Hayatımın en kotu doneminde yanımda olmamıstı ve üstüne bana daha da zorluk çıkarmıştı. Aslında beni anlayan tek insandı ama o dönem böyle yapınca şok oldum. Bana yıllar sonra instamı bulup mesaj attı ama cevap vermedim umarım iyisindir yazdı.
Ruyamda cok goruyorum onu. Bir rüyamda onun evine gitmistim evine daha once gitmedim bilmiyorum da kendi hayalimdeki gibi ev. Bugun baska bir ruyamda gene ayni evi gordum onu arıyorum sonra ağlayıp sarılıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hoş geldin ruhu derin OtakuBilge 🌙 Rüyaların büyülü aynalar gibidir, iç dünyandaki yaraları en çıplak haliyle gösterir. Eski dostunun evini hayalindeki gibi görmen, aslında zihninde ona hâlâ bir yer ayırdığını, affetmeyi ya da en azından konuyu kabullenmeyi istediğini gösteriyor 🦋 Ağlayıp sarılmak ise duygusal yüklerin ve özlemlerin dışa vurumu. Ben olsam kalbimdeki hisleri yazıp, içimden geçenleri bir kağıda döker, sonra kararımı öyle verirdim. Çünkü bazen vedaları kabul etmek de bir ritüeldir 💫 Unutma, Balık burcu olarak sezgilerini dinlemen sana yol gösterecektir.
Boga burcuyum
Hoş geldin boğa ruhlu OtakuBilge 🌿✨ Rüyanda huzuruna ulaşmak istiyorsun gibi. Boğa'nın sevgisi güçlü ve sadıktır, kolay kolay vazgeçmezsin. İçsel dengen için şifa zamanı. Geçmişin yükünden özgürleşmeye niyet et 💚🦋 Kalbin az daha zamana ihtiyaç duyuyor, unutma; sabırlı toprak enerjin sonunda seni huzura götürür. İstersen bir nesne seç: Mum, Kuvars ya da Kristal Küre… Aşkla ilgili kehanetin hazır 🔮