biri balık diğeri yay ikiside evlenmek istemiyor uzun boylu kaslılar çok yakışıklılar güzel işleride var ama evlenmek istemiyorlar balık burcu olanla ben çıkıyorum yay burcu olanla da arkadaşım çıkıyor ben aslan burcuyum arkadaşım boğa burcu ama balık burcu çocuk şöyle diyor evlilik sorunca kuşlar bile beraber yuva yapıyor sıfırdan başlayıp ortaklaşarak yuva kurucaksak evlenelim ama eğer evlenince plana uymazsan beraber bişey yapmadığımız için ne anlamı kalır evliliğin sonu boka sarar hazır hissediyor musun kendini eğlenceden uykudan paradan kısarak beraber çalışıp yuva kurmaya çocuk bakmaya sabırlı olmaya diye ben de hazırım dedim sen de o ışığı pek göremiyorum biraz zaman sonra evleniriz biraz daha bekle aşkım dedi
yay burcu çocukta arkadaşıma evlenirsek tüm sihir bozulur aşka hasar verir evlilik böyle daha iyi sonra evleniriz diyor kız da saçmalıyorsun evlilik asıl aşkı ayakta tutar sihirlere inanıcak kadar çocuk olma aşka inan evlenelim diyor çocukta tamam ama şu an değil biraz daha bekleyelim lütfen karıcığım falan diyor niye bu ikisi böyle evlenmemek için laf cambazlığı yapıyor sevmiyorlar mı
yay burcu çocukta arkadaşıma evlenirsek tüm sihir bozulur aşka hasar verir evlilik böyle daha iyi sonra evleniriz diyor kız da saçmalıyorsun evlilik asıl aşkı ayakta tutar sihirlere inanıcak kadar çocuk olma aşka inan evlenelim diyor çocukta tamam ama şu an değil biraz daha bekleyelim lütfen karıcığım falan diyor niye bu ikisi böyle evlenmemek için laf cambazlığı yapıyor sevmiyorlar mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ben de yayım ama ilișkilerimin hepsi Ciddiydi.. (evlilikten korktuğum doğrudur :)) )
hatta eeki nișanlım balık burcuydu sksksmmsms
eski*
oha dşdmdmkdks neden evlenmediniz ki
aileler ayırdı...
neden ki
sevmediler iki tarafta birbirini ama biz çok seviyoduk... ayırdılar
niye sevmediler ve siz neden demediniz ki siz mi evleniyorsunuz biz mi kaç yaşındayız biz çocuk muyuz siz karar veriyorsunuz evliliğe hayırdır diyemedin mi ya balım
diyemedim iște... çocuk kaçmayı teklif etti ben ailemi seçtim ve șimdi çok pișmanım, ailemlede konușmuyoruz
kaçarak evlenmek yerine güle oynaya evlenmek daha iyi ayrıca neden sizinkiler ve onunkiler birbirini sevmed problem neydi
bilmiyorum ki ailelerin kavgaları iște çok boș bir meseleydi
yani çocuk evlendi mi ki pişmansın konuşuyor musunuz hâlâ ve neden ailenle konuşmuyorsun güzelim ayrıca sevgili olup evlenmemek istemesi daha moral bozucu en azından sen seni istediğini hissetmişsim kaçalım demesinden
her yerden engelledim, memleketten de ayrıldım.. durumunu bilmiyorum.. ailemle de sürekli kavga ediyoduk bide beni sevdiğimden ayırınca son zamanlar daha da soğuktum. bende tek yașamaya karar verdim
memleketten derken şehirden mi ülkeden mi balık burcu çocukta memleketten gidip 1 sene çalışsam beraber gezmeye eğlenmeye biraz da kafa dinlemeye vakit ayırmak için para çıkartırım biraz da işsiz takılıyım diyordu da bide sen neden engelledin ki o çocukla ayırdığı için mi ailenle kavga ediyordun sevdiğim derken çünkü ilişkilerimin hepsi ciddiydi dedin ve o çocuktan sonra birini sevdin mi
