Bekar insanların evli insanlar ile sevgili olmasının altında ne gibi sebepler yatıyor olabilir?

Bekar insanların evli insanlar ile sevgili olmasının altında ne gibi sebepler yatıyor olabilir?

Bekar genç erkek evli kadın sever çünkü tecrübe cazibeli gelir
Evli kadın genç erkek ister çünkü eski zamandaki aşk sevgi hazzı yaşamak ister yenilik ister
Evli erkek bekar kız ister kendini güçlü hissetmek ister
Bekar kız Evli erkek ister çünkü olgun düşünce yanında anlayış ve empati getirir
Aslında bekarların evlilerle beraber olduğu filan yok. Sadece evli erkekler kaçamak yapıyorlar, evli olduklarını gizleyip başka kızlarla, kadınlarla flört ediyorlar. Elbette evli erkekleri yoldan çıkaran kadınlar da var, böyle şeyler de olmuyor değil. Ama genel olarak erkekler evli olduklarını gizleyip, dışarıda bekar muammelesi yaptıkları için kızlar da bunu bilmiyorlar, bilmedikleri için de beraber oluyorlar. Ayrıca bir erkek başkalarıyla birlikte olmak istedikten sonra onun önünde kimse duramaz ki.
Karaktersizlik, ahlaksızlık, şerefsizlik yatıyor.
Başka ne yatsın.
Vur geç için
Cevap
25Cevap
Karakterleri yok ve ayrıca yasaklı olan şeyleri bazı insanlar kuralı bozmak ister günah olanlar da öyle
Uçkularına düşkün istekli tekeler evdekiyle yetinemiyorlar, dışarıda yeni av peşindeler dışarıda yeni macera, yeni av peşindeler. Bekarlar ise bu iştahı karşılayan fırsatçı avcılar. Evlilerdeki sıkışmışlık, yasak meyvelere olan açlık onları dışarı çekiyor. Yani kısaca, evliler evdeki sıkıcı karı/koca hayatından bunalıp, dışarda ‘hayvan’laşıyor. Bekarlar da bu yaramazlığın ortağı oluyor. Azgınlık, heyecan, yasak; herkes işine bakıyor.
Sebebi çok net aslında.
Bekar birisi evli birisiyle sevgili olduğunda evli olan kişinin zaten cinsel tabuları pek olmaz yani bekaret derdi yoktur, eşini aldatıyorsa katı ahlaki kuralları, tabuları yoktur ve bütün bunların yanında bir de bekar olanın alması gereken bir sorumluluk da yok yani anı yaşayabiliyor, dilediğinde kendisine vakit ayırabiliyor çünkü evli kişi her an sizinle birlikte olmak isteyemez.
Hal böyleyken tabiki de çoğu kişi buna sıcak bakıyor.
Kafa ağrıtmıyorlar, arayan yok soran yok, darlayan yok, şu saatte şu otel dersin gelir, şu saatte şurası dersin gelir. Sorun çıkarmaz istediğini sana verir ve karşılık beklemez. Başka kimi skiyorum umrunda bile değil. Onu mutlu edebiliyor muyum onunlayken önemli olar o. İyi ki evli kadınlar varlar❤️
Bir yerde yorum olarsk okumuştum. Bekar kisiler evlileri tavlayinca egolari tatmin oluyormuş. Rezilce bence tabi. Sanırım evli birinin karısı dışında kendisine bakmasını kıvanc meselesi haline getiriyorlar.
Hiç böyle bir arayışım olmadı, sanırım insanlara daha heyecan verici geliyor. Ben asla böyle bir iliski içerisinde yer alamam ya ben sevdiğim adamı kimseyle paylaşmaya katlanamam.
Asıl soru evliler niye sevgili yapıyor? Eşi neyine yetmiyor? Yoksa bu evliler doyumsuz mu olmalıydı.
Evlerinde göremediği sevgiyi birinde görüp mutlu olmak istiyor olabilirler belki boşanamama sebepleri vardır özel kimsenin hayatının içinde olmadan bilemeyiz bize düşmez
Gizemli bir macera olarak görüyor olabilirler. Ayrıca bırakmak istediği zaman bırakabilir gibi görüyor da olabilir. ) kısa maceralar..
Yani bunu bile bile ve aklı başındayken yapıyorsa bence tamamen içindeki eziklik aşşağılık duygusunu bastırmka tatmin etmek içindir
Kendini kanıtlama, egosunu tatmin etme.
Eğer eşinden ayırabiliyorsa çok iyi bir b. k yemiş sanıyor kendini.
Evli kadinlar bekar kollu kuvetli erkeklerle sevgili olmasinın sebebi aclar aç yemekle doymuyorlar :)
Çünkü kadınlar seçilmiş erkeklere daha fazla güven ve ilgi duyar.
Midem bulanıyor o tiplerden... güzel Allahım benim karsıma cıkarmasın
Karakterleri bozuk, ruhlarında toksiklik var çünkü
Değersizlik kendini sevmeme gibi gibi gibi. Çok sebebi var. Böyleleri hayatları boyunca metresliğe ikinciliğe mahkum
Evliler ilgili sevkatli oluyor kadını sevmeyi biliyor
cinsel ihtiyaçları için kullanıyorlar o yüzden.
Benim tezim istediği zaman ayrılmadına engel olmayışı fibi bişey
Doğru ama bunu geleneksel özellikle kadınlar yapıyor
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Gerçekten bende merak ettim
her şey için evliler ile sevgili oluyor
Beyinleri iyi çalışmadığı için
günah işlemek hoşlarına gidiyor
deneyimli diyemi ne bilem
Evliler bela olmaz, sorun yaratmaz vs.
kendi adına konuş ben olmuyorum.
Parası varsa olur yoksa söylenti şehir efsanesi
Adam kalmadı çünkü beyinsizler