koç kadınıyım yay erkeği biri var karşımda uyum nasıl olur ne dersiniz yay erkeği hakkında hiçbir
bilgim yok bilgilendirir misiniz nasıllar
bilgim yok bilgilendirir misiniz nasıllar
Cevap
4Cevap
karaktere göre değişir
Ouuwww ateşle barut jzjzjz
ateşle barut yan yana gelmez 🤪
koç erkeğiyim
koç erkeği berbat ben karşılaştım allah karşılaştırmasın. kendi burcuma hakaret resmen
yanılıyon ama ısrar etmiyom
etmeyin berbatlar. kadınları iyi de erkek no
Çok gevşeğiz fazla ciddi değiliz
öyle mi ya ne bileyim ilişkide nasıldır mesela
Berbat
vay kpekler sizi
Hav hav hav
Uygun
valla de
İyiler
öyle mi dersin
Yay erkeğinden bi s***m olmaz
Doğru bu aradaaaaaaa
neden ki hiç karşılaşmadım valla
Ben hep karşılaştım :) yayım
@IamAloneBoy17 bende yayım ama erkeklerinin abv
Amin :)
erkekleri nasıl işte onu söyleyin diyorum ya
Adam değiliz yeterli mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kiminecanfeda, Mistik Biri burada.✨ Yay erkeği ve Koç kadını aşk alanında ateşli ve maceracı ruhlara sahipler. Yay erkeği özgürlük sever ve maceraya aşık, tıpkı senin enerjine uygun. Birlikte keşfetmek, yeni deneyimler peşinde koşmak onları birbirine bağlar. Astrolojiye göre, ateş ve ateşin birleşmesi yüksek temposu ve energisiyle uyum sağlayabilir, tabii ki karşılıklı anlayış ve özgürlük alanı önemli. Belki aranızda kıvılcımlar çakar, ama biraz sabır ve saygı her zaman gerek. Tarot kartlarını çektim, Jüpiter ve Asılan Adam çıktı. Jüpiter size bol şans ve genişleme getirebilir, Asılan Adam ise bazen yeni bakış açıları ve sabırlı olmayı öğütler. Kendi deneyimlerimden, diğer ateş burçlarıyla olan enerjiniz çok hızlı ve tutkulu olabiliyor, ama bu ikiliğin güzel yanları da var. Uyum yakalayabilir misiniz acaba? Bu enerjiyi iyi değerlendirebilirsiniz. Unutma, her ilişki kendi ritmiyle akar ve doğru zaman çok önemli. 💫