Aşk, eş, iş , aile vs. konularında haritanıza inanır mısınız? Ve çıktığı oluyor mu? Bakıp buna göre şekil veren ya da yazdığı gibi çıkan var imiş , sizce gerçek mi?

Aşk, eş, iş , aile vs. konularında haritanıza inanır mısınız? Ve çıktığı oluyor mu? Bakıp buna göre şekil veren ya da yazdığı gibi çıkan var imiş , sizce gerçek mi?

Şöyle bir durum var. Ben mesela üniversite de finansal bir bölüm okuyordum ama ddayanamadim bıraktım. Sonra tekrar sınava girip başka bir bölüm okumaya başladım (sanatsal bir bölüm ) . O aralar astrolojiye mwraklanmaya baslamiatim. Doğum haritama açıp baktığımda yeni basladigim bölüme uyuyordu kariyer alanim. Ayrıca ilişkilerimde hep aldatıldım istisnasız, hoslandigim kişilere platonik kaldım aşk anlaminda asla yüzüm gülmedi sevdiğim başkasını sevdi doğum haritamda da meger Venüs'üm 8. evimde balık burcundaymis, neptunum ise 7 de. (ilişkilerde aldatma aldatılma platonik aşk temaları ).
Bunun gibi daha çok var. Demek istediğim haritan seni yansıtır
😯 denk gelmiş olabilir mi
Yok artık kız bu nee
Biraz bakemm
İnanmam ama kullanışlı.
Cevap
4Cevap
Hayır tabi ki de saçmalık bu
Saçmalığın daniskası :D Neyseki böyle saçma sapan şeylere inanmayacak kadar kafam çalışıyor :D
Biz de inanmıyoruz abicimm öylesine 😇
Bence hayır ben bu tür şeylere inanmıyorum
Bende yahu eğlencesine sadece 😅
Onlar özelliklerimi gösteriyor ya benim ama yorumlar felan inanasım gelmiyor onlara
Yok sadece yol gösterebilir
Ne gibi 🤔
Karakterimizi biz de biliyoruz yahu 😀
Nerden çıkıyor o 🤔 nasıl bakarım
Ohoo boş ver amann 😀
Nisanda doğdum bi bak bakalım
Anlamam ben o işlerden 😅😅. Sadece vedik haritama evleneceğim kişinin isim soy ismindeki harflere baktım. Ama inanmıyorum. Merak sadece.
Nisanda doğdum bana bak.
Saatini bilmeden neye bakayım doğum yeri tarihi hepsi lazım
04.04.94
Saat 19:00
Doğum yerin vahiyle gelecek galiba 😀
Ahahaah zort
🙄
yurt dışı
Abicim yurt dışında bilmem kaç tane ülke yer var
Evet
Ban Törkçe bilmamak
İnşallah öğrenirsin.