Kariyer gibi şeyler bana çok boş geliyor. doğum haritamda toprak elementi olmamasıyla mı alakalı?

üniversiteye gittim 2. yıl boş gelmeye başladı yarıda bıraktım bu ne lan diyip. doğum haritamda toprak elementi az. hava elementi ve su elementi fazla. millete bakıyorum adam okumanın yaşı yok diyip 50 yaşında da olsa üni okumaya kariyer yapmaya teşvik ediyor. ulan olum kafayı mı yediniz geberip gideceksiniz halen kapitalizme kölelik yapma derdindeler. hesap günü var tüm işleriniz dünyalık, ahiret için bi çabanız yok üstelik neye kime hizmet ettiğinizi de bilmiyosunuz kapitalizmin köleliğini yapmak için yarışa giriyorsunuz kariyerli olcam diye. dünyadaki sermayenin %80 i zaten bi avuç soytarıya ait, karşılıksız istediği gibi dolarları basan da onlar. sen gtünü de yırtsan onlar krallıklarına devam edicekler sadece karnını doyurmak için çalışırsın kariyer bile yapsan. bu kariyer düşkünlüğünü anlamıyorum ben hiç. resmen toprak elementinden gelir bu kariyer düşkünlüğü. kendini sağlama almak toprakların işi. iyi ki de haritamda toprak elementi çok az var. zaten bi işte sebat da edemiyorum hemen sıkılıyorum bırakıyorum.

Kariyer gibi şeyler bana çok boş geliyor. doğum haritamda toprak elementi olmamasıyla mı alakalı?