Bu burçlar neden evlenmek yerine sevgili olarak takılmayı seviyor?

biri balık diğeri yay ikiside evlenmek istemiyor uzun boylu kaslılar çok yakışıklılar güzel işleride var ama evlenmek istemiyorlar balık burcu olanla ben çıkıyorum yay burcu olanla da arkadaşım çıkıyor ben aslan burcuyum arkadaşım boğa burcu ama balık burcu çocuk şöyle diyor evlilik sorunca kuşlar bile beraber yuva yapıyor sıfırdan başlayıp ortaklaşarak yuva kurucaksak evlenelim ama eğer evlenince plana uymazsan beraber bişey yapmadığımız için ne anlamı kalır evliliğin sonu boka sarar hazır hissediyor musun kendini eğlenceden uykudan paradan kısarak beraber çalışıp yuva kurmaya çocuk bakmaya sabırlı olmaya diye ben de hazırım dedim sen de o ışığı pek göremiyorum biraz zaman sonra evleniriz biraz daha bekle aşkım dedi
yay burcu çocukta arkadaşıma evlenirsek tüm sihir bozulur aşka hasar verir evlilik böyle daha iyi sonra evleniriz diyor kız da saçmalıyorsun evlilik asıl aşkı ayakta tutar sihirlere inanıcak kadar çocuk olma aşka inan evlenelim diyor çocukta tamam ama şu an değil biraz daha bekleyelim lütfen karıcığım falan diyor niye bu ikisi böyle evlenmemek için laf cambazlığı yapıyor sevmiyorlar mı
Bu burçlar neden evlenmek yerine sevgili olarak takılmayı seviyor?