Musallat olayları gerçek mi?

Ben normalde inanmıyorum ama başıma gelen olaylardan sonra inanır oldum çalıştığım yerde çok iyi fal bakan bir kız var doğru biliyor tutturuyor falan diyorlardı bende baktırdım bazı şeyleri bildi ama inanarak baktırmadım sonra tarot da baktık benim de evde tarot kartlarım vardı onlarla da baktık bende evde merak edip kendim için de baktım sonra neyse evde tek kaldım gece yattım rüyamda garip garip insanlar yüzleri kaymış kızım sana musallat olmuşlar falan diyorlar korkarak uyandım çok pimpirikli biriyimdir korktum bir şey hissediyorum ağırlık gibi korktuğum için de olabilir bilmiyorum gece yarısı uyumam lazım ses olsun diye televizyonu açtım salona gittim gözümün önünden siyah bir silüet gibi bir şey belki uykusuzum falan diye düşündüm ama gerçekten gördüm dua falan okumaya çalıştım bildiğim duaları unuttum sürekli karıştırıyorum telefondan açtım gördüğüm şeyi okuyamıyorum öyle bir şekilde geçti tek başıma kalınca tedirgin olmaya başladım gündüz bile tedirgin hissediyorum bu gece yattım yine cinli perili rüyalar korkmaya başladim ya da bilinçaltımdan dolayı ne yapmalıyım
Musallat olayları gerçek mi?