Bu yeniden konuşabilmek için atılan bariz bir bahane mi sizce?
Konuşabilmek için bahane.
Gerçekten görüp 1 kereliğine sormuştur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muhtemelen bahanedir çünkü ben -şahsen- eski sevgilimi rüyamda görsem ve çok da merak etsem de aramam veya yazmam. Gerek yok. Zaten o da bahane olduğunu düşünür, gerçekten merak ettiğim için yazdığıma pek ihtimal vermez.
Yani aylar oldu ayrılalı defalarca rüyasında görmüştür bana da şu anki bahane gibi geldi
Yo defalarca görecek diye bir şey yok. Aylar oldu diyorsun. Uzun zamandan sonra ilk defa görmüştür belki, o yüzden yazmıştır. Olabilir. Ama burada olay rüyasında görüp görmemesi değil. Sana yazmış olması.
Evet uzun zamandan sonra da görmüş olabilir. Daha önce dışarıda beni görüyordu uzaktan ama hiç aramazdı bu sefer aradı. Yani birşeyler değişmiş bence kafasında. Bakalım artık bekliyorum başka adımlar atmasını
En ufak bir adımdan bile böyle büyük beklentilere girmek seni hayal kırıklığına uğratabilir. En kötü ihtimale hazırlıklı ol her zaman.
En kötü ihtimali yaşıyorum zaten. İçten içe beklentim var ama yaşadığımız onca anıyı silemiyorum. Aslında ona çok kızgınım. İnsan bekliyor işte ya istemsizce. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok
Konuşabilmek için bahane yaratmıştır kesinlikle konuşmak isteyen bir şekil de yazıyor hacı. Bu senin için güzel bir fırsata benziyor bence yeniden değerlendir tabi istersen. Bu sefer daha dikkatli olmakta fayda var tabi aynı hatalara düşmemek lazım sen işini bilirsin :)
Aradığında normal bi şekilde konuştum terslemedim ama o çok yutkunuyodu belliydi biraz pişman olmuş gibi geldi :D Ama taviz vermedim hiç. Çok çabalaması lazım onu görürsem birdaha denerim. Ama arar mı bidaha bilemiyorum kötü bi şekilde kapatmadık telefonu :)
Sen aramalısın o zaman o bir adım atmış
Yok abi zamanında çok adım attım tepki vermemişti bana hatalarını o da biliyor. Şu an adım atamam yani o yüzden çabalaması lazım beni inandırması için. Bir kez hemen atladım adımına ve sonu kötü oldu bidaha düşmem o hataya :)
Sen tanıyorsun daha iyisini bilirsin kardeşim benim ki öneri sadece :)
Tekrar arar mı sence tahminde bulun bakalım :D :D
Cevap
1Cevap
Gerçekten görüp 1 kereliğine sormuştur zamanında benim de başıma gelmişti
Sen mi aramıştın eski sevgilini rüyanda görüp?
evet yakın arayla 2 kere görmüştüm sonra konuştuk tekrar denemeye karar verdik ama olmayacağını anlayıp tamamen koptuk
Biz ayrılalı aylar oldu. Eminim ki ilk defa görmemiştir aradığında. Ondan önce defalarca görmüştür rüyasında beni ama o zamanlar hiç aramadı. Sesi titriyordu aradığında ben bahane bulup aradığını hissettim. Normal bi şekilde havadan sudan konuştuk kapattık. Sence bidaha arar mı?
cesaretini toplayıp aramış senin ona nasıl yaklaştığına bağlı tekrar arayıp aramayacağı
Hatalarını o biliyor. Terslemeden güzelce konuştum bende ama taviz vermedim pek. O zaman tekrar arayabilir diye düşünüyorum
evet arayabilir
Teşekkürler :)
ben teşekkür ederim
Görmüştür konuşmak içinde bahane olmuştu r
Bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?