Astroloji & Burçlar Evinizdeki bir erkekle//Kadinla mi evlendiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 7. evinizde olan burç sizin partnerin dış gorunusunu veriyor yazmıştım sanmisim yıldız haritasında 7. evde olan burca bakın dış görünüş olarak uyuyormu. Evinizdeki bir erkekle//Kadinla mi evlendiniz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
karpuzlusekerrr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yengeç 1 yıl Bu nasıl soru ya başlık atıyor detay yok neyin kafasını yasiyorsun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yazdim sandım aciklamaya yazıyorum Yorumla karpuzlusekerrr Yengeç 1 yıl Kız inanma böyle şeylere jfnfnf Yorumla Soran 1 yıl İnandim ablaa🥹🥹 Yorumla karpuzlusekerrr Yengeç 1 yıl İnanma ablam kurban olurum sana Yorumla Soran 1 yıl 😓😓😓 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Seninanayınıdüşüyorumamayaşlıgeldiçok 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Bendeseninkineaslanin Yorumla Soran 1 yıl m**** Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslanım dedin ya orada bi yakınlaştık aşkım benim Yorumla Soran 1 yıl Ay git bee sokakta görsem yolumu degisirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bıçak çekmem korkma kafamı bile eğerim rahatsız olma diye pamuk şeker Yorumla Soran 1 yıl Bu nasil yokluk kardesim uzak dur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben burç murç ev mev bilmem dünya güzeli soruyu yanlış anlamışız affet kaynananım ellerinden öperim Yorumla Soran 1 yıl Ney şizofren misin ula uzak dur kaynana ne be pedofili misin sen senden yaşça küçüğüm iy Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni karım yapacağım 7. evinde ben çıktım kapıda atletle seni bekliyordum nasıl göremedin beni Yorumla Soran 1 yıl ☠️☠️☠️☠️ dostum tedavi ol atleti gösterirler sanal olmasaydın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok korkuttun beni aşk hatta inanır mısın altıma da zıçmışım affedersin zıağağağa Yorumla Soran 1 yıl 😐😐😐😐😐 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Başak 1 yıl Ne içiyor bu aw 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Soda Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Başak 1 yıl Sktr Yorumla Soran 1 yıl Düzgün konuş🤪🤪 Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Başak 1 yıl Olur Yorumla
kalpkırmayançocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Koç 1 yıl Ablam veya kız kardeşim ilemi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir burç ile alakali yanlış yazilmis Yorumla kalpkırmayançocuk Koç 1 yıl Anladım olur aslında Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl nasıl yani 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Abla yazdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hala anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Yıldız haritasında evler var ya abla 1. ev 7. ev vs diye burçlar var onu diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver ya onları inanma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu nasıl soru ya başlık atıyor detay yok neyin kafasını yasiyorsun
Yazdim sandım aciklamaya yazıyorum
Kız inanma böyle şeylere jfnfnf
İnandim ablaa🥹🥹
İnanma ablam kurban olurum sana
😓😓😓
Seninanayınıdüşüyorumamayaşlıgeldiçok
Bendeseninkineaslanin
m****
Aslanım dedin ya orada bi yakınlaştık aşkım benim
Ay git bee sokakta görsem yolumu degisirim
Bıçak çekmem korkma kafamı bile eğerim rahatsız olma diye pamuk şeker
Bu nasil yokluk kardesim uzak dur
Ben burç murç ev mev bilmem dünya güzeli soruyu yanlış anlamışız affet kaynananım ellerinden öperim
Ney şizofren misin ula uzak dur kaynana ne be pedofili misin sen senden yaşça küçüğüm iy
Seni karım yapacağım 7. evinde ben çıktım kapıda atletle seni bekliyordum nasıl göremedin beni
☠️☠️☠️☠️ dostum tedavi ol atleti gösterirler sanal olmasaydın.
Çok korkuttun beni aşk hatta inanır mısın altıma da zıçmışım affedersin zıağağağa
😐😐😐😐😐
O ne demek şimdi?
Ne içiyor bu aw
Soda
Sktr
Düzgün konuş🤪🤪
Olur
Ablam veya kız kardeşim ilemi
Hayir burç ile alakali yanlış yazilmis
Anladım olur aslında
o nasıl oluyor ya kafam yandı
Neeee
nasıl yani
Abla yazdim
hala anlamadım
Yıldız haritasında evler var ya abla 1. ev 7. ev vs diye burçlar var onu diyorum
boş ver ya onları inanma
Evimizdeki derken
Nasıl yani
Anlamadım