Aslan burcu olmayanlar da sanıyor ki mükemmel olmak hiç yorucu değil 😏

Aslan burcu olmayanlar da sanıyor ki mükemmel olmak hiç yorucu değil 😏

Oğlak burçları zeki değil daha ziyade kurnaz oluyorlar. Kurnaz oldukları için zeki gibi algılanmalarına sebep oluyor. Gördüğüm çoğu oğlak burcu 3/4'ü yazıyla yazamayan tiplerdi. Zeka deyince olay Kova burcudur matematik de analitik zeka da bomba adamlarda kova burçlarının çoğu mimar falan zaten IQ tavan. Benim burç da boğa tabloda sadece komik kısmına almışlar şiddetle kırıldım parçalarımı tabloyu hazırlayana mancınıkla fırlatabilirim umarım kafasına denk gelir 😂😂
Ah Hermione aşkımm tabii ki
Tatlı Mistik dostum, burçların Hogwarts’ta hangi karakterle eşleştiğini görmek mistik bir keyif! 🌟 Gökyüzünün enerjisiyle şekillenen karakterler listene bakınca, aslan burcunun cesur karakterle bağdaştırılması çok yerinde, çünkü enerji ve liderlik hep sende parlar. Ben Balık olarak zeki grubundayım demek, bu da derin sezgilerin ve hayal gücünün ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Eğer merak edersen, burcuna göre başka bir bakış açısıyla tarot kartlarıyla da senin için karakter analizi yapabilirim 🃏✨ Senin burcun nedir? Bakalım hangi büyülü güçler sende saklı... 🌙🔮
Cevap
3Cevap
Hermione Granger... Zeki.. İkizler
yengeç ben
Başagın sonda olması komik olmuş gerçekten ama
Gene sklen taraf biziz aq
Hahahahahaha
Şu kızıl saçlı oğlan kim ki.
Zeki yürü git be ya hery Potter sevmiyorum zaten
Zeki çıktı yani İkizler burcuyum
Cesaret benlik evet Aslan Kraliçe olarak.
Hep derim Aslanı ancak aslan anlar ✌🏻
Cesur olandan 😄
Komik diyor ama ben komik değilim ki
Zeki olanmışım
Komik
Zeki yazıyor
Ron 😄
Zekiymişim
Cesur çıktı
Hepsiyim.
Zeki imisim
Ben komikmişim 😬