelerimden dolayı bence akrep erkeği arkadaş kimse normal biriyim gibi yaklaşmıyor :)
00 Yorumla - 1 ay
Akrep'in ama dedikoduların doğruluk payıda var hani.
10 Yorumla Her burcun kendince özelliği var fazla abartmaya gerek yok bence
00 Yorumla- 1 ay
Açık ara ikizler
10 Yorumla Bende ikizlerim şanslıyımdır ☺
11 Yorumlam
Akrep1 ayHihi burçdaşım 😍
- 1 ay
Kuyruk acısı olanlar sağ olsun shdhd
02 Yorumlam
Akrep1 ay😂😂 bizimkiler çok üzmüş bunları shehd
- İkizler1 ay
Ağlasınlar hshd
- 1 ay
İkizler
Halbu ki çok ponçiklerdir 😅01 Yorumlam
Akrep1 ayEvett 🥹
Allah ikizleri neyse bir şey demiycem
06 Yorumlam
Akrep1 ayDe de 😄
m
Akrep1 ayOlabilir boşanan insanları burçları hep mi ikizler? Diğer burçlardan da var. Sen eşinin mükemmeliğini kıskanıp boşamışsındır 😅
- Kova1 ay
İkisi de onlar için yoğun çalışıyorum diye aldattı bosamaktan başka çare mi vardı sürekli evde kavga sarilirsin iter sarilmazsin niye sarilmadin diye kafanı sisirir hadi gel bir şeyler yapalım dersin ben yanlız takilcam istemiyorum der 5 dk sonra gelir beni niye hiç cikartmiyorsun olur Allah kurtardı
m
Akrep1 ayKötü ikizler mişş diğerleriyle alakası yokk 😅
m
1 ayİkizler bence melek gibi insanlarız
10 Yorumla- 1 ay
Benim yükselenim ikizler harika bir burç bence
00 Yorumla - 1 ay
İkizler, akrep, yay, terazi 😅
00 Yorumla - 1 ay
Akrep mi yoksa 🤦♂️🙂
00 Yorumla İkizler iyidir
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 659 cevap paylaştı. İkizler akrep 😀
00 Yorumla- 1 ay
İkizlerle akrep.
00 Yorumla - 1 ay
İkizler neyimizi gordulerse artık 🤔
00 Yorumla - 1 ay
Balıklar-Ağlak
Akrepler-Azgın
00 Yorumla - 1 ay
İkizler akrep ve kova nın adı çıkmış 😂
00 Yorumla - 1 ay
Adı çıkmayan burç yok zannımca...
00 Yorumla - 1 ay
Ikizler. Yalniz kızılmaske yüzüğü iyiymiş:)
00 Yorumla Belki ikizler olabilir ya da akrep 😄
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. Hepsinin bence 😂😂
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bilmiyorum maalesef
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Onların çıksın bi zahmet 😅
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Bende ikizler im çok seviyorum
00 Yorumla - 1 ay
Başak
10 Yorumla - 1 ay
balık