Diğerleriyle evlenseniz de anlaşamazsınız. hele ateşlere hiç bulaşmayın. sonra topraklara da. Frekans asla tutmuyor. Önce tutuyor gibi görünse bile tutmuyor. ateşler bencil/duygu yoksunu, topraklar maddiyatçı oluyor. istisnalar kuralı bozmaz.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Topraklar yedikleri kadar yedirmeyi de severler. Maddiyatçı olması onları kötü yapmaz. Maddiyatı karşısındaki insandan değil kendinden beklerler. Ayrıca su ve toprak birlikte iyidir. Özellikle balık ve yengeç burcuyla. Tüm haritası toprak grubu birisi olarak neredeyse sadece bu iyi burcu seviyorum.
Hangi burçsun bilmiyorum ama ben bir tek başaklara sıcak bakıyorum toprak grubundan, o da geçerli bir neden olmamasına rağmen aniden engelleyip ghosting olma huyları olmayanına denk gelirsem geçerli. Boğa ve oğlak kadını benlik değil özellikle boğa en son tercihimdir zira kırıcı ve üslup bilmeyen tarafları var boğaların ayrıca erkeklerinde de çok gözlemledim kadına şiddete meyilli oluyorlar ve çok inatçı sabit fikirliler, takıntılı saplantılı ruh halleri oluyor. Hatta toprak grubunun en sabiti takıntılısı diyebilirim.
Toprak burçlarıyla niye olmaz dedim biliyo musun? çünkü herşeyi çıkar olarak değerlendiriyorlar genelde. Bir şey işine yaramıyorsa onunla bir bağ kurmuyorlar.
Bu arada akrepi dahil etmemişsin. Her ne kadar soru detayında belirtmesem de akrepler genelde toksik bunun farkındayım ben de anlaşamıyorum onlarla. Sanki su grubundan değiller gibi akrepler.
Toprak erkekleriyle bende pek anlaşamıyorum gereksiz toksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Fakat toprak grubundan sana kötü haritalı insanların denk geldiğini düşünüyorum. Harita da güneşimiz kadar önemlidir. Ben boğa burcuyum, yükselenim başak ve haritamda oğlakta taşıyorum. Evet söylediğin gibi aşırı sabitim, inatçıyım ama kırıcı olduğumu veya üslup bilmediğimi düşünmüyorum. Her burcun iyi yönü olduğu kadar elbet kötü yönleri de vardır ama toprak grubu ne kadar maddiyatçı bilinse de bi o kadar maneviyatçıdır. Kimseyle çıkar için birlikte olmam. Bana güven verecek, güvenimi asla sarsmayacak insanlarla bağ kurarım çoğunlukla. Bence yengeç ve balıkla gayet uyumluyuz
Yok ben topraklardan kötü insanlar denk geldi diye böyle yazmadım sadece düşünce yapıları bana uymuyor. Bir tek başak istisna olabilir o da değişken nitelikte bir burç olduğu için değişime adapte olmaya daha meyilli diğerlerine göre yani sabitlik daha az oldugu için onu seçtim.
venüs, merkür, mars ve jüpiterin'i merak ettim senin.
Venüs ve merkürüm de boğa. Marsım ikizlerdi jüpiteri hatırlamıyorum. Senin burcun ne?
Jüpiter'in etkisi de çok büyük ama.
Ben balık burcuyum. Marsın ikizlerdeymiş Allahtan, venüs ikizler olmasından her türlü iyidir. Ay nerde acaba senin? oğlak deme sakın.
Ay burcum başak. Mars ikizler olunca ne oluyor ki? Diğer konumlar hakkında pek bilgi sahibi değilim
mars mücadele şeklini gösterir. mars ikizlerde aynı ikizler burcu gibi laf sokarak karşıya sinirli halini gösterip mücadele edersin zor bir durumda. o sıkıntı değil venüs ikizler olsa daha beter olurdu zira daldan dala konan partnerlerinden çabuk sıkılıp başka partner arayışına geçen flörtöz doyumsuz bir kadın veya erkek profili ortaya çıkardı.
Ay ahaha şu anki kişiliğimin tam tersi olurdu yani. Sadakat önce gelir her zaman. Senin ilk üçlün ve venüsün ne?
Venüs boğasın sonuçta. sadakat önce gelmesi normal.
Benim bilgileri burdan yazmasam olmaz mı?
Neden ki? Ne olacak doğum haritandaki burçlardan. Dört burcu sordum zaten
venüs mars koç, ay ikizler, merkür balık
Venüs mars koç korkunç
niye korkunç peki
Koç toksik çünkü
Farkındayım ben de sevmem zaten koç ve akrepleri. ama 2 burçta olması iyi bence. zaten merkür balık durultuyor. koç gibi deilim sadece anlık çabuk sinirleniyorum
Hangi burcu seviyorsun?
ateş grubu, terazi ve akrep olmasın da diğerleriyle yine bir şekilde anlaşılıyor.
Toprak grubu çıktı sanırım listeden :d ateş grubu gerçekten çekilmez ama..
Nötr diyelim. Yani topraklarla bi sıkıntım yok aslında. Sadece fikir olarak uyum sağlayamıyorum. Biraz ciddi ve garanticiler. Onun dışında sorunum yok. Ateşler maalesef çekilmez zaten evliliklerde en çok boşanma oranı onlardaymış. Yani onlarla evlenenler daha hızlı boşanıyormuş niye? adamlar anlayışsız ve bencil.
Ateş grubundan aslan bi tık diğerlerinden iyi bence. Aslan burcu yükselende güzel oluyor. En kötüsünün yay olduğunu düşünüyorum
Ben hepsinin çekilmez oldugunu düşünüyorum :D yay değişken oldugu için daha çok göze batıyor tabi. biraz dengesizler evet.
Yay değişken olduğu için değilde benim için ateş grubunun en baskını olduğu için göze batıyor. Hep kendi istedikleri olsun istiyorlar, gereksiz dominantlık taslıyorlar. Ayrıca tanıdığım her yay erkeği kabaydı ağızlarından küfür eksik olmuyor
Evet onlar öyle çok sövüyorlar hep. Bir de çok fanatiklik var yaylarda. haklı haksız ayırt etmeden fanatik şekilde haksızı savunmaya meyilliler.
Aman düşman başına.
Senin haritanın detaylarını merak ettim ben.
yaşıyon mu
hesabını kapattın sanırım sen
orada mısın?
Katılmıyorum herkes yalnıs biliyor.
Topraklara maddiyatci diplar ama
Ben cebinde parası olmayan adamla evlenebilmek için kırk takla atmıştım 😄
Kalıplaşmış bilgilere inanmayın.
istisnalar bozmuyor genel kaideyi :D yükselenindendir o senin