Balık burcu erkeği ile koç burcu kadını çiftinin inadı nasıl kırılır?

sevgilim balık burcu o çok öpüşmek istedi 1 hafta boyunca hep söyledi izinsiz dokunmadı ben sonra öpüşürüz dedim daha sonra ben öpüşmek istedim bu sefer o öpüşmek istemedi hani ilk defa öpüşücektik 2 haftadır da diretiyorum öpüşmek için dün direkt dudağından öpmeye çalıştım refleksle tutu gülümseyerek rızasız bahçeden gül koparılmaz azıcık uzaklaş daraldım diyor kızdım bağırdım yine aynı daha sonra da şunu dedi gözüne o an güzel gözükmem diye düşünüp öpüşmeyi hep sonraya attın beni gerçekten sevseydin canının istemesiyle öpmezdin mutlu olmam için öperdin şimdi de senin böyle bencilce yaklaşımından dolayı değil seni öpmek yanında durmak bile aşağılık hissettiriyor dedi ben öpüşmekten utanıyorum o yüzden cesaret toplamak için beklettim seni inanki seni gördüğümde sana dokunduğum an içim titriyor seninle daha fazlasını yapmak istiyorum cidden ya okulu bitir ya da okulu bırak işe gir evlenelim ben seni çok istiyorum demiştim ama dinlemedi tabi efendim diyip güldü yine anlatmaya çalışınca evleniriz tabi ki ne zaman istersen okulu ne zaman bırakıp işe giriyim dedi bilmiyorum dedim o zaman uzatma bebişim diyip elimi öptü ya şimdi yapalım o zaman dedim kafasını boynuma yaslayıp gülmeye başladı tamam bebeğim dedi çok yakışıklı ama ya onun o pembemsi çatlak dudakları aklıma geldikce ağzım sulanıyor onunla daha çok öpüşmek geliyor ama hep inatlaşıyoruz ben istediğimde o istemez o istediğinde ben istediğim halde bazen bazı şeyleri yapmakta zorlanıyorum oda inat ettiğimi sanıyor inat ediyor
Balık burcu erkeği ile koç burcu kadını çiftinin inadı nasıl kırılır?