bu son ilișkimdi, daha da bir ilișki düșünmüyorum. memleketten ayrılıp İstanbul'a geldim. eski nișanlımı da yüzüne bakacak yüzüm olmadigi icin engelledim
neden yüzün olmasın ki sen gerçekten sevmişsin aileniz mani olmuş sizin evliliğinize ayrıca nişanlanmaya kadar gitmenize izin vermişler yüzükleri neden attırdılar sonra çok saçma ya bi kere isteyince vermişler seni yüzü takmışlar size bide sen onu engelledin ya onun ne hissettiğini tahmin edebiliyor musun engellediğin için belkide değer vermediğini o kadar da sevmediğini düşünmüştür senin bu haraketinden dolayı bebişim
doğru... pișmanım ama nafile
hiç ona yazmayı denemedin mi pişman olduğunu sevdiğini söylesen mesela ve şuanda tek duruyorsun ya okuyor musun çalışıyor musun
çalıșıyorum. ve gerçekten ona yazmaya yüzüm yok
belki de senden mesaj bekliyordur yazsan belki kızmaz sana terslemez diyicem de sen daha iyi tanırsın yani nasıl bir tepki verir ki sana çekiniyorsun ona yazmaya bu kadar ve üniyi bitirip mi çalışmaya başladın İstanbul'a gidip güzelim
aileleriniz sizi evlendirmedi ve onunla kaçmadın diye onunla konuşmaya yüzünün olmaması çok saçma eğer nedeni buysa altında başka bişey var gibi geliyor söylemek istemiyorsan anlarım
ama çok kırıldı bana ben tekrar yazamam ve yazmak istemem de.. yalnız yașamak istiyorum artik
anlıyorum bebişim peki o sana yazsaydı ne yapardın tepkin ne olurdu
nazikce red ederdim..
@birsahs5777 Çok üzüldüm yazdıklarını okudum. Gurur yapmışsın aslında tekrar yazmam gibisinden. Tekrar bu tür aile sorunları veya başka sorunlar çekmemek için de başkasıyla asla birlikte olmazsın yay olduğun için. Çünkü zaten bunca sıkıntılar seni hayattan soğuttu bide bir başka biriyle yaşanacak herhangi sorunlara tahammülün olmaz. Eskiden aileler birleştirirdi şimdi aileler ayırıyor maalesef ilişkileri. Sende tabi en ufak bir şeyde geriye dönmeyen bakmayan bakmak istemeyen tahammül seviyesi düşük biri olduğun için normal bunlar. Bence seni hala sever kabul eder balık sonuçta. Hatta siz iyi bile dayanmışsınız çünkü balığın dişil enerjisi seni rahatsız da edebilir, üstüne kısıtlayıcı baskılayıcı olursa da kötü senin için. Allah hayırlısını nasip etsin ikiniz içinde. Çok sıkıntı bu işler psikolojik olarakta dağılıyor insan. Oda üzülmüştür hem nişan atıldı hemde sevdiği kız arkasında durmadı. Bence konuş onla benim ay burcum da yay nede olsa suçlu ben isem gurur yapmam yazarım içimde kalmaz.
neden reddediyorsun hem seviyorum diyip hem reddetmen çok tuhaf ya
@YasinTR Âmin, Teșekkür ederim
korkuyorum.. çünkü șuan huzurluyum, yeni bir macera daha kaldıramam. olmuyorsa zorlamamak gerek
sen istedeydin evlenirdiniz macera değildi aslında kendi iradeni ailene bağlayarak aşkının evlilik aşamasına ket vurdun kendi ellerinle ama sen yine de yazmamakla haklısın sonuçta bazı insanlar huzursuzluktan çok etkilenir yıkılır belki de o çocuk başka birini sevmiştir veya evlenmiştir yazarsan üzülebilirsinde şekerim
aynen öyle..
o çocukla nişanlanırkende evlilikten korkuyor muydun
yani hafif korkuyodum ama çokta istiyodum bi heyecan vardi icimde
neden korkuyordun mesela
bilmiyorum, düzenimin bozulmasından olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!